Cilt Bakımı Ürünleri Cildi için Doğal ve Zararsız Bakım İsteyenler Buraya!

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

azul

Muchas Gracias a DİOS..!
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2010
3.236
14
Merhaba arkadaşlar...
Siteye yeni üye oldum,
Bir süredir inceliyordum,değerli görüşlerinize başvuruyordum,
Kayıt olmak bugüne nasipmiş,
Sizlere yeni keşfettiğim bi kaç adres ve cilt bakım ürünü tavsiye edicem,
Bakın Ayşenur Yazıcı diye bi spiker var,hem yazar,hem program da yapıyo bilirsiniz,
Onun sitesini keşfettim geçenlerde,
Kendisinin kullanıp memnun kaldığı ürünleri,zararlı içerikli kozmetik ürünlerini ve bizim yüzlerce lira para döktüğümüz çok ünlü markaların gerçek içieriğini falan herşey yazıyo,
%100 doğal ürünleri tavsiye ediyo,
Ayrıca kullandığınız veya almak istediğiniz ürünün adını yazıp içeriğini ve zararlı madde ihtiva edip etmediğini öğrenebileceğiniz bir adres olduğunu da yazıyo,
Ben bir süredir okuyorum,
Çok güzel bilgiler,güzellik tüyoları var,
cosdna.com adresinden ürünlerin içeriğini öğrenebilrsiniz.
Yeşil renkler test edilmiş onaylanmış zararsız madde olduğunu,sarılar biraz şüpheli,kırmızılar ise zararlıları ifade ediyor.
Girin bakın.Çok beğeneceksiniz,işinize yarayacaktır mutlaka.
Ben de Ayşenur hanıma yazıp bazı yeni ürünler alıcam,
ılk başta da yerli %100 doğal AKTıFOKS kremi alıcam,
Bu krem cildinizde ne problem varsa,kuruluk,leke,v.s neye ihtiyacı varsa cildiniz onu iyileştiriyomuş,kadın kendisi kullandım mucize diyor,içeriği zeytinyağı ve oksijenmiş...

Ay inanın parmaklarım yoruldu yazıcam diye,ama heyecanlıyım çünkü sivilce izi dolu cildime ilk defa doğal ürünler kullanıcam ve eminim sonuç güzel olacak,
Sizlerle de paylaşıcam inş.

Bu arada...
Beni de aranıza kabul ediyosunuz değil mi?:):kedi:

ALLAH'a emanet olun,hayırlı Cumalar...
opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
bu smileyler çok şekerkaydirigubbakcemile2:lepi:

Son düzenleme:
şimdi ben de araştırdım güneş lekelerim var, 41 civrında krem. zeytinyağının mucize olduğunu biliyordum da ozonu bilmiyordum. kesinlikle alacağım. o koyun plesantası maskesinin fiyatı ne kadar acaba. (düşününce bunu yüzüme sürmek iğrenç geliyor ama...)

yaff anneme alsam kırışıklıklarına iyi gelirmiki kaydirigubbakcemile2

Arkadaşım kırışıklığa iyi gelirmi bilmem,ama nemlendiriyo ve onarıyomuş,cillteki

lekeleri de kullandıkça gideriyomuş.

Kırışıklık için de önerileri var bir bakın inceleyin,kendiniz karar verin.

Merhaba arkadaşlar...
Siteye yeni üye oldum,
Bir süredir inceliyordum,değerli görüşlerinize başvuruyordum,
Kayıt olmak bugüne nasipmiş,
Sizlere yeni keşfettiğim bi kaç adres ve cilt bakım ürünü tavsiye edicem,
Bakın Ayşenur Yazıcı diye bi spiker var,hem yazar,hem program da yapıyo bilirsiniz,
Onun sitesini keşfettim geçenlerde,
Kendisinin kullanıp memnun kaldığı ürünleri,zararlı içerikli kozmetik ürünlerini ve bizim yüzlerce lira para döktüğümüz çok ünlü markaların gerçek içieriğini falan herşey yazıyo,
%100 doğal ürünleri tavsiye ediyo,
Ayrıca kullandığınız veya almak istediğiniz ürünün adını yazıp içeriğini ve zararlı madde ihtiva edip etmediğini öğrenebileceğiniz bir adres olduğunu da yazıyo,
Ben bir süredir okuyorum,
Çok güzel bilgiler,güzellik tüyoları var,
cosdna.com adresinden ürünlerin içeriğini öğrenebilrsiniz.
Yeşil renkler test edilmiş onaylanmış zararsız madde olduğunu,sarılar biraz şüpheli,kırmızılar ise zararlıları ifade ediyor.
Girin bakın.Çok beğeneceksiniz,işinize yarayacaktır mutlaka.
Ben de Ayşenur hanıma yazıp bazı yeni ürünler alıcam,
ılk başta da yerli %100 doğal AKTıFOKS kremi alıcam,
Bu krem cildinizde ne problem varsa,kuruluk,leke,v.s neye ihtiyacı varsa cildiniz onu iyileştiriyomuş,kadın kendisi kullandım mucize diyor,içeriği zeytinyağı ve oksijenmiş...

Ay inanın parmaklarım yoruldu yazıcam diye,ama heyecanlıyım çünkü sivilce izi dolu cildime ilk defa doğal ürünler kullanıcam ve eminim sonuç güzel olacak,
Sizlerle de paylaşıcam inş.

Bu arada...
Beni de aranıza kabul ediyosunuz değil mi?:):kedi:

ALLAH'a emanet olun,hayırlı Cumalar...
opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
bu smileyler çok şekerkaydirigubbakcemile2:lepi:

arkadaşım öncelikle hoşgeldin a.s.
verdiğin bilgiler için teşekkürler. hemen girip göz attım ayşenur yazıcı'nın sitesindeki güzellik bölümüne. gerçekten çok samimi ve menfaatsiz görünüyor tüm yorumlar ve öneriler CADIARZU çeşitli sorulara da yorumlar yapıp öneriler veriyor kendisi. hoşuma gitti sık sık kontrol edicem bundan sonra alkisalkisalkis

Son düzenleme:
arkadaşım öncelikle hoşgeldin a.s.
verdiğin bilgiler için teşekkürler. hemen girip göz attım ayşenur yazıcı'nın sitesindeki güzellik bölümüne. gerçekten çok samimi ve menfaatsiz görünüyor tüm yorumlar ve öneriler CADIARZU çeşitli sorulara da yorumlar yapıp öneriler veriyor kendisi. hoşuma gitti sık sık kontrol edicem bundan sonra alkisalkisalkis

Hoşbulduk,teşekkür ederim,
Ben sadece tavsiye amaçlı öneriyorum,
İnşaALLAH bir daha yanlış anlaşılmaz,
Zaten siteye girip bakınca insan anlıyo reklam amaçlı bi şey olmadığını,
Hepinize güzel ciltli sağlıklı günler..

Aktifoks kremim bugün geldi,

Kullanmaya başlayıp gelişmeleri sizlerle paylaşıcam inş.

Güzel günler herkese...

Arkadaşlar Aktifoksu kullanıyorum yaklaşık bir haftadır,

Bu kısa sürede bile etkisini hissettim,

İnanın yüzümün sabahtan akşama kadar nemi hiç gitmedi,

Hep yumuşacık ve nemli durdu yüzüm,

İnanıyorum daha uzun süre kullandıkça sivilce izlerim de geçecek,

Tavsiye ediyorum...

antifoksun 2 türü var bi akne içinmiş bide problemli ciletler için miş,hangisi daha etkili acaba?

antifoksun 2 türü var bi akne içinmiş bide problemli ciletler için miş,hangisi daha etkili acaba?

Aktifoksun kendi sitesi var,

www.aktikoks.com

Orda canlı destek hattı var,oraya yazıp cilt tipinize göre emn uygun olanı öğrenebilrsiniz,

Çok yardımcı oluyorlar,aklınıza takılan ne varsa oraya sorup öğrenebilrsiniz...

ben de o siteyi incelemeye aldım. kadın üşenmemiş neleri paylaşmış. tam kadınlar kulubüne göre bi üye aslında. gelsin burda takılsın:)

2 gündür böle dogal bi ürün arıyordum almak için.bi türlü karar verememiştim
ürünü araştırıp alabilirim.
tşkkürlerr paylaşım için

X