- 13 Nisan 2012
- 1.870
- 146
- 363
- Konu Sahibi hilalkahraman
-
hayırlısı olsun arkadasım ya :) ınsaALLAH bebısın gelı bu ay . canım sen asılama mı yaptırcan yoksa evde kendılıgınden gun asırı ılıskıye mı gıreceksınız? eger asılama degılse sen ıgneden sonra adet olmanı gerektıren gune kadar gun asırı degerlendır arkadan gelenler buyuyup kendılıgınden catlayabılır canım.
canım coffecım gecen aydan kalma yada olusmus bır kıstın var mıydı? ılk ayın mı klomende?
dediğim gibi allah yardımcın olsun yaşamayan bilemez elbet
ama her ay beklemek hiç hamile kalamamak
acaba ben hiç anne olamayacak mıyım diye düşünmekte çok acı
Kalıntısı vardi yumurtanın. Doktor klomen vermemisti geçen ay kist olur diye. Adetle atilmadi bu çünkü kistlesmis. Napicam simdi ben
Bende de kist yaptı klomen hemde 5cm nasıl gider bilmiyorum Kaş yapayım derken göz çıkardım
Sana da dogm kont hapimi verdi
İçmek istemiyrm zaten hiç o hapi :'(
aynn ama mecbr ıcıorum bn napım ıns bı daha gerek klmaz :)))))))))))
Bebeğim bak sen karistiriyorsun ortalığı hep :))))))) ben bilmiyordum senn de içtiğini hangisini içiyosn şimdi. Ama sen klomenle olmuşun ben daha almadim.klomeni
Bebeğim bak sen karistiriyorsun ortalığı hep :))))))) ben bilmiyordum senn de içtiğini hangisini içiyosn şimdi. Ama sen klomenle olmuşun ben daha almadim.klomeni
çok sağol canımm.yok canım sadece çatlatmaiğnesi oldum.ay inşallah ya gene kist olacak diye ödüm kopuyor valla
yavrucum panık yapma ufak bır folıkul kıstıdır o DK hapıyla gıder o bu ay . sonrakı ayda dınlendır yumoslarını derım ben ondan sonra yıne klomene basla. gercı bende kullandım klomen kendım alıp eczaneden denemek ıcın yanı doktor falan vermedı ne kıst yaptı ne kılo yaptı nede gecıkme aksıne 28 gunde bır adet oldum gunu gunune geldı herkesın bunyesı farklı oldugundan degısık tepkıler verıyo demekkı
aynn yanı arkadasım ya kurtarın bnı sardı bna valla napım arada bı kacrıom yanlıs anlıom :))))))))))))))))))
gegınlık yapmayın haaaaaaaaaaaaaa ablanızım hepınızın poposuna saplatırım
Benmki kendiliğinden oluştu kuzum. Klomen kullanmadım hiç
npıyon kız bebik
kız laf edıp durma burası pek karısık asabı bozma bnm dellenıorum bak ortalık karıstrmadfa ustume yoktur:)))))))))))))))))))))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?