• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çıldırmak üzereyim

nomorenickname

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2016
4
1
1
30
Evimin bir odasının tavanında çok fazla örümcek var. Çoğunu öldürdüm ama yuvalarını bulamadığım için çıkmaya devam ediyorlar. Çok korkmazdım ama fazlaca olunca kıllandım haliyle. Aynı sorunu yaşayan var mı?

Ilac firmasina ilaclattirin evinizi komple iyy uyuz oluyorum su bocek islerine direk kasintiyla basliyo tepkim

Ben de kaşınmaya başladım zaten. Evde hayvan var bırakacak yerim de yok. Ağaçtan geldi muhtemelen tüm apartman ilaçlanmasa tekrar çıkar boşa ilaçlatmış olurum. Hayvana da zararsız bir çözüm bulabilsem çok iyi olacak

Aaa orumcek nasıl giriyo ki eve. Benm bildiğşm tahta tavanlar faln varya onlarda oluyo. Eviniz oyle mi

Ben de kaşınmaya başladım zaten. Evde hayvan var bırakacak yerim de yok. Ağaçtan geldi muhtemelen tüm apartman ilaçlanmasa tekrar çıkar boşa ilaçlatmış olurum. Hayvana da zararsız bir çözüm bulabilsem çok iyi olacak
Dis kapinizin disinida ilaclattirin kapidan girmez boylelikle genellikle kimyasal ilaclarla gidiyolar malesef :( ben de bi sene guveyle ugrasmistim cok kotu bu börtü böcek isleri :KK43:

Buradan bir arkadaş tarım ilacı demişti. bende karıncalardan çekiyorum.

ama kedi varmış bence önce bir veterinere danışın ? kullanacağınız ilacı.

Önceki evimizde vardı . O dönem çok araştırmıştım . Deve kuşu yumurtası kesin çözüm diye bir çok yerde okumuştum . Ben fırçayla veya peçeteyle alıp dışarı atıyordum sürekli , bayağı azalmışlardı sonra taşındık .

Buradan bir arkadaş tarım ilacı demişti. bende karıncalardan çekiyorum.

ama kedi varmış bence önce bir veterinere danışın ? kullanacağınız ilacı.
Kahve çekirdeği alıp evin görünmeyen her yerine , dolapların altına , köşesine vs. bırakın . Hemen değil ama zamanla azalıp yok olurlar muhtemelen . Ben böyle kurtulmuştum . Yalnız dönem dönem tekrar bırakın çünkü çekirdekleri bazen süpürgeyle falan çekebiliyoruz .

Evde hayvan olmasi engel degil, bende arastirdim ordan biliyorum.
Daha dogrusu ben evdeki ufak cocukla icin arastirdim. Ablamin evini balkondaki kuslardan kene basmisti. Evde 6 aylik ve 2 bcuk ySinda yigenim var. Kimyasal ilaclar 4 yasina kdr olan cocuklarin cigerlerinin gelismesini onlermis. Araya araya bitkisel ilac buldum. Evdeyken ilaci sikabilirsin sorun olmaz.

Back