- Emoji Skoru
- 3.970
- Puanlar
- 133
- Konu Sahibi NightStalker
-
Çocukluğumdan beri köşeye sıkıştırılmış hissettiğimde yalan söylüyorumbu huyumu herkes bilir o yüzden gereksiz yere üzerime gelmezler.
Ne alaka bilmiyorum belki aşkını anlamanda sana yardımcı olur.
Aşkımlı anlaşmazlıklardan sorun çıkmaz.En kötü sorununuz böyle olsun7 kez aşkım demişim saydım
Ben oynamiyom dedikten sonra omuz silkip köşedeki taşa oturarak dudak da büzdün mü? Ay çok tatli bi cift bunlar yaa bayildimBi de online bi oyunu var beni de alıştırdı telefonda lonca başkanı beni de aldı sinirden loncasindan çıktım bi de adama onca tartışmadan sonra dedim ki çıktım loncandan.
7 kez aşkim 3 kez lonca..Bak işte 3 kez lonca dedim. Problem bende.
HahayyyBak işte 3 kez lonca dedim. Problem bende.
7 kez aşkim 3 kez lonca..
Kimbilir konustun mu diye kac kere sordun da adami bezdirdin
Ozaman sana benden şu klip ve şarkisi gelsinOnu da söyleyeyim, bugun konuşmalara baktım ordan hatırlıyorum tam 4 kez
Ohhh yaa bi tek benmiyim deli oldum burda neyse ki yalnız değilmişim :)"Aşkım"lara odaklanmaktan konuya odaklanamadım...
Ohhh yaa bi tek benmiyim deli oldum burda neyse ki yalnız değilmişim :)
Adam tarihleri kaçırdı aşkımdan biz konuyu kaçırdık esas mesele aşkımlar.
Ozaman sana benden şu klip ve şarkisi gelsin
Tabii diyin fakat konuya yansıtmasaydın konunu daha iyi anlardık ama büyük sorun değil sizde uzatmayın daha fazla mutsuz olmayınBirbirimize bu kadar aşkım demiyoruz biliyo musun yuzyuzeyken. Asko diyoruz asko
Belki başarılı olamadı ve söylemek istemiyor?
Lina sen kafana takılan bişey oldumu gel.kardesim aç buraya konu biz yumuşatiyoruz nasılsa seni adama da cemkirme sakın akşama bide enişte beye bizden selamlar dua etsin bize artıkBirbirimize bu kadar aşkım demiyoruz biliyo musun yuzyuzeyken. Asko diyoruz asko
Tabii diyin fakat konuya yansıtmasaydın konunu daha iyi anlardık ama büyük sorun değil sizde uzatmayın daha fazla mutsuz olmayın
ben de ona takildim"Aşkım"lara odaklanmaktan konuya odaklanamadım...
Bana da zor gelirdi bazen sınava girmek zorla giderdim arkadaşlarım hadi bi hava alırsın demesiyle. :)) ailem sorunca sınavı nasıl geçti diye 'he çok iyi kesin bu dersten geçerim' derdim. Aman bir şey olmaz, geçmesen de sorun değil, şansını dene diye üstünde baskı kurmazsan gözünde büyütüp kaçmaz bu şeylerden belki. Ben öyle gaza geliyorum ordan biliyorum.Yok yok bildiğin girmedi sınava sebep yok
Lina sen kafana takılan bişey oldumu gel.kardesim aç buraya konu biz yumuşatiyoruz nasılsa seni adama da cemkirme sakın akşama bide enişte beye bizden selamlar dua etsin bize artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?