Cildime bir şeyler oluyor nedir bu durum ?

8993

Architect
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2017
1.185
2.834
133
İstanbul
Kızlar selam direk konuya giriyorum ben açık buğday - beyaza yakın tenli biriyim.

Son bir aydır cildim kararmaya başladı esmerleştim güneş vs görmemiş olmama rağmen vücudum anlamsız şekilde bronzlaştı ama sağlıksız bir görüntüyle.

Bunun sebebi ne olabilir bilen var mı ? Çok fazla su içmeyi bıraktım eskiden çok içerdim ama şimdi günde 1 bardak aklıma gelirse . Bir de antidepresan kullanmaya başladım 1.5 aydır karaciğerime zararı olmuş olabilir mi ?

Sigara kullaniyor musunuz

Ben devamli bi yorgunluk uykusuzluk halinde susuzluk zamanlarında öyle oluyorum.

Detoxa baslayin derim. Detox suyu hazirlayin salatalik nane limon maydonuz ve cubuk tarcin ekleyn. Hergun duzenli icin. Detoxun cilde faydasi muthis

Şehir değişikliği yaptınız mı? Bazı Yerler için soğuğu karartiyor. Oraya gitmeden beyazdim kışın karardim diyorlar

Muhtemelen sudur sorun. Su miktarını artırıp, kullandığın cilt ürünlerini bırak bir hafta. Bir hafta sonunda hala aynıysa bir doktora görün.

Kisin bile olsa gunes kremi kullanin

B5 vitamini eksikligi sanirim ciltte renk degisikligi yapiyordu. B vitaminletinden biriydi tam hatirlayamadim. B5 diye hatirliuorum ama o vitamin eksikligi de gorulen cok nadir.

++++ 1 aydır evden çıkmıyorum bu sorunun güneşle pek alakası yok sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…