Ne alırsan al nolur hayvanlar üzerinde test edilmeyen ürünlerden al, a.s
Örneğin body shop, yves rocher, clinique, estee lauder, oriflame, avon ilk aklıma gelenler.
clinique 3 step öneririm, hele toniklerinin tiryakisiyim. Ama senin o yaşta artık iyi bir göz altı kremine başlaman lazım. Clinique all about eyes gayet güzel. Şimdi all about eyes rich yapmışlar. Kıvamı biraz daha yoğun. Cilt tipine göre seçebilirsin. Ben kullanıyorum çok memnunum. Göz altı önemli iyi bir krem kullanmak şart. İyi bir marka seçmeni tavsiye ederim.
Diğer nemlendirici kremler + tonik için fiyatı daha uygun birşey bakabilirsin body shopta ve yves roche da çok güzel ürünler var. Web sitelerine de bakabilirsin. Umarım yardımcı olmuştur.
Bir de aldığın nemlendiricinin epidermisin alt tabakarına da geçen cinsten olmasına dikkat edersen daha iyi olur. Öyle olmayan nemlendiricilerin arkasında bazen yazar sadece epidermis üst tabakaları nemlendirir diye. Örneğin L'occitane ın nemlendiricileri öyledir. Pek çoğunda yazmayabiliyor ama iyi markalarda böyle sorunlar pek olmuyor.
Temizleyici de önemli, sadece nemlendirici + tonik kullanıyorum demişsin, merak ettim temizleyici kullanmıyor musun?