- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
- 548
tesekkurlerYine de cok güzel görünüyor elinize saglık :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tesekkurlerYine de cok güzel görünüyor elinize saglık :)
tesekkur ederim melek annem❤ tabikiii hemde en güzel yerinden bi tabakHarika olmuş ellerine sağlık başarılar dilerim sanada,bir tabakta rica ediyorum mümkünse![]()
tesekkur ederim melek annem❤ tabikiii hemde en güzel yerinden bi tabak![]()
mutlu ettiysem ne mutlu banaNe güzel dedin çok mutlu oldum şimdi.
Çok teşekkür ederim yemiş kadar oldum sağol![]()
Sorma sormabenim gecen oyle oldugerci sende sonlardaydin ama bi anda yükselise gecdin cnm belli olmaz bu isler❤
❤❤❤Çok mutlu oldum sağol![]()
bi baktimm oyun basini aldi gitiSorma sorma3 oyla bitecek sandım
Çok şükür fena oy almadık. Yenisine inşallah canım
♥
cok saol bitanem benimVaovvvv değişik bir tarifellerine sağlıkkk balım benimmm çok güzel görünüyor başarılar dilerim
![]()
Hayır ya gayet güzel duruyor öyle düşünme daha ne yapacaksınn güzellikkcok saol bitanem benimama sunumunu aceleye getirdim sanki daha guzel yapabilirsim diye dusunyorum simdi
![]()
bilmem daha ii yapabilirdim bakayim bitane foto eklenebiliyosa bitane cekip koycamHayır ya gayet güzel duruyor öyle düşünme daha ne yapacaksınn güzellikk![]()
Koy bakalım balımm ❤bilmem daha ii yapabilirdim bakayim bitane foto eklenebiliyosa bitane cekip koycam![]()
tesekkur ederim cnm bende ilk defa yemis oldumEllerine sağlık canım hiç çikolatalı baklava yemedim nefis görünüyor başarılar diliyorum
Ellerinize sağlık, yarışmada başarılar diliyorum.❤
tesekkur ederimEllerinize sağlık, yarışmada başarılar diliyorum.❤