- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
Cikelataya doyalim dedimYalnız koca pastaya rağmen kahvenin yanına iki çikolata iliştirmen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cikelataya doyalim dedimYalnız koca pastaya rağmen kahvenin yanına iki çikolata iliştirmen
Tesekkur ederim JennamHarika ötesi olmuş canım, ellerine sağlık Yarışmada bol şanslar.
Rica ederim güzellikTesekkur ederim Jennam
Seker hamurundan figur senin fikrindi ama naaaberOlmamış bu, sepetin örgüsü yamuk, diskalifiye
Kızlar bi destek atında yarışma dışı bırakalım
Allah ta beni bildiği gibi yaptı işteSeker hamurundan figur senin fikrindi ama naaaber
Deme oyle bi dahakine de ben sana bi fikir bulurum odesirizAllah ta beni bildiği gibi yaptı işte
Bir dahakine et yapacağız, bendemi sepetin içine kaysamDeme oyle bi dahakine de ben sana bi fikir bulurum odesiriz
Oyy bu nesaj nasil kacmis gozumdenAy bu pasta efsane olmuş ya bayıldım
Sona kaldığım için pasta tarifi kalmamıştı bana,ama iyi ki kalmamış bu pastanın yanında şansım yokmuşellerine sağlık canım sanat eseri bu resmen
Nusretin heykelini yap ete tuz dokerkeneBir dahakine et yapacağız, bendemi sepetin içine kaysam
Tesekkur ederim canimcimAma bu harika olmus
proje bosa deilmis Ellerine saglik canim
Tesekkur ederim canim ama su kk kadinlarinin sagi solu belli olmuyoayrica daha cogu kisi eklemediKazanan şimdiden belli gibi :)
Torpunu sevsinlerTeşekkür ederim
Tesekkur ederiminsallah sonuna kadar boyle giderOha simdilik favorimsin sensin bune yahu