Çıldırmak üzereyim

Yav söylemeyin arkadaş niye söylüyonuz

Bi de online bi oyunu var beni de alıştırdı telefonda lonca başkanı beni de aldı sinirden loncasindan çıktım bi de adama onca tartışmadan sonra dedim ki çıktım loncandan.
Ben oynamiyom dedikten sonra omuz silkip köşedeki taşa oturarak dudak da büzdün mü? Ay çok tatli bi cift bunlar yaa bayildim

Birbirimize bu kadar aşkım demiyoruz biliyo musun yuzyuzeyken. Asko diyoruz asko
Tabii diyin fakat konuya yansıtmasaydın konunu daha iyi anlardık ama büyük sorun değil sizde uzatmayın daha fazla mutsuz olmayın

Birbirimize bu kadar aşkım demiyoruz biliyo musun yuzyuzeyken. Asko diyoruz asko
Lina sen kafana takılan bişey oldumu gel.kardesim aç buraya konu biz yumuşatiyoruz nasılsa seni adama da cemkirme sakın akşama bide enişte beye bizden selamlar dua etsin bize artık

Tabii diyin fakat konuya yansıtmasaydın konunu daha iyi anlardık ama büyük sorun değil sizde uzatmayın daha fazla mutsuz olmayın

Ya sabah sabah ne dediğimi mi biliyorum ben bende çok konu okudum böyle kv kv kv kp kp kp aşkım aşkım aşkım canım canım canım diye anlıyorum sizi bende deli olurdum

Yok yok bildiğin girmedi sınava sebep yok
Bana da zor gelirdi bazen sınava girmek zorla giderdim arkadaşlarım hadi bi hava alırsın demesiyle. :)) ailem sorunca sınavı nasıl geçti diye 'he çok iyi kesin bu dersten geçerim' derdim. Aman bir şey olmaz, geçmesen de sorun değil, şansını dene diye üstünde baskı kurmazsan gözünde büyütüp kaçmaz bu şeylerden belki. Ben öyle gaza geliyorum ordan biliyorum.

Lina sen kafana takılan bişey oldumu gel.kardesim aç buraya konu biz yumuşatiyoruz nasılsa seni adama da cemkirme sakın akşama bide enişte beye bizden selamlar dua etsin bize artık

Valla niye öyle oluyo ya şaka maka sakinlesiyor um gülüyorum. Adam bana diyo ki sen beni yalancılıkla mi itham ediyosun bende dedim ki itham etmiyorum direk yalancısın sen. Ağzına tükürdüm bıraktım yani en son konuşmayalım bi süre diyodu aynı evin içinde nasıl konusmicaksak akşam kapıyı açıp ne desem diye provalar yapıyorum direk açıp bişey demeden içeri mi geçsem yoksa yüzüne bakıp mi gülsem ikinci ihtimalin Oluru var çünkü gülesim geliyo sinirli yüzünü görünce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…