• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kumardan vazgeçmeyen eş

Çok üzüldüm yaa çok üzücü durum ama kimse ayrılmk için evlenmiyor ama çöm iyi yapmıssınız simdi kafanız rahat çocuk varmıydı peki sizinde? Benmki de bana sen benm eşim değil misin kim yardım edicek bana senden başka diyor adam bu düşüncede devam ettiği sürece değişmiyck zaten. Zorunda değilim bana güveniyor oynarken bana sormadı oyundan aldığı parayı eltimlerde sakladı oraya götürdü kalkmış benden yardım istiyor beyfendi akıllanmazlar asla
Yok canım cocuk yok bende olsada bosanırdım hıc farketmez ya zaten bana faydası yok burde zararı var birde yetmezmıs gibi herseyde kendını haklı görmeler üste cıkmalar en son senın dedıgın gibi sen benım eşimsin bana baskası yardım etmez sen benım yanımda olmazsan kim olucak ya banane dedım banamı sordun borc alırken sankı bızım ıcın almıs gibi benden yardım beklemıyormu bıde iyice delirtti benı kredi cekmemı istedi cekmedim sonra sinirle birsürü laf söyledı bende cektim geldim davamı actım bosandık git dedim simdi paranda sana kalsın khmarmı oynuyorsun napıyorsan yap dedım

Meraba kısaca anlatayım bir derdim var ne yapacağımı şaşırdım. 4,5 yıldır evliyim severek evlendik hamile kalınca öğrendim ki iddia oynamış bir sürü borç yapmış. Altınları istedi verdim borcunu kapattı bir daha yapmayacağına yemin etti daha doğmamış çocuğunun üzerine. Birkaç ay önce öğrendim ki yine oynamış vazgeçmemiş. kenarda ayırdığım iş yerinden aldığım tazminat vardı onları istedi ama vermedim. çeyrek Altınlarım vardı yerini biliyordu hepsini almış bazı borcunu Ödemiş. Ben öğrenince çok kızdım yerine getrir koydu hemen. Daha dün öğrendim ki kenara sakladığım birkaç altın bir miktar paramı almış götürmüş borçlarına vermiş ne özür diliyor ne bir daha yapmayacağım diyor pişman da değil şubat maaşında geri verecekmiş. Yeminler etti bir daha yapmayacağına eğer üçüncüyü oynarsa kendi gidip boşanacağına söz verdi. 2 yaşında oğlum var ailem arkamda duracak gibi değil üçüncüyü yaparsa Bosan diyorlar ama böyle nereye kadar gidecek bilmiyorum çocuğumun yanında ağlıyorum sinir oluyorum çok yoruldum. Artık dua ediyorum üçüncüyü de oynasın gitsin kendi boşansın diye
E boşa dua edene kadar, yalancı adamın orada dürüstlüğü mü tutacak sanki?

Yok canım cocuk yok bende olsada bosanırdım hıc farketmez ya zaten bana faydası yok burde zararı var birde yetmezmıs gibi herseyde kendını haklı görmeler üste cıkmalar en son senın dedıgın gibi sen benım eşimsin bana baskası yardım etmez sen benım yanımda olmazsan kim olucak ya banane dedım banamı sordun borc alırken sankı bızım ıcın almıs gibi benden yardım beklemıyormu bıde iyice delirtti benı kredi cekmemı istedi cekmedim sonra sinirle birsürü laf söyledı bende cektim geldim davamı actım bosandık git dedim simdi paranda sana kalsın khmarmı oynuyorsun napıyorsan yap dedım
Hem suçlu hem güçlü bi de bnmki de bana tavırları böyle dğiştikçe öldürüveresim geliyo adamı biz yaptık sanki borcları mecbur muyuz yaa e güzellikler istemiş vermemişim vermem neden vereyim ki kazandığını bana mı getrdin sakladın getrseydi keşke engel olurdum bileziklerimi geri yapardım düğn bileziklerim ilk oynadığında vermiştim kapatsın borcu diye söz verdi yerine yapcm diye yapcak olsa o kazandıgıyla yapardı herseyleri yalan olmuş profesyonellr ustalaşmışlar iyice

Hem suçlu hem güçlü bi de bnmki de bana tavırları böyle dğiştikçe öldürüveresim geliyo adamı biz yaptık sanki borcları mecbur muyuz yaa e güzellikler istemiş vermemişim vermem neden vereyim ki kazandığını bana mı getrdin sakladın getrseydi keşke engel olurdum bileziklerimi geri yapardım düğn bileziklerim ilk oynadığında vermiştim kapatsın borcu diye söz verdi yerine yapcm diye yapcak olsa o kazandıgıyla yapardı herseyleri yalan olmuş profesyonellr ustalaşmışlar iyice
Ne yaparsan yap ne kadar yanında olursan ol birdahaki sefere hep bir fazlasını isticek ve yapmadıgında önceki yaptıkların aklına dahi gelmıcek senı kötüleyecek sana o evide zindan edecek cocugunada sanada o kadar anlattıkların tanıdık gelıyorki birebir yaşadım bende senın gibiydim hep ödedik bir şekilde ama sonuncuyu vermedim dıye beni bir dünya sucun altına sokmaya calıstı ben naptım dünyasınıda onunla birlikte bırakıp evden cıkıp gittim şimdi görsün dünyasını benmı maffedıyormusum kendimi . Üzülme kardeşim sakın cocugun ıcınde ayrılman en güzeli olacaktır cunkı zaten adam sızede bakmıyordur emınım bir baksa ıkıncıyı basına kakar ben gecen ay evıme sunu verdım sımdı borcum varken vermıyorken suclumu oldum deyip işin içinden cıkmaya calısıyordur verdıklerıde yerın dıbıne batsın öyle evlilikte olmaz yaşantıda olmaz sakın kendını kandırma düzelir diye psıkolojındende olursun bılıyorum cok zor ama bunu kabullenıp yoluna devam etmen gerekıyor Allah sana yardım edecektir bir yolunu bulursun ınsallah..

Vermek zorunda değiliz ki ne kadar arkalarını topluycaz hava para için. Psikoloji bile kalmadı bnde ağlamaktan içim üzülüyor artık. Çocuğuma kızıyorum yersiz bazen vicdanm sızlıyor senn yüzünden diyorum oralı olmuyor. Şimdi yine kavga ettik yazıklar olsun falan yaptı bana yüzüme tükürmeler ben onu değersiz hissettiriyomuş. intihar edicem demişti bende bana borclarını mı ödeteceksin dedim para benden daha öı kuymetli dedi sırf bu yüzden boşanacaksan da boşan dillendrp durma dedi . Yazıklar olsunmuş bana bi de sanki benim sucum

Ne yaparsan yap ne kadar yanında olursan ol birdahaki sefere hep bir fazlasını isticek ve yapmadıgında önceki yaptıkların aklına dahi gelmıcek senı kötüleyecek sana o evide zindan edecek cocugunada sanada o kadar anlattıkların tanıdık gelıyorki birebir yaşadım bende senın gibiydim hep ödedik bir şekilde ama sonuncuyu vermedim dıye beni bir dünya sucun altına sokmaya calıstı ben naptım dünyasınıda onunla birlikte bırakıp evden cıkıp gittim şimdi görsün dünyasını benmı maffedıyormusum kendimi . Üzülme kardeşim sakın cocugun ıcınde ayrılman en güzeli olacaktır cunkı zaten adam sızede bakmıyordur emınım bir baksa ıkıncıyı basına kakar ben gecen ay evıme sunu verdım sımdı borcum varken vermıyorken suclumu oldum deyip işin içinden cıkmaya calısıyordur verdıklerıde yerın dıbıne batsın öyle evlilikte olmaz yaşantıda olmaz sakın kendını kandırma düzelir diye psıkolojındende olursun bılıyorum cok zor ama bunu kabullenıp yoluna devam etmen gerekıyor Allah sana yardım edecektir bir yolunu bulursun ınsallah..
Vermek zorunda değiliz ki ne kadar arkalarını topluycaz hava para için. Psikoloji bile kalmadı bnde ağlamaktan içim üzülüyor artık. Çocuğuma kızıyorum yersiz bazen vicdanm sızlıyor senn yüzünden diyorum oralı olmuyor. Şimdi yine kavga ettik yazıklar olsun falan yaptı bana yüzüme tükürmeler ben onu değersiz hissettiriyomuş. intihar edicem demişti bende bana borclarını mı ödeteceksin dedim para benden daha öı kuymetli dedi sırf bu yüzden boşanacaksan da boşan dillendrp durma dedi . Yazıklar olsunmuş bana bi de sanki benim sucum

Roller aynı adamlar farklı:) tükürülcek tek suratta onlarınki sen Allaha güven yanlıs yapmadıgına eminsen kımsenın ne dedigi umrunda olmasın kendı hayatına bak ağlamar uzulmelerde bızı etkılıyor onları degıl asla senı öyle görup duygulanıp uzulecegını zannetme

Evet öyle üzülmüyo zaten üzüldüğümü görsün diye değilde artık dayanacak halim kalmadı zaten psikoloğa gidicem

Çok istiyorum boşanmayı zaten bu oyun oyandğindan beri boşanma lafı devamlı dönüyor. Ama arkamda kimse yok ailem üçüncü de boşan diyolar kenara çekip gözünü korkutmadılar bile ailemden değer destek görmüyorum
Ne gözünü korkutacaklar ki, o senin sorunun. Boşan gel demekle arkanda durduklarını göstermişler zaten, neden yüz göz olsunlar adamla. Sen evliliğe devam etmek için adamı tenhada kıstırsınlar istiyorsun sanırım ama onu herkes yapmaz, yapsalar da seni dinlemeyen onları mı dinleyecek sanki

Ne gözünü korkutacaklar ki, o senin sorunun. Boşan gel demekle arkanda durduklarını göstermişler zaten, neden yüz göz olsunlar adamla. Sen evliliğe devam etmek için adamı tenhada kıstırsınlar istiyorsun sanırım ama onu herkes yapmaz, yapsalar da seni dinlemeyen onları mı dinleyecek sanki
Tenhada kıstırmak kızmak bağırmak çağırmaktan bahsetmiyorum dinler mi sanki yapck olan yine yapar evliliğe devam ettirmek gib niyetinde yok zaten ama en azından dahası olursa kızımı alırız onu üzmen için evlendirmedik diyebilirler ne aileler var ama benmkiler onlardan değiller

Evet geri verince bakalım verirse direk onlarla bilezik yapcm kolumdan cıkartmıycm
Hala bilezik diyorsunuz yahu adam size uyku ilacı icirir gene alır kolunuzdan o altını.
Banka uygulamasından alın altını şifresini de söylemeyin kesinlikle .
Yani adam sizi kaç kere soyup soğana çevirmiş sizde hala koluma bilezik takcam diyorsunuz.
Ayrıca ailenizden de pek bir şey beklemeyin arkanızda durmuyorlarsa kendinize ve oglunuza yaslanın.
Çalışıyor para kazanıyorsunuz e daha ne

Hala bilezik diyorsunuz yahu adam size uyku ilacı icirir gene alır kolunuzdan o altını.
Banka uygulamasından alın altını şifresini de söylemeyin kesinlikle .
Yani adam sizi kaç kere soyup soğana çevirmiş sizde hala koluma bilezik takcam diyorsunuz.
Ayrıca ailenizden de pek bir şey beklemeyin arkanızda durmuyorlarsa kendinize ve oglunuza yaslanın.
Çalışıyor para kazanıyorsunuz e daha ne
Evet kesinlikle haklısınız yapmıycm bankaya koyucm şifrelerimi zaten bilmiyor çalışmıyorum

Seninkide mi oynuyodu yoksa
Yok ben yalancı ve bağımlı insan profilini biliyorum kardeşim psikolog ve kriminal davalarla ilgiliyim ordan biliyorum benimki sukurki oynamadı ama oynamaz diyemem babama bile güvenmem ben bu devirde herkes herseyi yapabilir hep gözüm açık ve tetikteyim

Evet kesinlikle haklısınız yapmıycm bankaya koyucm şifrelerimi zaten bilmiyor çalışmıyorum
İşe başlama durumunuz var mı peki ?
Boşanmayı düşünüyorsaniz ailenize güvenmeyin kesinlikle kendinize yatırım yapın hep.

Back
X