- 22 Temmuz 2020
- 161
- 497
- 18
- 32
- Konu Sahibi Seronimo78
- #21
O inatsa sen ondan daha inat olacaksın başka çare yok.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rica ederim. Çocuklar arası yaş yakın olsun diyor çoğu insan ama işte böyle zorluklari oluyor. Bende 2 istersem benimde yaşı yakın olacak mecbur ama alternatifim olsa en az 6-7 yaş bırakırdım. Çünkü hiçbir çocuk öyle burada anlatıldığı gibi egitimle mikemmel bir çocuk olmuyor olmasinda zaten o yüzden çocuk. Her yaşın getirdiği zorluk var. Sizinki tabii kv elinde buyumekten iki kat artmış ama bence 4 yaş oldugundan sindire sindire 6 aya yayarsiniz diye düşünüyorum. Çoğu kısımda duzelme olur gibiTeşekkür ederim![]()
Ne kadar incitici yazmissiniz kusura bakmayin ama ..ne var mecburmus calismaya calismis bende calistim benimde bakanim vardi calistim konu sahibi gibi ,simdi duzene sokabilir cocugunu artik onunla beraber .ayrica bayan ne sormus siz nasil yorum yapmissiniz?Yani öyle böyle evlenmiş çocuk yapmışsınız hiç mi nasıl büyütücem diye düşünüp bi şeyler okumadınız? 13 saat çalışmanız da bahane değil çalışmak zorundaysanız çocuk yapmayacaksınız. 4 yaşında pek çok şeyi kendi yapması gereken çocuk hala daha size bağımlı yazık günah yahu. Sallayarak sersemleştiriyosunuz çocuğu uyumuyor yani aslında. Gerçekten sinirleniyorum ya. Bundan sonra azıcık okuyun bebek doğmadan azıcık düzeltin bari.
Çocuğa abi olacaksın demenizden belli neyi ne kadar düzelttiğiniz. Bakanım vardı ne demek ayrıca onlara mı doğuruyosunuz çocuğu? Düzgün bakamayacak olan düzgün bakabilecek şartlara sahip olduğunda çocuk sahibi olsun bi zahmet. Erken çocuk yapana plaket verilmiyor.Ne kadar incitici yazmissiniz kusura bakmayin ama ..ne var mecburmus calismaya calismis bende calistim benimde bakanim vardi calistim konu sahibi gibi ,simdi duzene sokabilir cocugunu artik onunla beraber .ayrica bayan ne sormus siz nasil yorum yapmissiniz?
Ne oluyo abi olmuyomu erken doganÇocuğa abi olacaksın demenizden belli neyi ne kadar düzelttiğiniz. Bakanım vardı ne demek ayrıca onlara mı doğuruyosunuz çocuğu? Düzgün bakamayacak olan düzgün bakabilecek şartlara sahip olduğunda çocuk sahibi olsun bi zahmet. Erken çocuk yapana plaket verilmiyor.
hem hamılelık, hem kum dokuyorsunuz, hem cocukla yorucu rutın allah kolaylık versın...Merhaba arkadaşlar oğlum 4 yasina girecek hala ayagimda sallanıyor ve bu arada 2 aylik hamile olduğumu ogrendim şuan 3. Ayimdayim mide bulantıları halsizlik beni bitirdi üstelik oğlum gece 10 defa kalkıyor yanında beni istiyor kum döküyorum ağrısını yaşayan bilir şuan korkuyorum hem oğlum böyle hem 2.cocuk böyle olan anneler varmı siz nasıl yapiyorsunuz desteğinize ihtiyacım var
Benim de bir oğlum var 4,5 yaşında, gece uyuyana kadar yanına uzanırım. Boynuma sarılır, kulağımla oynar, saçlarımı sever, biraz sohbet ederiz, birbirimize bilmeceler sorarız, uydurma masallar anlatırız vs.... Öyle uyuyakalır ve yanından kalkarım. Bir günden bir güne bunu eşim yapsın diye bi beklentimde olmadı. Bilirim ki uyurken yanında beni istemesi bana eziyet olsun diye kasıtlı yaptığı bişey değil. Sadece bana ihtiyacı var. Bence ilk önce çocuğunuza bakış açınızı değiştirin. Tahminim o ki çocuğu uyutmayı bir görev gibi düşünüyorsunuz. Bu düşünceden çıkın. huzurla uyursa gece uyanmaları da azalır. Bebek değil "sallanmak bitti" derseniz anlar. İlk etapta uykuya geçişi zor olabilir ama zamanla daha kolay uyuduğunu fark edeceksiniz. Sizin anlatımınız; annelikten keyif almadığınızı hissettirdi bana. Halbuki insanın evladına sarılıp saçlarını koklaya koklaya uyutması nasıl da keyifli bi an. Bu günlerin tadını çıkarın. Mecburiyet düşüncesinden çıkın, 7-8 sene sonra siz istesenizde gelip dizinize yatmayacak.Merhaba arkadaşlar oğlum 4 yasina girecek hala ayagimda sallanıyor ve bu arada 2 aylik hamile olduğumu ogrendim şuan 3. Ayimdayim mide bulantıları halsizlik beni bitirdi üstelik oğlum gece 10 defa kalkıyor yanında beni istiyor kum döküyorum ağrısını yaşayan bilir şuan korkuyorum hem oğlum böyle hem 2.cocuk böyle olan anneler varmı siz nasıl yapiyorsunuz desteğinize ihtiyacım var
4 yaşında herşeyi anlar neden ayakta sallanıyor halaMerhaba arkadaşlar oğlum 4 yasina girecek hala ayagimda sallanıyor ve bu arada 2 aylik hamile olduğumu ogrendim şuan 3. Ayimdayim mide bulantıları halsizlik beni bitirdi üstelik oğlum gece 10 defa kalkıyor yanında beni istiyor kum döküyorum ağrısını yaşayan bilir şuan korkuyorum hem oğlum böyle hem 2.cocuk böyle olan anneler varmı siz nasıl yapiyorsunuz desteğinize ihtiyacım var