Cilt Bakımı Ürünleri Cildim için 2 özel krem.

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
Bepanthen kremin uzun vadede kirisikliga yol actigini duymustum. Hatta bunu, bir eczaci arkadasima soylemis.

O yuzden cesaret edememistim.

Gozaltina suruyormusunuz? Benim derdim gozaltimi korumak.

Benim tek sorunum göz altı morluklarım makyajıda sırf bunun içn yapıyorum makyaj dediğimde bi kapatıcı rimel ruj dan ibaret. Göz altımada sürüyorum kremi. Ben bepantheni uzun zamandr kullanıyorum gayet memnunum kırışıklıga neden olmadı yaşımda 21 henüz ilerde ne olur bilemem. ECzacımda bepanthen için bu tarz bişey söylememişti.

Son düzenleme:
merhabalar benim cildim kuru değil,yağlı dan karmaya dönük.cinko oksit kremi ben de kullanabilir miyim? çinkonun cilde yararlı biliyorum ,sivilce sorunu yasatmaz değil mi ben de?

Vazelin var içinde sivilceye neden olabilir yağlı olduğu için. Ama bende bu güne kadar olmadı cildim kuru alnım yağlı gibi zaten senede 1 kez sivilce çıkartırsam çıakrtırım o da genelde alnımda olur :)

Son düzenleme:
Ben bu karışıma biraz da madecassol pomad ekledim. Birde DCL'nin sivilce için kullandığım bir jeli var meyve asitleri içeriyor ondan biraz damlatmayı düşünüyorum:)

Ben bu karışıma biraz da madecassol pomad ekledim. Birde DCL'nin sivilce için kullandığım bir jeli var meyve asitleri içeriyor ondan biraz damlatmayı düşünüyorum:)

madecassolda çok iyi bi krem canım benm yüzümü mahvetmişlerdi bıyıklarıma agda yaparken tahriş olmştu ondan sürdüm anında yok etti saahına bişey kalmamıştı çok iyi tedavi edici özelliğe sahip. Oldukça yağlı sık kullanmıyorum.ı yeni bi kreme başladım basiscreme bu da çok iyi tahriş olmuş ciltleri tedavi ediyo fiyatı 33 lira.

bir tüp bepanteni mi sıkıyorsunuz bu karışıma?

sivilceli ciltler içinde yüz temizleme jelinden sonra rahatça uygulayabilirsin canım.

Evet 1 tüp bepanthen krem kullanıyorum. (yeni ismiyle bepanthol el ve yüz kremi)

peki hangi çeşidi? plus, merhem falan var ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…