- 15 Temmuz 2015
- 32
- 28
- 88
- 31
- Konu Sahibi Butterfly63
-
Önce yumurta toplatıp sonra ameliyat olmak çok mantıklı geldi bana bir kaç haftaya görüşmeye gidicez tüp bebek merkeziyle bakalım Ne diyecekler. Şuanki doktorum çikolata kisti salgıladığı bir sıvıdan dolayı tutunmaya engel olabilir çikolata kisti deyince içime bir kurt düştüCanim doktorlar once kistini aldir sonra tedaviye basla dese bile ameliyat olma. Eger illa ameliyat olman gerekiyorsa ameliyat oncesi yumurtalarini toplat. Benimde cikolata kistim vardi ve amh degerim 0.1lere kadar dusmesede 0,60larda idi. Bana once ameliyat sonra tup bebek dediler arastirinca ameliyatin az olan rezervi iyice azaltacagini tedaviyle bile yumurta elde etme ihtimalimin cok dusecegini ogrendim. Amh degeri 0.7 olsa bile yinede cok dusuk. 1in altina tup bebek tavsiye ediyorlar diye biliyorum.
Canim cikolata kisti sivi salgilamaz ki :S cikolata kisti tuplerde hasar acar, tuplerinde hidrosalpenks olursa ki senin hsgde oyle bisi cikmamis ozaman tupunden geri akan sivi hamile kalmani engeller, hamile kalsan bile dusurursun. Benim kistim hidrosalpenkse neden oldugu icin oncesinde ameliyat olmak zorunda kaldim tupumu baglattim. Gorus canim tup bebek merkezleriyle enazindan yumurtalarini toplatirain istedigin zamanda da transfer yaptirirsin. Kendini garantiye almis olursunÖnce yumurta toplatıp sonra ameliyat olmak çok mantıklı geldi bana bir kaç haftaya görüşmeye gidicez tüp bebek merkeziyle bakalım Ne diyecekler. Şuanki doktorum çikolata kisti salgıladığı bir sıvıdan dolayı tutunmaya engel olabilir çikolata kisti deyince içime bir kurt düştüinşallah rabbim isteyen herkese nasip eder böylesi çok üzücü çok zor
Tebrikler canim. Allah saglikla kucagina almayi nasip kismet etsinHamileyimRabbim isteyen herkese nasip etsin hala inanamıyorum sabah ovulasyon testi yaptım iki çift çizgi çıktı 4 tane kaset 1 tane erken gebelik testi aldım hepsi pozitif şimdi acilden kan sonuçlarımı aldım beta hcg 161 ☺
Tebrikleeeerrrr. Allah kucagina almayi nasip etsinn. Gecen haftalarda kanda cikmamisti sanirim o zaman yeniymis bebis. Tedavisiz mi oldu simdi yaniiii :))HamileyimRabbim isteyen herkese nasip etsin hala inanamıyorum sabah ovulasyon testi yaptım iki çift çizgi çıktı 4 tane kaset 1 tane erken gebelik testi aldım hepsi pozitif şimdi acilden kan sonuçlarımı aldım beta hcg 161 ☺
Cikolata kistiyle hamile kalınabildiğini kanitlayanlar arasina hos geldin canımHamileyimRabbim isteyen herkese nasip etsin hala inanamıyorum sabah ovulasyon testi yaptım iki çift çizgi çıktı 4 tane kaset 1 tane erken gebelik testi aldım hepsi pozitif şimdi acilden kan sonuçlarımı aldım beta hcg 161
Merhaba canım ben de aynı dert ile uğraşıyorum.Bundan bir ay önce bebek düşündüğüm için doktora gittim kontrolde rahmin temiz fakat sağ yumurtalıkta azalma var dedi testlerimi yaptırdım amh 0.18 çıktı hemen tüp bebek dedi şok oldum.Geçen ay ovulasyon takibi yaptırdım ama olmadı şimdi adetin 3. Günü klomene başladım doktor doğal yolla olur ama vakit kaybetmeden tüp bebeğe geçebilirsin dedi.Tüp bebek sürecinden açıkcası çok korkuyorum maddi boyutu da beni zorluyor. Vitamin desteği almanı mutlaka önerim Omega DHA içeren mutlaka,yumurtalık faaliyetleri için maca tozu yada hapları var. Dünde arı sütü siparişi verdim biraz kendim denemeyi düşünüyorum.Benim doktorumun amh değeri 0.01 doğal yoldan hamile kalıp doğurdum38 yaşında dedi.Biraz uzun yazdım amaKistlerim birdi iki oldu ikisi de 3er cm. Hsg çektirdim sol taraf tıkalı. İlk doktorum bizi biraz oyaladı ikincisi tüp bebeğe yönlendirdi. Okullar kapanıp seminer dönemine geçince başlayacağız. İkinci kan testimde amh değerim 0.73 çıktı nasıl oldu anlamadık. 1 yıldır gelmiyor bebiş malesefşimdi gideceğim merkezde çikolata kistleri alınır mı alınmadan mı başlanır tedaviye bilmiyorum
ben iki amh testini de ayni yerde 1 1.5 ay arayla yaptırdım nasıl ya da neden yükseldi bilmiyorumMerhaba canım ben de aynı dert ile uğraşıyorum.Bundan bir ay önce bebek düşündüğüm için doktora gittim kontrolde rahmin temiz fakat sağ yumurtalıkta azalma var dedi testlerimi yaptırdım amh 0.18 çıktı hemen tüp bebek dedi şok oldum.Geçen ay ovulasyon takibi yaptırdım ama olmadı şimdi adetin 3. Günü klomene başladım doktor doğal yolla olur ama vakit kaybetmeden tüp bebeğe geçebilirsin dedi.Tüp bebek sürecinden açıkcası çok korkuyorum maddi boyutu da beni zorluyor. Vitamin desteği almanı mutlaka önerim Omega DHA içeren mutlaka,yumurtalık faaliyetleri için maca tozu yada hapları var. Dünde arı sütü siparişi verdim biraz kendim denemeyi düşünüyorum.Benim doktorumun amh değeri 0.01 doğal yoldan hamile kalıp doğurdum38 yaşında dedi.Biraz uzun yazdım amaseni çok iyi anlıyorum çok ağladım çok üzüldüm ama senin amh değerlerin çok farklı çıkmış her iki testi nerede yaptırdın? Bir de vajinal ultrason ile yumurtalıklarını kontrol ettirmeni tavsiye ederim.
Gördüm canın allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı isteyenlerin başınaB
ben iki amh testini de ayni yerde 1 1.5 ay arayla yaptırdım nasıl ya da neden yükseldi bilmiyorumsonrasında tüp bebek için yaz dönemini bekliyordum ki şuan hamileyim
Merhabalar Amh ile ilgili konuları okurken bana umut oldunuz benim de düşük uyguladığınız özel kür varsa paylaşabilir misiniz neler yaptınız denedinizHamileyimRabbim isteyen herkese nasip etsin hala inanamıyorum sabah ovulasyon testi yaptım iki çift çizgi çıktı 4 tane kaset 1 tane erken gebelik testi aldım hepsi pozitif şimdi acilden kan sonuçlarımı aldım beta hcg 161 ☺
Peki kürlerden kullandıbız mı hamilelik oluştumj acaba? O dedığınız yerden bende kullanıcam kür merakdan soruyorumYanıklar Baharat varmış Pendik 'te sayfasını inceleyin derim instada:) Ben de daha yeni keşfettim:)
Merhaba ben kürleri aldım ama hepsini kullanamadım dolapta duruyor ramazanda aldığım için pek bir ise yaramadı:sPeki kürlerden kullandıbız mı hamilelik oluştumj acaba? O dedığınız yerden bende kullanıcam kür merakdan soruyorum
Bende bu ay başlıcam kürlere kullananların hepsi sonuç aldi güzel yakınen tanıdığımın biri bu kürlerden kullandı ve hamile kaldıMerhaba ben kürleri aldım ama hepsini kullanamadım dolapta duruyor ramazanda aldığım için pek bir ise yaramadı:s
Bu arada teşekkur ederim cevap verdiğiniz içinMerhaba ben kürleri aldım ama hepsini kullanamadım dolapta duruyor ramazanda aldığım için pek bir ise yaramadı:s
Rica ederim, inşallah en kısa sürede güzel haberinizi alırız:)Bu arada teşekkur ederim cevap verdiğiniz için
merhaba,Merhaba arkadaşlar. Bunca zaman sadece konuları okuyup, insanların deneyimlerine, hayat hikayelerine şahit oluyordum. Şimdi de kendi hikayemi anlatmaya karar verdim. 26 yaşındayım. Sağ yumurtalığımda 3 cm çikolata kisti ve sol yumurtalığımda da 5 cm basit oluşumlu bir kistim var. Amh değerim 0.131 tane de başarısız aşılama geçmişim var. 1 yıldır anne olmak için uğraşıyorum ama olmuyor. Aynı durumda olanlar var mı ? Bu sorunları aşanlar ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?