Çıldırmak üzereyim

Canimm kusura bakma ama ben dedi dedimden baska hic birsey anlamadim

Ne olursa olsn.. Yalan çok iğrenç

Dıyalogları yazarken "gelıyorum aşkım dedı, tamam aşkım dedım, aşkım geldım dedi" Bunu yazmaya gerek var mı Allah aşkına? Biz bırbırımıze aşkım dıyoruz demek ıstıyorsan ılla, bı kere belırt anlarız Lise yıllarımı anımsadım. Eşin hevesını kırmak ıstememıştır ondan yalan atmış bellıkı

Çok fenasın aynen boylesin

Ne alaka yahu öyle bi gayem yok sabah sabah asabım bozulduğu için öyle yazmışım gösteriş peşinde değiliz eğer öyle olsaydı ekran önünde olmaya çalışırdık olabilir teşekkür ederim

Ekran önünde mi

Oyle mi askim
Boyle mi askim
Tamam mi askim
Tamam askim
Oldu mu askim
Olmadi askim ...
Konudan sadece bunu anladim

adam kariyer yapmak istemiyor demek ki herkes illa okumaj yükselme sınavlarına girmek zorunda değil baksanıza herşeyi siZin zorlamanizla yapıyor boşverin saliverin gitsin

adam kariyer yapmak istemiyor demek ki herkes illa okumaj yükselme sınavlarına girmek zorunda değil baksanıza herşeyi siZin zorlamanizla yapıyor boşverin saliverin gitsin

İstiyor da itmeden de yapmıyor bide benim eşim unutkan tarihi unutmuş da olabilir hiç bilmiyorum

Napti n akşam gelince artık adama

Ahahaha napayim ya beşik salliyodum zaten açtım kapıyı geçtim içeri ama surat asmadım oopmedim selam da vermedim sonra odaya yanımıza geldi öyle opustuk kkoklastik bi de bugün eşimin doğum günü dün kızımın adına mektup yazdım ona öyle işte yanlız dün yine sinirlendim bizim kız 6 kg 350 gram ona göre bez al dedim gitmiş 3 6 kg almış bu olmaz mı diyo. Dedim götür bunu napcam ben bunu azcık gelip gittiler yani

Sende sinir harbi var bacım

Aklimda konuyla ilgili tek kalan cümleler Askimlar oldu. cok sıkıcı yazmışsın

Anadan geçme ya annem yolda yürürken bile sinirlenir millete.
Bu kadar stres iyi değil adam yanlış bez aldı diye bile cemkirmissin bacım sakın ol yaa bak acıdım şimdi enişte beye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…