Çıldırmak üzereyim

"Aşkım"lara odaklanmaktan konuya odaklanamadım...
Aynen ya aynısını yazacaktim. Aşkım yazmadan anlatilamiyor mu acaba.
Konu sahibi, bence de sen sorup durdugun için oyalamis hep. Ya kaçırdı sınavı ya da o arkadaşıyla arası bozulunca olmadı iş. Ya da bi ihtimal daha geliyor aklıma. Zaten kidemi tutmadığı halde o arkadaş yardımıyla girecekmis sınava. Belki yapmamıştır arkadaşı ondan araları bozulmuştur o zaman. Büyütülecek bir şey yok bir daha sormayın.

belki sınava girdi sonucu açıklanınca soyleyecek

Satis danismani dediginiz tezgahtarlik gibi mi yoksa telden satis mi

Işte bu itmelerden dolayı yalan söylemiş canım bence bırak girecekse de girmeyecekse de kendi karar versin

Ama adım atmıyor ki. Mezun olduğunda çok mutlu olmuştu yani. Kendi de söyler biri itmese olduğu yerde durur 30 yaşına geldi artık

Yazıldı işte adı hatta bizimkiler de diyor eşinin adı gözüküyordu diye listede

Hakikaten nedir bu Geldim aşkım söyledim aşkım gittim aşkım vs. Sıkıcı oluyorsunuz.
Çıldıracak bir mevzu da yok ortada. Siz çıldıracak mevzu arıyorsunuz kendinize. Sakin olun.

Canım isim sildirme de yok o zamanlar kavga yok çünkü. Sınavdan sonra kavga var ve adımı sildırdı diyor yani tamamen kendi isteğiyle ya da uyanamayarak girmemis

Ama adım atmıyor ki. Mezun olduğunda çok mutlu olmuştu yani. Kendi de söyler biri itmese olduğu yerde durur 30 yaşına geldi artık
Tamamda ne zamana kadar iteceksin canım seni de bunaltır bu durum

Canım isim sildirme de yok o zamanlar kavga yok çünkü. Sınavdan sonra kavga var ve adımı sildırdı diyor yani tamamen kendi isteğiyle ya da uyanamayarak girmemis
Tamam ışte kendi isteyerek bunda yapacak birşey yokki kizma

Sen çok istekliydin oda sınavı kaçırınca kendini suçlu hissetti yalan söyledi uzatmayın

Tamamda ne zamana kadar iteceksin canım seni de bunaltır bu durum

Ama bizim bi bebegimiz var biliyosun ve onun için yükselmesi daha iyi olur bazı yerlerde yöneticilikte yaptı ama satış danışmanlığında yükselse yavaş yavaş fena mı olurdu ki onda o potansiyel de var ama sorumsuz davranarak gırmemıs oldu işte. Bi de kendi demişti bana sınava giriyorum aşkım adım yazıldı diye ben söylemedim

Sizden tepkinizden korkup söylememiş veya sallamıyor sizi. Bu da neden biliyor mısunuz? Net olmadığınızdan muhtemelen. Sürekli sürekli bişeyi tekrarladığınızdan ötürü. Net olun sert olun. Onun gönlüne bırakmayın gerekirse tehdit edin. Sorumluluk sahibi olmak zor iştir evet ama profil resminden de anladığım kadarıyla baba olmuş artık. Olgunlaşmalı.

Erkeklerin bazıları benim evladım var şunu yapayım bunu yapayım diye çok düşünemiyor malesef canim

Çocukluğumdan beri köşeye sıkıştırılmış hissettiğimde yalan söylüyorum bu huyumu herkes bilir o yüzden gereksiz yere üzerime gelmezler.

Ne alaka bilmiyorum belki aşkını anlamanda sana yardımcı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…