Meraba kısaca anlatayım bir derdim var ne yapacağımı şaşırdım. 4,5 yıldır evliyim severek evlendik hamile kalınca öğrendim ki iddia oynamış bir sürü borç yapmış. Altınları istedi verdim borcunu kapattı bir daha yapmayacağına yemin etti daha doğmamış çocuğunun üzerine. Birkaç ay önce öğrendim ki yine oynamış vazgeçmemiş. kenarda ayırdığım iş yerinden aldığım tazminat vardı onları istedi ama vermedim. çeyrek Altınlarım vardı yerini biliyordu hepsini almış bazı borcunu Ödemiş. Ben öğrenince çok kızdım yerine getrir koydu hemen. Daha dün öğrendim ki kenara sakladığım birkaç altın bir miktar paramı almış götürmüş borçlarına vermiş ne özür diliyor ne bir daha yapmayacağım diyor pişman da değil şubat maaşında geri verecekmiş. Yeminler etti bir daha yapmayacağına eğer üçüncüyü oynarsa kendi gidip boşanacağına söz verdi. 2 yaşında oğlum var ailem arkamda duracak gibi değil üçüncüyü yaparsa Bosan diyorlar ama böyle nereye kadar gidecek bilmiyorum çocuğumun yanında ağlıyorum sinir oluyorum çok yoruldum. Artık dua ediyorum üçüncüyü de oynasın gitsin kendi boşansın diye