- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
Tesekkur ederim canimkim bilir sen ne yapacaksin simdiOoo süper olmuş canım ellerine sağlık görüntü muhteşem ❤ Başarılar diliyorum ❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekkur ederim canimkim bilir sen ne yapacaksin simdiOoo süper olmuş canım ellerine sağlık görüntü muhteşem ❤ Başarılar diliyorum ❤
cok tesekkur ederim begenmenize cok sevindimBu şey değil mi ya ,
Sanat eseri...?
Allahim geberdim gulmekten
sagolasin deynoNomıssız iyi beceriyor bu sunum işini
Bakalım nasıl olacak benimki bende merak ediyorum canımTesekkur ederim canimkim bilir sen ne yapacaksin simdi
ben yarışmadan çekiliyorum
Demeyin oyle ikiniz de muhtesemsiniz simdi ne cevherler vardir sizdeAyyyy bu ne güzel olmus böyle ben yarışmadan yavas yavas çekileyim en iyisi
Yok kız ne cevheri seninkinin yanında bizim ki halt etmişDemeyin oyle ikiniz de muhtesemsiniz simdi ne cevherler vardir sizde
Yeter artık git
Oyle yapicam gardasimonumuzde dogum gunleri var dahaBuzluğa koy çıkarır çıkarır kulanırsın
Sen mi biz miBakalım nasıl olacak benimki bende merak ediyorum canım
Sagolasin bal gardasimKukrim yordu sen öldürdün be zalım gardaşım Allah bize şans versin senin ihtiyacın yok
daha senin tarifi gormedikZaaalıııım nettin şimdiden hayırlı olsun
Tesekkur ederimmuhteşemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ellerine sağlık
Tesekkur ederim canimben de ikk defa bu kadar iyisini yaptim valla hala inanamiyorumHangi pastaneden aldın, hazır pasta gibi olmuş valla. Harika olmuş. Ellerine sağlık canım, yarışmada geride kalanlara bol şans diliyorum
Hayırlısı canım
Oyle yapicam gardasimonumuzde dogum gunleri var daha
Sen mi biz mi
Ye ya sefan olsunAha diyeti bozduğumun resqmidir bu konu
Koşarak çarşıya gidip çikolatalı pasta alıyorum aldığım kalorilerden sen suçlusun BirTutamMutluluk20
Yok bacım görmesen daha iyidaha senin tarifi gormedik
Verin gazi verin gaziabuuu kız sen napmışsın ya şimdi bütün ümidim kırıldı haha
çok güzel olmuş başarılar
Tesekkur ederim ablamMuhteşem olmuş tatlım bayıldım ellerine sağlık süslemende harika başarılar diliyorum sanada yarışmada