benimde arkadaslar vucudum kalca kemigim bacaklarim, bileklerim inanilmaz derecede kuru, aynen catlamis toprak gibi pul pul. aslinda bundan kurtulma yontemi o kadar kolay ve ucuz ki ben usengeclik yapip arada bir uygulayinca geciyor. simdi sizlere onerim, oncelikle her yikanma dus almanizda vucuduzu keseleyin, boylece vucudunuzdaki olu deriden kurtulacak, kan akisini hizlandiracaksiniz ayni zamanda, dustan ciktiktan sonra hafif nemli olsun bacaklariniz, ve hakiki zeytin yagi surun bacaklariniza az ama olsun, vicik vicik da yag olmasin yani, mesela her bacak icin 2 cay kasigi kadar yeter. bunu iyice bacaklariniza masaj yaparak yedire yedire surun, 5 dakika kadar bacaginizin yagi cekmesini bekleyin, zaten bacak kupkuru ise benimki gibi hemen ceker yagi, zeytinyagindan hoslanmiyorsaniz gul yagi da surebilirsiniz, hem hos bir kokuda olusur. yagi emdikten sonra cildiniz, sac fircasi ile bacaklarinizi fircalayin tekrar, boylece hem selulitlerinizden de kurtulabilirsiniz. ozellikle de benim gibi surekli oturarak calisan arkadaslar var ise bacaklarda olan agrilarin hafifledigini de goreceklerdir