- 11 Nisan 2020
- 24
- 34
- 3
- 29
- Konu Sahibi Seronimo78
-
Cocugunuzun babası neredeMerhaba arkadaşlar oğlum 4 yasina girecek hala ayagimda sallanıyor ve bu arada 2 aylik hamile olduğumu ogrendim şuan 3. Ayimdayim mide bulantıları halsizlik beni bitirdi üstelik oğlum gece 10 defa kalkıyor yanında beni istiyor kum döküyorum ağrısını yaşayan bilir şuan korkuyorum hem oğlum böyle hem 2.cocuk böyle olan anneler varmı siz nasıl yapiyorsunuz desteğinize ihtiyacım var
Super Dadi programini izleyin Youtube dan. Ilk bolumlerde ayakta sallanmak isteyen cocuk zaman icinde kendi yatağında uyuyabiliyor.Merhaba arkadaşlar oğlum 4 yasina girecek hala ayagimda sallanıyor ve bu arada 2 aylik hamile olduğumu ogrendim şuan 3. Ayimdayim mide bulantıları halsizlik beni bitirdi üstelik oğlum gece 10 defa kalkıyor yanında beni istiyor kum döküyorum ağrısını yaşayan bilir şuan korkuyorum hem oğlum böyle hem 2.cocuk böyle olan anneler varmı siz nasıl yapiyorsunuz desteğinize ihtiyacım var
Merhaba arkadaşlar oğlum 4 yasina girecek hala ayagimda sallanıyor ve bu arada 2 aylik hamile olduğumu ogrendim şuan 3. Ayimdayim mide bulantıları halsizlik beni bitirdi üstelik oğlum gece 10 defa kalkıyor yanında beni istiyor kum döküyorum ağrısını yaşayan bilir şuan korkuyorum hem oğlum böyle hem 2.cocuk böyle olan anneler varmı siz nasıl yapiyorsunuz desteğinize ihtiyacım var
gunde 13 saat çalışıyordum çocuğuma kayinvalidem bakıyordu 2 aydır ayrıldım iştenÇocuğunuza bazı eğitimleri vermek için çok geç kalmışsınız.
19 yasinda hamile kalinmis 20de doğurulmuş.Çocuğunuza bazı eğitimleri vermek için çok geç kalmışsınız.
Sizi dinlemedi mi böyle yapma dediğinizde? Eski konunuza baktım. 4 yaşındaki çocuk hala bezli yazmışsınız. Kayınvalideniz sanırım kendi çocuklarını tesadüfen büyütmüş. Sizinde 13 saat çalışmanız bunlara müdahale edemeyeceğiniz anlamına gelmiyor. Keşke 2.çocuğu yapmadan önce ilk çocuktaki problemleri çözseydiniz.gunde 13 saat çalışıyordum çocuğuma kayinvalidem bakıyordu 2 aydır ayrıldım işten
Babasını istemiyor illa anne olacak eşim sen kalkma yat der ama oğlum devamlı beni isterCocugunuzun babası nerede
Evet yani?19 yasinda hamile kalinmis 20de doğurulmuş.
Buna alistirin anne hasta anne uyudu vs baba bin işine gelir hiç ağlayınca bişey olan çocuğu görmedim bir ağlar iki aglarBabasını istemiyor illa anne olacak eşim sen kalkma yat der ama oğlum devamlı beni ister
Daha cocukken anne olmussunuz. Cocuk egitimini bilmemeniz cok dogal. Cunku daha siz cocukmuşsunuz.Evet yani?
Cocugunuza bazi seyleri öğretmelisiniz. Kesinlikle ayaginiza alip uyutmayin. Birakin kendi zaten bi sekilde uyuyacaktır. Geceleri nicin uyanma aliskanligi var acaba. Korku problemimi yasiyor yani 10 defa kalkmasi pek normal degil. Gunduz enerjisini bosaltamiyor mu acaba? Esinizle denkonusun biraz size yardimci olsun. Oglunu karsina oturtup güzel güzel konussun. Büyük adammis gibi davransin babayi cok fazla gormedigi icin daha fazla dinleyecektirMerhaba arkadaşlar oğlum 4 yasina girecek hala ayagimda sallanıyor ve bu arada 2 aylik hamile olduğumu ogrendim şuan 3. Ayimdayim mide bulantıları halsizlik beni bitirdi üstelik oğlum gece 10 defa kalkıyor yanında beni istiyor kum döküyorum ağrısını yaşayan bilir şuan korkuyorum hem oğlum böyle hem 2.cocuk böyle olan anneler varmı siz nasıl yapiyorsunuz desteğinize ihtiyacım var
Bez konusunu ben hallettim tuvalet eğitimi var şimdi fakat uyku eğitimi konusunda zorlanıyorum.Sizi dinlemedi mi böyle yapma dediğinizde? Eski konunuza baktım. 4 yaşındaki çocuk hala bezli yazmışsınız. Kayınvalideniz sanırım son derece cahil ve kendi çocuklarını tesadüfen büyütmüş. Sizinde 13 saat çalışmanız bunlara müdahale edemeyeceğiniz anlamına gelmiyor. Keşke 2.çocuğu yapmadan önce ilk çocuktaki problemleri çözseydiniz.
Kardeş kıskançlığı eklenince işiniz daha zor olacak.
Teşekkür ederimKeşke biraz daha dusunseydiniz nasıl olur diye. 5 6 ay içinde yavas yavas kendi istedginiz şekilde yonlendirmelisiniz çocuğu. Videolar ve kitaplar vardır bununla ilgili bence bu aksamdan izlemeye başlayın ve uygulayin. Hangi konularda düzelme istiyorsaniz.
Yine annelik yaristirmayin hanımlar rica edeceğim. En egitmen sizsiniz tamam ama konuya odaklanın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?