Sivilceli Ciltler cildim düzelmıyor yardım =(

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
ben bikaç şey sölemek için yazmak istedm :) kısaca özetlersem sevdgm ınsan bıle mayın tarlası gibi suratın var diyerek terslerdi beni..çok ezildim ve yemin ederm dersaneye okula neden sürekli evde olup gitmediğimi kimse bilmezdi.. para biriktirdim inanın şuan estetik olup incecik olablcek kdr para birktrdm.. öncelikle doğal şeylerde aradım şifayı hiç ümidimi kesmedm tabiki..cildim karma oldgndan braz zorlandım ürün secerken ama aldım evde tariflerle hep düzenli olarak kullandım..değişik değişik 3,5senemi aldı.. azaldı ama olmadı..hep bi yerden çıkıyorlardı..sonra kmyasal peeling yaptrdm baya azaldı,ama izler duruyordu ..ve yine çıkışı seyrekde olsa vardı..sonra okadar parayı,emeğimi boşa harcatıcak bi ürünle tanstm ıNNOVA TONIC FRESH .. kızlar bunu lütfen alın..kuru cılde sahıp olanlar almasın..cnku dha cok kurutur.. ama lutfen yagrlı ve karma olanlar kullansın.. ben suan bebek gibi cilde sahıbım gorenler sasırıyor ..resmlerim bile var..yüzüm izlerle oynamaktan,sıkmaktan mosmor iken şimdi bebek gibi pürüzsüz.. evet kalbm hala yaralı ama en azından yüzüm bebek gibi oldu..

benimde yüzümde sivilce ve siyah nokta doluydu hatta yüzümeki sivilcelerimi sıktım diye annımdakierin izi kaldı bü yüzden doktora gittim bana bi sivilce bide siyah nokta ialcı verdi kullandım yüzümü çok fen tahriş ettiki yüzüm böyle ul pul oluyodu sonra deriler çıkıyodu hani biyerniz soyuluryha öle sonra iki ilacıdabıraktım çok fazla yağlı yemekler yemedim bol bol meyve nektarları içtim (meyveler cildi güzelleştirir) kafamadatakmadım artık yüzümde hiç sivilce yok bide izler de çıktı sonra arada yüzümde yaplı yemekleri yediğimden bir iki tane çıkıy sivilce çok hoşuma gidiyo kafana takma

nöbetlerım sık oldugundan yazamadm geldıgım gıbı uyuyorum cunku =)
arkadaslar 3.gunumdeyım hıc bı yan etkı görmedım suanda
henuz erken belkı ondandr dudaktan kuruluk falanda olmadı bepanten vermıstı onun ıcın henuz kullanmadım bıle cunku bı catlaklık olusmadı ama dedıgm gıbı erken sanrm ıns hıc olmaz
2. yada 3.ayda etkısını görmeye baslarsn demıstı doktor ılacın
suan gunluk yasantımı etkıleyen bısey olmadı cok korkuyodum ılactan forumlardqa paylasılanlar falan
korkutmstu benı ama okadar kötü bı ılac deıl en azından sımdılk
ıns bundan sonrakı testlerımde ii cıkar
elım süreklı yüzüme gıderdı benım
onada dıkkat etmeye calısıyorum
ama aksıne gıtsede artık kabuklasma yerıne sıvılcelerım pul pul seklınde olup kendı dökülüyor..
gelısmelerı yazacagım ıns kurtulcam bu kabustan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…