• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çıldıracam yardım edinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

serraerdem

Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2012
56
0
16
Sakarya
kısaca anlatayım 10 yasında oglum 1 yasında kızım var emzirirken hamile .kaldım.3 ay sonra dogum.ve ben kayınvalidemlerle oturuyorum ev küçük.ayrılmak istiyorum doguma kadar çözüm yok aglamaktan mahvoldum.çok stresli hamileligim geçiyo.kimse beni anlamıyo.bi maaşla nasıl geçıncez hersey sorun.akıl gitti bende resmen

kısaca anlatayım 10 yasında oglum 1 yasında kızım var emzirirken hamile .kaldım.3 ay sonra dogum.ve ben kayınvalidemlerle oturuyorum ev küçük.ayrılmak istiyorum doguma kadar çözüm yok aglamaktan mahvoldum.çok stresli hamileligim geçiyo.kimse beni anlamıyo.bi maaşla nasıl geçıncez hersey sorun.akıl gitti bende resmen

allah yardımcın olsun canım üzme kendini ama nasıl yardım edelimki sana bebeginidüşün rabbim nasibiyle verir

Allah yardim Etsin canim gercekden zor ama keske Dikkat etseydiniz daha Süt verdigin bebegin var olmus bir DEFA Allah verir onunda kismetini insallah

Anlaşılamamak çok zor birşey bilirim canım. Hele de kayınvalideyle oturmanın ne demek olduğunu...Kocanın sana ve ailesine destek çıkması lazım. Ömrünün sonuna kadar annesiyle yaşayacak değil ya. Hem herkes tek maaş genelde, Allah rızkınızı verir. Yeterki sağlam bir işi olsun. Hesabınızı kitabınızı yapıp bütçenize uygun bir eve taşınabilirsiniz. Biz öyle yaptık. Eşim çok korkuyordu. Bir yemek kepçemiz bile yoktu obub bile hesabını yapmıştık. Ama çok şükür iyi ki ayrılmışım. Allah sana da hayırlı bir yol göstersin canım.

allah yardımcın olsun.. işin zor görünüyo gerçekten.. ama emin ol bunda da vardır bir hayır.. öyle olmasa rabbim vermez.. isyan etme sakın.. çocuk isteyip olmayan bütün malını buna yatıran insanlarda var.. öncelikle sakin ol allahtan hayırlısıyla bi çözüm yolu göstermesini dile.. sen ne kadar sıkıntı yapsanda herşey olacağına varır unutma.. sabret.. eşinle oturup uygun bi hal çare bulun.. sabrın sonu selamet unutma...

canım allah yardım etsin iyi düşünmeye bak yavruna eziyet etmee taklımm

Back