Çıldırmama ramak kaldı.

Aa bende minie mouseli yaptırıcam. Ya bir organizsayon mu tutsam bilemedim. 1000₺ süslemeyi yapıyor.

Ben o kadar basite kacmama ragmen 1300tl tuttu hersey organizasyon 1000tl iyi fiyat bence.. Kıyafete de 300 gitse aynı hesap olur ama organizasyon masası daha guzel durur bnmkı gibi durmaz

Bakın bu masa 1000tuttu.. Ortada bişey de yok yani ikramlar sadece süs püs abartmadm cok tutmasın dıye.. Ama organizasyon olsa daha ucuza gelirdi vallahi.. Ne ugrastm, ne strese gırdım yetıssın dıye hersey.. Kargo beklemeler filan oyy oyy

Ben artık bitsin istiyorum öğle uykuları.. Cunku onu uyutayım derken kendim uyuyakalıom en azından işimi gucunu yapardım o uyurken uyumasam

Dogumgunu hazırlıklarına bayılıorm
1 saat uyudu biliyor musun sadece 1 saat

Bence çok güzel olmuş ama 1000 TL lik ne var

Pasta çok güzell

Bu tarz çok hoşuma gidiyor.

Eklentiler

• A1F119A3-8718-4EC1-BA85-4C75F8388025.jpeg
    94,5 KB · Görüntüleme: 34
Ya sinir oldum yine . Oğlumu kum havuzuna götürdük eşim başında duruyor bende Migros’a indim . Bizimkinden büyük bir çocuk benimkinin elinden oynadığı oyuncağı çekmiş zorlamış benimki bırakmamış sonra daha çok çekip zorla almış ağlatmış oğlumu . Sonra ben geldim olay durulmuştu ama oğlum üzgündü . Bu seferde elindeki kürekle benimkinin gözüne kum attı . Oğluma gel hadi dedik ilk istemedi sonra durdu durdu çığlık kıyamet nasıl ağladı boynuma sarılıp çok üzüldüm yaa . Diğer çocukta yaptığın yanlış olduğunu bilecek yaşta ve bilerek yapıyor . Birde üzerine annesi bırakıp gitmiş ortada yok. İnsanlar nasıl rahat kızlar ya

Milleteki rahatlık bana batıyor. Ağzına etseydin anasının.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…