- Konu Sahibi CamasirSuyunaCorba
-
sdü tıpta kozmetoloji ve dermotoloji cildiye diye ayrı bölümler varfisfisfis. ben simdi akne tedavimin ortasında yüzümü soydurmak için görünücem.. belki bölümler arası farkediyodur:uhm:.. ama benim doktorum baya ilgilendi:1hug:.. gözeneklerimin oldugunu o bana söyledi krem verecekti ama yakmasın simdi dedi tedavi ortasında vercekmiş..
he kremin adını virsene virsene öğrenince..unutma...
sağol canım, makyajla kapatıyoruma bir açıklık getireyim, düzenli olarak pudra ya da fondöten kullanan biri değilim ama eğer o şekilde bir makyaj yapıyorsam zaten yüzün geneline uyguladığımiçin kapanıyor delik gibi görünen şeylerde...bol su içmeye özen gösteriyorum, özellikle de yaz aylarında mecburen içiyorum,yüzümü de soğuk suyla yıkıyorum ama bu konuda dermatologa gitmek aklıma hiç gelmemişti. ben genelde ölmek üzereyken doktora gidenlerdenim...tavsiyeni göz önünde bulunduracağım...
Dermotoloja gitmeni hiç tavsiye etmem. Ben ergenlik yıllarımda gittim verdikleri kremler yüzünden cildim çok kötü oldu. Seninki yine delikmiş, benmki delik deşik oldu, yinede sen bilirsin ama ya çok güvendiğin birini tercih ya da sakın gitme, karşında bi tecrübe var şuan okeymi???
ben bu öneriyi pek makul bulmuyorum.. doktora görünmeden kendi basına bi seyler yapsa kişi belki daha vahim sonuclar alacak.. belki doktoa gittigi için daha erken önlem alacak.. belki senin yüzün cildin yapın cok farklı belki gec kalındı belkileri cogaltmak mmkün.. tamm doktorun ilgilenmemiş olabilir yada uygun tedaviyi sürdürmemiş olabilir ama bu GİTME denecek kadar da basit bi sey degil.. ben liseden beri makyaj yapıyorum ve yüzüm mahvolmustu.. saolsun doktorlarımızın sayesinde düzeldi.. dahada düzelecek umarım..a.s.
Bende bu nedenle güvendiğin birine git dedim zaten, sonuçta o arkadaşında cilt yapısını bilmiyoruz, benim başıma geldi o da aynı şeyi yaşamasın diye yazdım. Tekrar altını çizerek söylüyorum sonuçta bu yüz insanın en dikkat çekici yerlerinden biri, daha kötü olmaması için güvendiği birine gitmeli...Benimki sadece bi öneriydi
arkadaşlar bizim burda bi kozmetik ürünleri satan abimiz var bana dediki gözlüğüde taktı bu yüzünün hali ne delik deşik dedi allah ben bi kötü oldum ki sormayın cildim yağlı hemde o biçim dedim saf gül suyu ile siliyorum snr gül kremi kullanıyorum gülsuyu kullanma yağlı cildine yoğurta limon sık düzenli olarak kullan dedi haftada 2-3 kez bana dua edeceksin dedi ben kullanmadım ama adam sağlıkçı şimdi maden suyunu deniyorum fayda görmessem direkt ona başlıcam ayrıca arkadaşlar bol bol yoğurt yiyin
ya ben sana iyi gelecek ürünü biliyorum çamaşırsuyu ama reklam yasakmış yazamıyorum çünkü üzgünüm geçmiş olsun:Çok üzgünüm çoook:çok üzgünüm:
[/FyONT][/COLOben nasıl özel msj alınır bilmiyorum
nergiscim gözeneklerin içinde siyah noktaların varmı önce onların gitmesi lazım sonra gözenek kapatıcı kullanmamn lazımdikkat et direk gözenekleri kapatma.
ya ben sana iyi gelecek ürünü biliyorum çamaşırsuyu ama reklam yasakmış yazamıyorum çünkü üzgünüm geçmiş olsun:Çok üzgünüm çoook:çok üzgünüm:
nergiscim bitürlü olmuyor heralde pc de sorun var sen benim yerime yaparsan sevinirim delircem iş yerindeyimde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?