Çikolata Kisti ve Hamilelik ile İlgili Herşey

Çikolata kistinden ne zaman haberdar oldunuz ?

• Ankete Katılan
    75
Ben İzmirde yaşıyorum. İsrael Aruh diye bir doktor varmış bi yakınım tavsiye etti sonra hatırladım kadınlar kulübünde de çok görmüştüm ismini. Bakalım inşallah vesile olur da kavuşuruz bebeğimize. Ben de çalışıyorum malesef çok zor oluyo ara ara kontrole giderken bile. Sürekli takibe alırsa nasıl olacak bilmiyorum dediğin gibi işin o kısmı da ayrı yıpratıyor.
Demek bu kist yumurtaların kalitesini bozuyor. Belki benim kimyasal gebelik de o yüzden oldu o zaman. Doktorların ağzından cımbızla laf alıyoruz. Ben artık kendim araştırmaktan doktor olucam yakında
İnşallah canım inşallah 1. si olsa sanki arkası kolay olur gibi geliyo bana hep :) hem hamilelik bu kisti de geriletiyormuş bak bi bakmışsın ikincisi kendiliğinden oluvermiş.
Bizim bir akrabamız ilk çocuğu tüp bebek yaptırdı. Sonra bizim olmuyo nasılsa diye korunmamışlar. Tam ikinciye niyetlenip tekrar tüp bebek randevusu almış ki bir bakmış hamile :) olcak oldumu önüne hiçbişey geçemiyor.

Ayyyy ne güzel ya :) hayırlı olsun , darısı başımıza. Hep duyuyorum da ne olduğunu tam bilmiyorum bu laproskopi ne demek, hamilelik için yapılmadı gereken bişey mi? Yaşınız kaçtı , ay ne güzel ya doğal yolla olduğunu öğrenmek

Laproskopi ile kistler alındı benim olmam gerekiyormuş tüp şişmişdi hidrosalpenks sıvı vardı gebeliği engellermiş sonrasında. hiö sorun yaşamadım zaten hemen tüple hamile kaldım ikinciyi istiyordum kesinlikle normal yolla olmaz dedi doktorum ve başka doktorlar ama oldu

Ne güzel darısı başımıza inşallah :)

Hakkında hayırlısı olur gönlüne göre inşallah canım yolu yarıladın inşallah tranferinde başarılı olur Allah kolaylık versin

Antalya için dr ve gittiğiniz merkezi yazabilir misiniz . Bende Antalya da araştıracağım.

Öncelikle herkese geçmiş olsun. Ben de bu kistle evlendikten 1 yıl sonra tanıştım. Kasık ağrılarım oluyordu doktora gittim ve sağ yumurtalığımda 5 cm çikolata kisti olduğunu öğrendim. Bana hamile kalman çok zor dedi. 3 doktora gittim en son gittiğim doktor kesin olarak ameliyat olman gerekiyor dedi. Ben birkaç ay daha beklemek istedim ve rabbime şükürler olsun 2 ay sonra hamile olduğumu öğrendim. Umudunuzu kaybetmeyin. Allah isteyen herkese hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin.

Kendiliginden mi oldun yani masallah darisi hamilelik bekleyen herkese insallah :)

Geçmiş olsun ne güzel bebiş çok bekletmemiş sizi. Darısı hepimizin başına inşallah.

İnşallah Rabbim mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine bekleyen herkese hayırlı ve salih ve sağlıklı evlat nasip eder. Çikolata kisti huysuz olsada güzel haberler okudukça ve motive oldukça inanıyorum daha da umudum artıyor. Etrafımda kisti olup hamile kalan çok tanıdığım var . Allah sabredenlerle beraberdir. Hepimizin dualarının kabul olması dileğiyle..

Amin inşallah :) evet hamile kalınıyor ama işte insanı uğraştırıyor bekletiyor , bazen de şak diye beklemediğin anda süpriz yapıyor bazılarına :)

canım ya kistin cikolata kisti miydı ve kac cm di. nerde ameiyat oldun

Merhabalar. Ben de bebek istedigim icin dr ye muayeneye gittim bu yaz basi. Cikolata kistim cikti 2.8 mm. Tabii şok oldum. Ilacla gecmiyor tup bebek tedavisinde icinden aliriz dedi dr. Ben de arastirdim ibr saracoglunun sogan kürünü yaptim. Yaptıktan sonra yani bitti kürüm dr ye gidip muayene olduğumda 6mm küçülmüştü kistim bukadar cabuk kurtulacagima hic ehemmiyet vermemistim. Simdi transfer yapildi 5. Günündeyim 12. Gun kan testimi bekliyorum

Allah muvaffak eylesin. hayırla sonuçlanır inşallah. dert edilecek kadar büyük değilmiş zaten

Ben de 3 senelik evliyim. 1 yıldır çocuk istiyoruz olmadı. Çikolata kistim 3cm. Aşılama ile 5.5cme çıktı ilaç filan derken. Neyseki adetle 3 cme geri indi. Aşılama önermedi bi doktorum direk tüp bebek dedi. 26 yaşındayım. Bi doktor da bi daha aşılama dedi. Ama çok korkuyorum kistim yine büyür ve yine yeni kistler oluşur diye. Ne yapacam bilmiyorum. Ağlamaktan bıktım. Araştırıp okumaktan yoruldum. Soğan kürünü denicem ben de bu ay. Ne yapıcam bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…