Keşke doktorlara güven olabilse. dünyada ki bütün doktorları tanımıyorum ama şunu iyi biliyorum ki bir çoğu işini düzgün yapmıyor. Sağlık ocaklarında ki pretisyen hekimler zaten çok gereksiz. Hastan önce bize geliyo şöyle şöyle sorunum var diyo biz bir doktoragitmesi gerektiğini söylüyoruz. Önümüze gelen reçete bizim aklımızdakilerle aynı. O dönem mümemsillerin hastanelere tanıttıgı ilaçlar belli çünkü. Pretisyen hekimler kafadan fix ilaçları yazıyo. Ben hayatta saglık ocagına gidip muayene olmam. Doktorada sık gitmem hayatımda 2 kez gittim. Her gittiğimdede gereksiz ilaç kullanmak istemediğimi belirttim. Ve bana kesin sonuca ulaşılacak işlemleri yapmasını söyledim. Midem için gittim bana mide koruyucu gaz giderici yazacagını biliyordum yazma dedim. endoskopi yap endoskopi yaptırttım. Eczacılara gelince evet onlarda elindeki mal kalmasın die mümessilerden aldıklarını insanlara satıyolar. Ama ben eczacı değilimeczane kalfasıyım ve bu işlerle ilgim yok mal benim malım değil.
Demek istediğim '' doktor tavsiyesinde mi hazırladın bu ilacı '' diyen arkadaşıma cevap olarak. Doktora gidip bezamycin,nadixa,imex kullanmak yerine sadece cilt yenileyici özelliği olan bepanthen kreme cilde iyi geldiğini bildiğim A ve E vitaminlerini karıştırdım doktor tavsiyesi değil kendi tavsiyem :)