- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sormaben sirami savdim sira sende![]()
yine sonlara kalma cnmSormaBu hafta geçsin de,önümüzdeki hafta içi yaparım ben de inşallah
![]()
saol kuzum hosgeldin beraat etmene sevindimEllerinize sağlık bol kısmetler çok güzel görünüyor :)
cok saol bitanem benim bende ilkez yemis oldum senin kadar tatliydiBasarilar canim güzel gol attin busefer enfes gözüküyor bayıldım gerçekten balim yemedim ama eminim senin kadar lezzeti tatlıdır balim♥
hic kizarmiyim tesekkurler yorumunuz icinOff bu ne ya sabah sabah agzımın suyu aktı
Yalnız bi eleştiri yapmak istiyorum kızmazsanız;
Keşke beyaz tabakta sunum yapsaydınız daha kendini belli ederdi malum bazen emekten ziyade sunumda kazanabiliyor :)
Yine de cok güzel görünüyor elinize saglık :)hic kizarmiyim tesekkurler yorumunuz icinolabilirdi aslinda ama beyaz cicekli olan tabak yoktu bunun yanlari cicekli oldugu icin baklacanin desenine uyum saglar diye dusundum 2.sunum tabagi beyaz aslinda
![]()
Sona kalan,dona kalıryine sonlara kalma cnm![]()
Kalmam*Sona kalan,dona kalırKalmamış inşallah
![]()
benim gecen oyle olduSona kalan,dona kalırKalmamış inşallah
![]()
hey mşşallah o nasıl hamur açmadırelinize sağlık
gercektenmi ben digeriyle katilirim diye dusunyodumve beyaz tabaklı olan fotoyla katıl mutlaka oylamaya.