Cildim Çok Yağlı

cnn54

Özlemimsin...
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2009
528
2
Ya arkadaşlar 19 yaşındayım çok yağlı cildim var bi de şimdi bu aylarda çok fena dışarı çıktığımda çok parlıyo ve sürekli pudra sürmek zorunda kalıyorum geceleri yatmadan yüzümü temizliyorum sabah bi kalkıyorum yağ içinde

Benimde öyleydi, önce dermatolog a gittim, sadece benzamycyn diye bir ilaç verdi, onu kullandım tek tük sivilcelerimi ve izlerimi geçirdi. Sonra sebamed in face and body wahsh ını aldım, 3. gün kuruttu baya bir ama, hatta boynum daha az yağlı olduğu için kızardı falan, nemlendirici olarak da excipial in hydro olanını kullanıyorum oda yağlandırmıyor çok hafif zaten, öyle memnunum bu aralar, ama sebamed çok kuruttuğu için geceleri bebek sabunu ile yıkayıp yatıyorum sabahları sebamed kullanıyorum =)

sebamed likit sabun var hassas ciltler için(liquid soap for sensitive skin) ben kullanıyorum ve memnunum ayrıca dermatolog bunun yanında ex*le başlayan bi krem vermişti soyduruyo cildi adı tam aklımda değil bakıym sonra yazıym bide sivex çok iyi geldi bana

kızlaarrr bende aynı dertten muzdaripim
saçlarım yüzüm hep yağlı akşam banyo yapıyım sabaha yüzüm yağ içinde akşama kadarda saçlarım yağlanıyor offf offff ergenlik mi diyorum (yaşım 18) ama çevremdekiler niye böyle değilde ben yağlıyım bitek sanki ömür boyu geçmicek bu yağlanmalar bıkktııımm artııkkk mafoldumben

saçlar için eczaneden Ketoral alın..Doktora giderseniz o da Ketoral verecektir..(kepeği olanlar içinde geçerli..) Yüzünüz için se yağ dengeleyici bir temizleme jeli edinmelisiniz...Acnecinamide oil control clansing gel alın..sabah akşam temizlerken bununla temizleyin..sebum üretimini azaltacaktır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…