- 29 Nisan 2015
- 31.345
- 105.503
sen gel ben yaparım sana bol çilekli fındıkcan evimden vuruldum. hemi de çilekli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen gel ben yaparım sana bol çilekli fındıkcan evimden vuruldum. hemi de çilekli
Bilmem artıkın pek inanasım yok niyeyse amma göriciiiizYok yok benden korma inan ben sizin 10 da birinizi yapamm çok ciddiyim alçak gönüllülük falan yaptığım yok yani
Sıpamyaaaaaabu pasta begenilmezmi hic sabah sabah agzmin suyu ceneme akti
Tamam anlaştıkBeni çok sev hiç kızdırma Sana bile veririm taaammmi
Vallahi şükür teşekkür ederim canoomŞükür kavusturana ellerine sağlık canım Çilekli Çilekli harika duruyo
Kızımda çileklere saldırdı hemençilekler ağzımı sulandırıyordu
Kızımda çileklere saldırdı hemençilekler ağzımı sulandırıyordu
Teşekkür ederim tatlım keşke ikram butonu da olaydı bişi olaydıEmeğinize sağlık. Agzımdan akan sulaaaaaar....
Kızımda çileklere saldırdı hemen
Benziyonuz gönderimde accık bak sinir ediyoreeee beni bazenbiz knkamla aynıyız zaten
Benziyonuz gönderimde accık bak sinir ediyoreeee beni bazen
Nonnonnoooo o bikere kızımın dilinceegönder gönder dondurma yerik filim izlerik
Vallamı kız pasta rahmet görmesinde başka hangi kategori görsün kuzu pasta sevmeyen varmıkiKizaaam trend topik olmuşsun sen debu pasta kategorisi baya ragbet goruyo anlasilan
Ah kuzumyaaa valla keşke ikram edebilsek ,hamiş hamiş valla bakma . teşekkür ederim fındığımHamilelere ikram yok mu?Pastalar bölümü de nerden cikti kötü oldu ya
Ellerine sağlık perim bol şans ☺
çok güzel görünüyor
Nonnonnoooo o bikere kızımın dilincee