Çıldıracağım!!

Hanımefendi bu nasıl bir öfke karşınızda hamile bir bayan var. Çalışmak zorunda olan kadınlar çocuk yapmasın zihniyetinizi zaten anlamadım da okuyarak öğrenmek diye birşey yok. Okuyarak fikir sahibi olur yaşayarak da öğrenirsin. Ve her çocuk anneye farklı şeyler öğretir. Hangi anneye sorarsan sor hikayesi farklıdır hiç biri tek bir kitaptan çıkmaz. 5 çocuk büyütürsün 6. çocuk seni hepsinden fazla zorlar bu hiç belli olmuyor. Asıl yazık günah olan ne biliyor musunuz? Çocukları konusunda yardıma ihtiyaç duyan bir kadına yardımcı olacak fikirler vermek yerine anneliğinden vurmak. Bunu yapmayın...

Katilmiyorum ben suan 25 yasindayim ilk kizimi 20 yasimda kucagima aldim ve gayette egitimli. 2 yasindan beri uyku saati gelince kendi odasInda kendi yataginda uykuya daliyor. Benden sadece ninnk soylememi hikaye okumami istiyor. Suan 1 bucuk yasinda kizim daha var oda 9 ayligindan beri kendi odasinda kendi yataginda yatar. Sukur hem meslegim var hemde cocuklarima en iyi sekilde anne olmaya calisiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…