çıldıracak gıbıyım bu aralar :((( neden neden neden benım Bebeğim olmuyor dıyenler ??

hakkında hayırlısı olsun arkadasım ınsaALLAH bırdaha boyle bırsey yasamazsın.

hm hyrlısı cnm ıns olursun nesı vardı yengenn

geldım geldım canım :) evı toparlamaya calısıyorum cok dagıtmısız dun gece hıcde iş yapmak gelmıyor ıcımden camasırlarımı yıkadım hava muhtesem kurusunlar dıye ALLAJtan bu aksam rahatım benımkı gec gelıcek oleyyyyyyyyy

sukur ya bn hıc toplamıyom adamda depresyona grdım sanıo sansında yanı dımı azcık surundrmek lasım :)))))

kızlar sizede gösterim dedim galiba ovulasyon gününe adım adım yaklaşıyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1397040973055.jpg
    30,4 KB · Görüntüleme: 29
amin o ağladı biz ağladık çok zor yine gitçek ramazandan sonra tüp bebğe bakalım ama maddi manevi bitikteyiz

dogrudr cnm ıntrnetn arasrırıorum bnde malıyetı ne kadar oluo tup bebegın bıde bu doktra bak bn dun maıl attım bugun donduler bı arastr yanı sende bulent tıras profesor

sukur ya bn hıc toplamıyom adamda depresyona grdım sanıo sansında yanı dımı azcık surundrmek lasım :)))))

yok ben toplamadan duramam aksıne toplamayınca depresyonda oluyorum :) bugun canım ıstemıyor nedense :) karısık duygular ıcındeyım ne yapacagımı bılemedım bı oturuyoum bır kalkıyım

canım yengemin bebği yok 2 tüp bebk denemesi başarısız ben hala olmak istiyrum yengemde haliyle anne olmak istiyo çok zor bebek isteyip yıllarca uğraşıp maddi manevi yıkım olması

Ay evt cok zor Rabbm sabrlr versin.

kızlar sizede gösterim dedim galiba ovulasyon gününe adım adım yaklaşıyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evt bence zirve yapmışsın bugün yarin catlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…