- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
Tesekkur ederim canimOoo süper olmuş canım ellerine sağlık görüntü muhteşem❤ Başarılar diliyorum ❤

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkur ederim canimOoo süper olmuş canım ellerine sağlık görüntü muhteşem❤ Başarılar diliyorum ❤
Bu şey değil mi ya ,
Sanat eseri...?
Nomıssız iyi beceriyor bu sunum işini![]()
Bakalım nasıl olacak benimki bende merak ediyorum canımTesekkur ederim canimkim bilir sen ne yapacaksin simdi
![]()
ben yarışmadan çekiliyorum![]()
Demeyin oyle ikiniz de muhtesemsiniz simdi ne cevherler vardir sizdeAyyyy bu ne güzel olmus böyle ben yarışmadan yavas yavas çekileyim en iyisi![]()
Yok kız ne cevheri seninkinin yanında bizim ki halt etmişDemeyin oyle ikiniz de muhtesemsiniz simdi ne cevherler vardir sizde![]()
Yeter artık git![]()
Oyle yapicam gardasimBuzluğa koy çıkarır çıkarır kulanırsın![]()
Sen mi biz miBakalım nasıl olacak benimki bende merak ediyorum canım![]()
Kukrim yordu sen öldürdün be zalım gardaşım![]()
Allah bize şans versin senin ihtiyacın yok
![]()
Zaaalıııım nettin şimdiden hayırlı olsun![]()
Tesekkur ederimmuhteşemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ellerine sağlık
Tesekkur ederim canimHangi pastaneden aldın, hazır pasta gibi olmuş valla. Harika olmuş. Ellerine sağlık canım, yarışmada geride kalanlara bol şans diliyorum![]()
Hayırlısı canım
Oyle yapicam gardasimonumuzde dogum gunleri var daha
Sen mi biz mi![]()
Aha diyeti bozduğumun resqmidir bu konu
Koşarak çarşıya gidip çikolatalı pasta alıyorumaldığım kalorilerden sen suçlusun
BirTutamMutluluk20
![]()
Yok bacım görmesen daha iyidaha senin tarifi gormedik
![]()
abuuu kız sen napmışsın yaşimdi bütün ümidim kırıldı haha
![]()
çok güzel olmuş başarılar![]()
Tesekkur ederim ablamMuhteşem olmuş tatlım bayıldım ellerine sağlık süslemende harika başarılar diliyorum sanada yarışmada![]()