- 5 Ocak 2016
- 2.713
- 3.296
- 35
Tamam bu kadar çok istiyorsan yapabilirsin
açılın ben geliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam bu kadar çok istiyorsan yapabilirsin
Biz hazırızaçılın ben geliyorum
Biz hazırız
O zaman heyecan başladı..Şimdi iş ciddileşince ne yapsam düşüncesi uyutmaz beni
Yahhh!! Ben yapacaktım meyveli pancake ! çok harika gorunuyor canım başarılar dilerim
Nevreste bizde yapsak oluyor mu ya
Aman yarabbimNur sen yine ne yaptın
Ellerine emeğine, sağlık herşey mükemmel olmuş
Yarışmada başarılar dilerim
Senin yarışmaya katılmanı yasaklıyacağımYarışmacıları kaçırıyorsunBegendin mi nevosum Begenmis olmana cok sevindim Cok tesekkur ederim canim
valla sana mısafır olmaya gelecem conem
Ben senin yaptigin bütün yemekleri yer sonrada çok yedin nur evi sildin supurdun ode len yediklerinin parasini diye homurdanirimKizz sen benim kahvemi icersin ,sonra da " ElleriMe saglik " dersin Yalan mi gi
başarılar cnm :)) ayy diyetteyim ve masa o kdr hoş ve gel gel diye göründü ki gözüme
Senin diyet masan buysa diyette olmayan masanı düşünemiyorumTesekkur ederim canim Masadaki hersey cok diyet zaten Sen gel daha diyet olanlardan da yaparim canim
Yorum yapmadan geçemediim ellerinize kollarına sağlık çok güzel görünüyor herşey :)) Bir de dikkat ettim bu sofra 2 kişilik maşallahhh
Yaaaa ben pankek yapicidimmm.
Kizż ne cabukkbasarilarrr
Kız sabah sabah yapılır mı bu ya
Kahvaltı yapan var yapamayan var ağzımdan sular aka aka nehir oldu salonda
Ellerine sağlık canım
Yarışmaya katılanlara başarılar
Ben senin yaptigin bütün yemekleri yer sonrada çok yedin nur evi sildin supurdun ode len yediklerinin parasini diye homurdanirim
Nurcuğum etrafında kiralık ev var mı?
Cok tesekkur ederim
Aslinda sofra 3 bucuk kisilik Ama kuzucuklar kendi tabaklarini kullanmayi tercih ettiklerinden ,uyum bozulmasin.diye resimlerken onlarin servislerini dahil etmedim Gerci o kadar yeşil ve cicek desenleri icinde insanin gozu bi inek ,bir kedi ariyor
Senin diyet masan buysa diyette olmayan masanı düşünemiyorum