- 29 Nisan 2015
- 31.345
- 105.503
Valla pastaları görüncede bi tırstım amma bi gazla yürüdümDün varya verdim gazı kızlara kaçmak yok dedim bak gördünmü nefiz bir pasta yapmışşsın ellerine sağlık tatlım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla pastaları görüncede bi tırstım amma bi gazla yürüdümDün varya verdim gazı kızlara kaçmak yok dedim bak gördünmü nefiz bir pasta yapmışşsın ellerine sağlık tatlım
Oyy fındığım teşekkür ederim beğenmene cok sevindim kısırın yanına gitiriciiiimOfff aneyyy off baceyy beni can evimden vurdun Perimmm ellerine saglik Kuzumm emegine saglik harika olmus ❤ Yarismada Bol sans Kisirdasimm ❤
Sen ne yapcan nasıl yapcan meraktayım ,korkudayım kuzu senden de az şeyler cıkmıyo haniiiiAbla bize gerek varmı Nevreste
Şuan a kadar katılanlar kapissin kendi arasinda hepsi cozutmus zaten pehhh
Zalimlar
Hedayeni aldın daha ne istiyüüün seeen
Benim kisirdasim yaparda begenmezmiyimmm hic Künefemm Oleyyy bugün yine disko disko partizaniiiOyy fındığım teşekkür ederim beğenmene cok sevindim kısırın yanına gitiriciiiim
Yok yok benden korma inan ben sizin 10 da birinizi yapamm çok ciddiyim alçak gönüllülük falan yaptığım yok yaniSen ne yapcan nasıl yapcan meraktayım ,korkudayım kuzu senden de az şeyler cıkmıyo haniiii
Bak bana laf söyleyip durma pastami yeni tabakarima koyarim heeeHedayeni aldın daha ne istiyüüün seeen
Nayıııır sankim sakin sakkınaaaaaaBak bana laf söyleyip durma pastami yeni tabakarima koyarim heee
Sende katilsana yarismalaraOrtadaki çiçee yiyebiliyor muyuz? Ellerine sağlık, yarışmada başarılar
Beni çok sev hiç kızdırma Sana bile veririm taaammmiNayıııır sankim sakin sakkınaaaaaa
Teşekkür ederim bitanem çok sevindim beğenmene balküpümcook gzel olmus kuzum enfesss gorünüyo ellerine saglık
Yiyebiliyorsunuz madamm Teşekkür ederimOrtadaki çiçee yiyebiliyor muyuz? Ellerine sağlık, yarışmada başarılar
bu pasta begenilmezmi hic sabah sabah agzmin suyu ceneme aktiTeşekkür ederim bitanem çok sevindim beğenmene balküpüm