Sandviç - Kanepeler Çikolata soslu pankek ve kahvaltı sofram -Torku süt sponsoluğunda

Naptin gülüm sen ya :KK57: döktürmüssün :nazar:
Ellerine saglik, sahane gözüküyor :KK68::KK200:

Vay canınaaaa :KK200:
Nur'cum ellerine sağlık çok güzel gözüküyor yine döktürmüşsün :nazar:
Yarışmada bol şans diliyorum.

Yorum yapmadan geçemediim ellerinize kollarına sağlık çok güzel görünüyor herşey :)) Bir de dikkat ettim bu sofra 2 kişilik maşallahhh :nazar::nazar::confused:

Cok tesekkur ederim :KK19:
Aslinda sofra 3 bucuk kisilik :KK45: Ama kuzucuklar kendi tabaklarini kullanmayi tercih ettiklerinden ,uyum bozulmasin.diye resimlerken onlarin servislerini dahil etmedim :KK30: Gerci o kadar yeşil ve cicek desenleri icinde insanin gozu bi inek ,bir kedi ariyor :KK53: :KK70:

Kız sabah sabah yapılır mı bu ya:mad:
Kahvaltı yapan var yapamayan var:KK42: ağzımdan sular aka aka nehir oldu salonda:KK53::KK53:

Ellerine sağlık canım :KK36:

Yarışmaya katılanlara başarılar :KK8:

Ahahhahaa :KK70: Alemsin canim ya :KK70: :KK70::KK70: :KK70:
Kahvalti deyince aklima bin tane sunum ,servis ,gorsel geliyor :rolleyes: En sevdigim ogunlerden biri :KK200:
Begenmene.cok sevindim canim ,tesekkur ederim :KK60:

Ben senin yaptigin bütün yemekleri yer sonrada çok yedin nur evi sildin supurdun ode len yediklerinin parasini diye homurdanirim :KK53::KK53:

Sen sandigimdan da şeymişin :KK53: Seni alan adama Allahtan sabir ,ailesine kolaylik diliyorum canim :KK45: :KK53:

Cok tesekkur ederim :KK19:
Aslinda sofra 3 bucuk kisilik :KK45: Ama kuzucuklar kendi tabaklarini kullanmayi tercih ettiklerinden ,uyum bozulmasin.diye resimlerken onlarin servislerini dahil etmedim :KK30: Gerci o kadar yeşil ve cicek desenleri icinde insanin gozu bi inek ,bir kedi ariyor :KK53: :KK70:

Demek bir de kuzucuklarınız var ooh oh maşallah :) Afiyetler olsun size , hoş olmuştur zaten çoktan :))

X