Çıldıracağım!!

Seronimo78

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2020
24
34
3
29
Merhaba arkadaşlar oğlum 4 yasina girecek hala ayagimda sallanıyor ve bu arada 2 aylik hamile olduğumu ogrendim şuan 3. Ayimdayim mide bulantıları halsizlik beni bitirdi üstelik oğlum gece 10 defa kalkıyor yanında beni istiyor kum döküyorum ağrısını yaşayan bilir şuan korkuyorum hem oğlum böyle hem 2.cocuk böyle olan anneler varmı siz nasıl yapiyorsunuz desteğinize ihtiyacım var

Cocugunuzun babası nerede

Super Dadi programini izleyin Youtube dan. Ilk bolumlerde ayakta sallanmak isteyen cocuk zaman icinde kendi yatağında uyuyabiliyor.

Allah yardımcınız olsun anneniz veya kayinvalideniz en azindan bi sure size destek olsa hani 1 hafta dinlenseniz uzerinizdeki yorgunlugu atarsiniz daha pozitif dusunup biraz moral depolarsiniz

4 yasinda, o artik sallanmamali.
Dirense de aglasa da kendi yataginda uzanarak uyuyabilmeli.
Yoksa odasi ayri odada da yatabilmeli.
Bir uyku arkadasi edinsin, bir rutininiz olsun, uykuya hazirlayan ve gecisi kolaylastiran ornegin banyodan sonra uyunur, dis fircalanip uyunur gibi.
Sonra da temas etmeden basinda bekleyin uyusun.

gunde 13 saat çalışıyordum çocuğuma kayinvalidem bakıyordu 2 aydır ayrıldım işten
Sizi dinlemedi mi böyle yapma dediğinizde? Eski konunuza baktım. 4 yaşındaki çocuk hala bezli yazmışsınız. Kayınvalideniz sanırım kendi çocuklarını tesadüfen büyütmüş. Sizinde 13 saat çalışmanız bunlara müdahale edemeyeceğiniz anlamına gelmiyor. Keşke 2.çocuğu yapmadan önce ilk çocuktaki problemleri çözseydiniz.
Kardeş kıskançlığı eklenince işiniz daha zor olacak.

Son düzenleme:
Cocugunuza bazi seyleri öğretmelisiniz. Kesinlikle ayaginiza alip uyutmayin. Birakin kendi zaten bi sekilde uyuyacaktır. Geceleri nicin uyanma aliskanligi var acaba. Korku problemimi yasiyor yani 10 defa kalkmasi pek normal degil. Gunduz enerjisini bosaltamiyor mu acaba? Esinizle denkonusun biraz size yardimci olsun. Oglunu karsina oturtup güzel güzel konussun. Büyük adammis gibi davransin babayi cok fazla gormedigi icin daha fazla dinleyecektir

Benım bir tanıdıgımın cocugu 6 yasına girdi koca cocugun agzında hayla emzik... oda kucuk yasta kacarak evlendi anne oldu erken yasta anne olanın daha kendi olgun bile değilken cocuk buyutmesi de basarısız oluyor uzgunum ama böyle gorumcemin cocugu 19 aylık 1 yasından beri kendi uyuyor yavas yavas ta çişini söylemeye basladı ve tek tük konusan cocuk ilgilenmeye baglı biraz

Bez konusunu ben hallettim tuvalet eğitimi var şimdi fakat uyku eğitimi konusunda zorlanıyorum.

Keşke biraz daha dusunseydiniz nasıl olur diye. 5 6 ay içinde yavas yavas kendi istedginiz şekilde yonlendirmelisiniz çocuğu. Videolar ve kitaplar vardır bununla ilgili bence bu aksamdan izlemeye başlayın ve uygulayin. Hangi konularda düzelme istiyorsaniz.
Yine annelik yaristirmayin hanımlar rica edeceğim. En egitmen sizsiniz tamam ama konuya odaklanın.

Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…