- 6 Şubat 2019
- 5.913
- 12.985
- 248
- 33
- Konu Sahibi bubendegilim
-
Aa bende minie mouseli yaptırıcam. Ya bir organizsayon mu tutsam bilemedim. 1000₺ süslemeyi yapıyor.
1 saat uyudu biliyor musun sadece 1 saatBen artık bitsin istiyorum öğle uykuları.. Cunku onu uyutayım derken kendim uyuyakalıomen azından işimi gucunu yapardım o uyurken uyumasam
Dogumgunu hazırlıklarına bayılıorm
1 saat uyudu biliyor musun sadece 1 saat
Bence çok güzel olmuş ama 1000 TL lik ne varEki Görüntüle 2968538
Bakın bu masa 1000tuttu.. Ortada bişey de yok yani ikramlar sadecesüs püs abartmadm cok tutmasın dıye.. Ama organizasyon olsa daha ucuza gelirdi vallahi.. Ne ugrastm, ne strese gırdım yetıssın dıye hersey.. Kargo beklemeler filan oyy oyy
Bence çok güzel olmuş ama 1000 TL lik ne var
Hıııı şimdi anladımToplam hersey tuttu eymenın elbisesi benm elbisem.. Masa ikramlar.. 1000 garanti fazlası da vardır
Evet kardeslerımle şişirdim ama canımız cıktı üflemektenHıııı şimdi anladımbalonları siz mi yaptınız
Dimi yaaaa bencede delirince geliyorum buraya yazıyorumBu konuyu okuması aşırı eğlenceli gördüğüm en faydalı topik olmuş
Balonun tanesi 1 TLEvet kardeslerımle şişirdim ama canımız cıktı üflemekteninternetten aldım ucuz dıye ama renklerini begenmedm sakın ucuz gordugunz balon zincirini almayın benden size tavsıye
Vazgectm hangisi ucuzsa onu alınBalonun tanesi 1 TL
Pasta çok güzellEki Görüntüle 2968538
Bakın bu masa 1000tuttu.. Ortada bişey de yok yani ikramlar sadecesüs püs abartmadm cok tutmasın dıye.. Ama organizasyon olsa daha ucuza gelirdi vallahi.. Ne ugrastm, ne strese gırdım yetıssın dıye hersey.. Kargo beklemeler filan oyy oyy
Gel bacım buyurBu konuyu okuması aşırı eğlenceli gördüğüm en faydalı topik olmuş
Benimde parayı verince düdüğü çalarızBu tarz çok hoşuma gidiyor.
Bu tarz çok hoşuma gidiyor.
Milleteki rahatlık bana batıyor. Ağzına etseydin anasının.Ya sinir oldum yine . Oğlumu kum havuzuna götürdük eşim başında duruyor bende Migros’a indim . Bizimkinden büyük bir çocuk benimkinin elinden oynadığı oyuncağı çekmiş zorlamış benimki bırakmamış sonra daha çok çekip zorla almış ağlatmış oğlumu . Sonra ben geldim olay durulmuştu ama oğlum üzgündü . Bu seferde elindeki kürekle benimkinin gözüne kum attı . Oğluma gel hadi dedik ilk istemedi sonra durdu durdu çığlık kıyamet nasıl ağladı boynuma sarılıp çok üzüldüm yaa . Diğer çocukta yaptığın yanlış olduğunu bilecek yaşta ve bilerek yapıyor . Birde üzerine annesi bırakıp gitmiş ortada yok. İnsanlar nasıl rahat kızlar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?