- Emoji Skoru
- 3.970
- Puanlar
- 133
- Konu Sahibi NightStalker
-
Baskasinin torpili nasil sizi uzuyorsa sizin torpilinizde baskasini uzer. Hic girmemek daha iyi bence..
Çok fenasıncanım kızım
+1Kaçırdı sınavı ve seni üzmek istemedi büyük ihtimal belkide o arkadaşı yazicam dedi yazmadı o yüZden tartıştı ve sana söylemedi kızma bir art niyet aramadım ben
Çok fenasınaynen boylesin
Dıyalogları yazarken "gelıyorum aşkım dedı, tamam aşkım dedım, aşkım geldım dedi" Bunu yazmaya gerek var mı Allah aşkına? Biz bırbırımıze aşkım dıyoruz demek ıstıyorsan ılla, bı kere belırt anlarızLise yıllarımı anımsadım. Eşin hevesını kırmak ıstememıştır ondan yalan atmış bellıkı
Ekran önünde miNe alaka yahu öyle bi gayem yok sabah sabah asabım bozulduğu için öyle yazmışım gösteriş peşinde değiliz eğer öyle olsaydı ekran önünde olmaya çalışırdıkolabilir teşekkür ederim
adam kariyer yapmak istemiyor demek ki herkes illa okumaj yükselme sınavlarına girmek zorunda değil baksanıza herşeyi siZin zorlamanizla yapıyor boşverin saliverin gitsinTüm yorumları okicam da sorun şu hala yalan söylüyor 1 2. Muhasebeci diyor ki eşinin adı gözüküyordu listede. Çok baskıcı bi insan değilim sadece senelerdir onu ben itiyorum. Liseyi ben bitirttirdim hep kosturdum kayıtlarını yeniledim ve o sınavlara bile bazen girmediği zamanlar oldu. Sorun şu ki bana kolay kolay yalan söyleyebiliyor bizim 6 senemiz geçti ona hep dedim ki bana doğrusunu soyle ben bişey demem ama yalan söylersen kendimi a...l gibi hissederim. Olay bu yani.yalan benim için artık büyük bişey haline geldi bu da dert mi diyenler.
adam kariyer yapmak istemiyor demek ki herkes illa okumaj yükselme sınavlarına girmek zorunda değil baksanıza herşeyi siZin zorlamanizla yapıyor boşverin saliverin gitsin
Napti n akşam gelince artık adamaSana demedim ya
Napti n akşam gelince artık adama
Sende sinir harbi var bacımAhahaha napayim ya beşik salliyodum zaten açtım kapıyı geçtim içeri ama surat asmadım oopmedim selam da vermedim sonra odaya yanımıza geldi öyle opustuk kkoklastik bi de bugün eşimin doğum günü dün kızımın adına mektup yazdım ona öyle işteyanlız dün yine sinirlendim bizim kız 6 kg 350 gram ona göre bez al dedim gitmiş 3 6 kg almış bu olmaz mı diyo. Dedim götür bunu napcam ben bunu azcık gelip gittiler yani
Sende sinir harbi var bacım
Bu kadar stres iyi değil adam yanlış bez aldı diye bile cemkirmissin bacım sakın ol yaa bak acıdım şimdi enişte beyeAnadan geçme yaannem yolda yürürken bile sinirlenir millete.
Aklimda konuyla ilgili tek kalan cümleler Askimlar oldu. cok sıkıcı yazmışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?