- 18 Nisan 2010
- 348
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bunu int.den sipariş etmek lazım değil mi?dışarda satılmıyorrr,bide dıaderman die bir marka var,onu denediniz mi?merak edıyorm bu kremi,yüzümde hafif akneler var,pürüz olmasını istıyorum siz bi kullanın azul hanım memnun kalırsanız bende alayım,siz mavi renginimi kullanıyorsunuz kırmızı mı,üstündeki yazı rengini soruyorum...
Aktifox kremini ben de çok merak ettim cildi pürüzsüz yapıyor mu acaba bir de her yaş için uygun mu
canım benim çok teşekkür ederim ALLAH razı olsun........... bide fiyatı ve gramajı ne kadardı azul? ben şimdi roaccutane kullanıyorum... cildimde cukurlar var acaba iyi gelirmi canım?
azulcum burdan yazmam dogrumu bilmiyorum ama sevva diye bal özlü %100 doğal diye adlandırılan bi krem çıkmış......... anladıgım kadarıyla sende benim gibi doğala cok meraklısın o yüzden yazayım dedim canım........... bende aynı senin gibiyim.....tonik gülsuyu, cildime en zararsız şeyler v.b......... belki işine yarar tatlım bi incele.