• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çikolatalı parfüm :):)

weanna

Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2012
39
1
16
Ankara
White&red ' diye bi açık parfüm var kullandıysanız bilirsiniz orda çikolatalı bir koku var bayılarak almıştım ayrıca fiyatıda çok uygun 5 tl :D ama malesef bende alerji yaptı ama kazaklarımda hala kokusu var çikolatalı orjinal bir parfüm bilen var mı kızlar :))

daha önce yazmıştım ama gözden kaçtı demekki.:)
bulgarı blv notte.BItter çıkolata gibidir tavsıye ederim.

Görkemli koyu çikolata ve votka sarhoş gibi gecenin bir şehvetli ve gizemli bir koku, BLV Notte Pour Femme gece gibi tatlı, koyu ve etkileyici.

BLV Notte taze havlıcan, mandalina ve bergamot notaları ile açılır; kalp votka, akasya, toz iris ve tütün çiçeği birleştiren; tabanı koyu çikolata, zencefil ve amber ortaya koymaktadır.

Çikolata cilt üzerinde kalan bir tat ile unutulmaz bir gece kokusudur.

Eklentiler

• $imagesCAY6XWPC.jpg
    $imagesCAY6XWPC.jpg
    4,8 KB · Görüntüleme: 264
Son düzenleme:
daha önce yazmıştım ama gözden kaçtı demekki.:)
bulgarı blv notte.BItter çıkolata gibidir tavsıye ederim.

Görkemli koyu çikolata ve votka sarhoş gibi gecenin bir şehvetli ve gizemli bir koku, BLV Notte Pour Femme gece gibi tatlı, koyu ve etkileyici.

BLV Notte taze havlıcan, mandalina ve bergamot notaları ile açılır; kalp votka, akasya, toz iris ve tütün çiçeği birleştiren; tabanı koyu çikolata, zencefil ve amber ortaya koymaktadır.

Çikolata cilt üzerinde kalan bir tat ile unutulmaz bir gece kokusudur.

Foruma daha yeniyim aratmakta aklıma gelmedi vallahi :) deniyeceğim mutlaka çok teşekkürler benim kullandığım açık parfüm bildiğimiz çikolataydı ısırasım geliyordu kendimi :D bu parfümde öyle mi

Foruma daha yeniyim aratmakta aklıma gelmedi vallahi :) deniyeceğim mutlaka çok teşekkürler benim kullandığım açık parfüm bildiğimiz çikolataydı ısırasım geliyordu kendimi :D bu parfümde öyle mi

bılmem :) ham yapmasınlar sonra senı:)
bak bakalım beğenıcekmısın.Koklayınca yorumunu beklıyorum:34:

ben calvin klein - shock kullanıyorum onun içinde de çikolata var.
ayrıca escadenin desiresinde bitter çikolata ve hiç kullanmadım ama britney spearsın fantasysinin içinde de beyaz çikolata varmış tatlım.

Back