Cilt Bakımı Ürünleri cıldım ıcın hangı marka

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
A

azrasavas

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi azrasavas
a.s.selam kızlar yas 26 zaman geldıde gecıyoCADIARZUsoyle cıldım ıcın bı bakım setı almak ıstıyorum ama karar veremedım cıldımde ccok hafıf lekeler var onun dısında acıl bı sorunum yok:Saruboceq:sadece nemlendırıcı ve tonık kullanıyorum tavsıye edecegınız markalar ve urunler hangılerı onerılerınızı beklıyorum tesekurlera.s

• Konu Sahibi azrasavas
ben la roche posay kullanıyorum canım bununla ilgili konu açtım oku istersen bi belki faydası olur....

• Konu Sahibi azrasavas
Ne alırsan al nolur hayvanlar üzerinde test edilmeyen ürünlerden al, a.s

Örneğin body shop, yves rocher, clinique, estee lauder, oriflame, avon ilk aklıma gelenler.

clinique 3 step öneririm, hele toniklerinin tiryakisiyim. Ama senin o yaşta artık iyi bir göz altı kremine başlaman lazım. Clinique all about eyes gayet güzel. Şimdi all about eyes rich yapmışlar. Kıvamı biraz daha yoğun. Cilt tipine göre seçebilirsin. Ben kullanıyorum çok memnunum. Göz altı önemli iyi bir krem kullanmak şart. İyi bir marka seçmeni tavsiye ederim.

Diğer nemlendirici kremler + tonik için fiyatı daha uygun birşey bakabilirsin body shopta ve yves roche da çok güzel ürünler var. Web sitelerine de bakabilirsin. Umarım yardımcı olmuştur.

Bir de aldığın nemlendiricinin epidermisin alt tabakarına da geçen cinsten olmasına dikkat edersen daha iyi olur. Öyle olmayan nemlendiricilerin arkasında bazen yazar sadece epidermis üst tabakaları nemlendirir diye. Örneğin L'occitane ın nemlendiricileri öyledir. Pek çoğunda yazmayabiliyor ama iyi markalarda böyle sorunlar pek olmuyor.

Temizleyici de önemli, sadece nemlendirici + tonik kullanıyorum demişsin, merak ettim temizleyici kullanmıyor musun?

• Konu Sahibi azrasavas
tesekurler kızlar fıkırlerınız benım ıcın cok onemlıydı.nemıda, temızleyıcı olarak annemınde sureklı olarak kullandıgı rosensın gulsuyu kullanıyorum. onceden berı alıskanlık oldu memnunumda ama alısverısımı yaparken verdıgın markaların temızleyıcılerınıde bı goz atarım opuyorum saglıcakla

• Konu Sahibi azrasavas
canım cildin yağlıysa gül suyu daha fazla yağlandırma yapabilir, ben kullanmadım ama burada kullanan arkadaşların fikirleri bu yönde. ayrıca la roche posay tavsiye ederim kesinlikle cilt bakımı konusunda.

• Konu Sahibi azrasavas
canım cildin yağlıysa gül suyu daha fazla yağlandırma yapabilir, ben kullanmadım ama burada kullanan arkadaşların fikirleri bu yönde. ayrıca la roche posay tavsiye ederim kesinlikle cilt bakımı konusunda.
Tavsıye ve uyarın ıcın tsklr canım.Cılt tıpım normal sanırım bu yuzden sorun yasamadım.pretty de senın bahsettıgın urunden memnun oldugunu yazmıs. Dıkkate alıcam canım ılgın ıcın sagol.hadı bakalım bana kolay gelsın.

• Konu Sahibi azrasavas

ben bir süre rosessin firmasında çalıştım gülsuyu yok satıyordu tabi bende kullanıyordum gerçekten çok güzel yapıyor ama saf gülsuyu ama ben samsunda bulamıyorum artık ama bulabiliyorsan hiç bırakma tabi şimdi o firma burda kapandı artık bulamıyorum samsundasenağlama

• Konu Sahibi azrasavas

ben öneride bulunabilirim ama korkuyorum bilgi vereyim derken reklama girer ceza yerim diye başıma geldi çünkü .eger meil adresimden ileteşime geçerseniz bilgi verebilirim

• Konu Sahibi azrasavas
cildinin yapısını belirleyip ona uygun ürün kullanmalısın yoksa en iyi marka bile zıt ürün de kusar durduk yere ortaya çıkan aknelerle yag topcuklarıyla ya da aşırı kuruma pullanmayla ugraşırsın cilt tipini yazarsan daha iyi olur;ama göz çevresi için çok iyi nemlendiren bir krem al mali sıkıntın yoksa DÜNYA KANSER DERNEGİNİN ONAYLAdıgı marka md formulations derim

• Konu Sahibi azrasavas
peki kızlar neutregana ile ilgili ne diyorsunuz benimde yaşım 26 bide demişsiniz gözaltı nemlendiricisi marka verirmisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…