Çıldırıyorum Resmen Nedir Bu !

okuyucuu

Guru
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2014
3.357
5.656
358
İstanbul
Kızlar merhaba ;

Derdimi sinirimi öfkemi size anlatmaya fikir almaya karar verdim . direk konuya giriyorum.
benim 19 senelik çocukluk arkadaşım var yediğimiz gezdiğimiz ayrı gitmezdi. neyse bu kız bu sene nişanlandı nişanlanana kadar hersey mükemmel devamdı her an yanındaydı nişanda eteğinden tutmasına kadar yaptıklarımı anlatıp kendimi doldurmuyorum karşılıkta beklemiyorum ama nişandan sonra buna bir haller oldu bildiğiniz kendini geri çekti mesaj atmasam atmıyor aramasam aramıyordu yoğun dedim hatta arayıp zelzenişte bulundum çok yoğunum dedi soğuk konuştu tamam dedim yine o an neyse okuyucuu dedim ama yine aramadı kardeşinin doğum günü oldu mesaj attım süpriz yapıcakmıyız diye her zaman yaparız kızlar ayarlamış gidicem bende dedi çıldırdım geri çektim kendimi bende ne araşıyoruz ne konuşuyoruz taaa ki dün akşama kadar.... bizim yakın arkaşımız ameliyat oldu bende dün akşam düşündüm dedim mesaj atayımda kızı ziyarete gidelim öyle uyumuşum sabah bir kalktım gece gruptan o kıza cnm ben yarın sana gelicem müsaitmisin demiş o da gel tabi demiş başka biri gruptan bende geleyim demiş bizim nişanlıda aa tam ben şu saatte (benim gelemeyeceğim saat) oradayım beraber gidelim dedi ben şokk saydırdım kendini kayırmayı istiyordun heh tam oldu Allah daim etsin dedim okudu cevap bile vermedii çıldırıyorum resmen sizce ne yapmalıyım ve benim yanlış anladığım haksız olduğum durumları söylermisiniz :(

Bir ararsın iki ararsın , durumu farkedince vazgeçersin. . Bu ısrar niye ? Birde dedektif gıbı ordan burdan takip etmişsin .. belki de kırıldığı fakat senin anlamadığın birşey vardır . Çok istemiyorsan görüşme , saydiracak bir durum yok . Bak , o saydirmadan sessiz sedasız çekip gitmiş . Sen de öyle yap .

Bir ararsın iki ararsın , durumu farkedince vazgeçersin. . Bu ısrar niye ? Birde dedektif gıbı ordan burdan takip etmişsin .. belki de kırıldığı fakat senin anlamadığın birşey vardır . Çok istemiyorsan görüşme , saydiracak bir durum yok . Bak , o saydirmadan sessiz sedasız çekip gitmiş . Sen de öyle yap .

ama bunca yılın hatrı var ne yapmışım ona onu söyleyebilir söylemesi için fırsat da verdim sordum da diyebilir bunu bunu yaptın bence terbiyesizlik cevap vermemek ben 2 günlük tanıdığı biri değilimki

Mutlaka bir sebebi vardır . Bunca seneden sonra niye böyle davransın ki. Bir daha konuşmayı deneyin bence

AranıZda sizin bilmediğiniz bir problem varsa bunu belirtmeliydi kendisi...

Belirtmiyorsa demek ki sizin onu önemsediğiniz kadar, o sizi önemsememiş...

Gerçek dostluklar böyle olmaz...

Muhakkak bir sebebi vardır , ya ona sorun ya da birinden isteyin o sorsun merak ediyorsan eğer ...Şöyle birşeyde olabilir belki nişanlısı istemiyordur arkadaşlığınızı ....!!

Muhakkak bir sebebi vardır , ya ona sorun ya da birinden isteyin o sorsun merak ediyorsan eğer ...Şöyle birşeyde olabilir belki nişanlısı istemiyordur arkadaşlığınızı ....!!

eğer istemiyorsa o da buna izin veriyorsa helal derim çünkü bana anlatsa bu durumu anlayışla karşılarım belki ama böyle şu günü bekler gibi yapması geri çekmesi inanılır gibi değil kaybedicek bir dost dediğini evlendiğinde dank eder

ama bunca yılın hatrı var ne yapmışım ona onu söyleyebilir söylemesi için fırsat da verdim sordum da diyebilir bunu bunu yaptın bence terbiyesizlik cevap vermemek ben 2 günlük tanıdığı biri değilimki
Demek ki bunca yılın onun için bir anlamı yok .. bu saatten sonra açıklama beklemen çok mantıksız . Israrla peşine düşme lütfen ..

eğer istemiyorsa o da buna izin veriyorsa helal derim çünkü bana anlatsa bu durumu anlayışla karşılarım belki ama böyle şu günü bekler gibi yapması geri çekmesi inanılır gibi değil kaybedicek bir dost dediğini evlendiğinde dank eder
Dediğin gibi olabilir...bazı arkadaşlıklar evlilik olunca devam etmiyor malaseff...

Demek ki bunca yılın onun için bir anlamı yok .. bu saatten sonra açıklama beklemen çok mantıksız . Israrla peşine düşme lütfen ..

dayanamayıp yazdım sıkıntı nedir diye benim kimseyle sıkıntım yok kendi kendinize kuruyorsunuz dedi bende hareketlerinin farkında değilsin dedim o da evet değilim benim sıkıntı olacak birşeyim bile yok dedi yazdım bende beni herkes yaptın falan neyse rabbim yardımcın olsun hadi dedim onca yazdığıma sadece Allah razı olsun dedi kestirdi bende gruplardan çıktım

amaan samimiyeti buraya kadarmış bazı arkadaşlıklarda böyle maalesef zamanın bir hükmü yok.seni yarıyolda bıraktığı yerde sende bırak ne hali varsa görsün.sende aynısını yap birine onun oraya gidemeyeceği gün ve saatte geleceğini söyle ortak konuşma alanına iplemediğini anlasın.olaki nişanı bozulursa boş vaktini sana nişanlıyı çekiştirmek için harcamak istediğinde sen olma. bu esnada kime gidiyorsa başka onla dertleşsin.

Back
X