ÇİKOLATA KİSTİ VE ÇÖZÜMLERİ(MİZ)

Benim lekelenmem adetten 5-6 gün önce başlıyor adet olana kadar ara ara devam ediyor. 4cm çikolata kistim var.
Benim iki gun once basliyor ,Dana yeni teshis kondu ,onceden kist belirtisi oldugunu bilmiyordum .
16mm benim de

Merhabalar, sağlıkla devam etsin inşallah. Ben de ameliyat olucam da ameliyat sonradı süreci merak ediyorum. Ağrı sızı çok oluyor mu? Bir de adet ağrılarınızda azalma oldu mu ameliyatlardam sonra?
ben ilk ameliyatımı olmadan önce her adet döneminden bir hafta önce ağrıdan yataktan çıkamıyordum ve he adet bitişinden bir haftada aynı sıkıntıyı çekiyordum. ilk ameliyat sonrasında 1 yıl kadar bi rahatlama oldu ve sonrasında tekrar yaşadım açık ameliyat olmuştum. 5 yıl öyle yada böyle dayandım evli değildim o zamanlar ve gitmediğim doktor kalmadı sonrasında 2018 mart ayında acile kaldırıldım ameliyat yerim morarmıştı tekrarladığı için doktor dedi tekrar yapmak zorundayız ben korkuyorum çünkü her ameliyat yumurta kalitesinin düşmesi demekti. Mecbur oldum ama ameliyat sonrasında 3 ay zoladex diye bi iğne vuruldum geçici menopoz demişlerdi. sonrasında visanne diye bi hap kulladım 6 ay kullandım 2018 aralık ayında 9 ay sonra ilk kez adet oldum ama ağrılıydı. Sonrasında ağrı devam etti geçen pek birşey olmadı hafifledi sadece. 2019 Haziranda evlendim temmuz 12 hamile olduğu öğrendim ve hala bi tarafta 7 cm bi tarafta 3 cm kistim var malesef ama bebeğim sağlıklı bende hiç bir sorunumuz yok çok şükür

Yaaa nasıl sevindim yazdığınıza umut herdaimvar demekki bu kadar büyük kistlerle gebe kalmışsınız çok sağolun cevabınız için

Allah bağışlasın bebeğinizi. Peki kist neden tekrarladı, doktorun ameliyatı iyi yapamasından kaynaklı mı? Bnmde 7 cm ve bu ay ankara etlik zübeyde hanımda ameliyat olucam cok korkuyorum

Çok şükür evladınıza sağlıkla kavuşmuşsunuz. Ameliyat ağrıya çözüm değil anladığım kadarıyla ama kistle hamile kalınabiliyor olması bize umut verdi.

Çok şükür evladınıza sağlıkla kavuşmuşsunuz. Ameliyat ağrıya çözüm değil anladığım kadarıyla ama kistle hamile kalınabiliyor olması bize umut verdi.
Çok şükür bi kızım olacak Allahım sağlıkla dünyaya gelmesini nasip etsin isteyen herkesede versin ben hiç beklemiyordum ama evlendiğimin ilk ayına hamile kaldım. malesef ameliyat bendeki ağrılara hiç faydası olmadı hamileyken bile adet günlerimde arada bi ağrım oluyor. bu kist sürekli tekrarlayan birşey o yüzden ağrıların geçmesi menopoz dönemine kadar zor gibi birşey. Allah herkese şifa versin inşallah

Allah bağışlasın bebeğinizi. Peki kist neden tekrarladı, doktorun ameliyatı iyi yapamasından kaynaklı mı? Bnmde 7 cm ve bu ay ankara etlik zübeyde hanımda ameliyat olucam cok korkuyorum
Amin sagolun Rabbim sizede nasip etsin inşallah . Amelyt çok iyi geçmişti yumurtalık rezervim bile çok az etkilenmisti kapalı amelyt olacaksın demi açık amelyti tavsiy e etmiyorlar çünkü. Bu kist tekrarlayan bir kıstmis benm vücudum tekrarladı ama tekrarlamayanlarda var korkma ben çok korkmuştum öyle böyle geçiyor ilk gün zor sadce sonu güzel olur inşallah

Amin, sağlıkla gelsin inşallah. Allah hepimize de şifa versin, zor bi hastalık.

Sanırım benimde kistim tekrarladı.Sağ tarafımda keskin ağrılar başladı iki üç gündür.İki sene önce soğan kürü yapıp hamile kalmıştım.Yarın doktoruma gitsem iyi olacak.

Sanırım benimde kistim tekrarladı.Sağ tarafımda keskin ağrılar başladı iki üç gündür.İki sene önce soğan kürü yapıp hamile kalmıştım.Yarın doktoruma gitsem iyi olacak.
Aman inşallah öyle bişey yoktur ya... nasıl kaybolmuştu, kaç cm di eski kistin

Bende merak ettim şuan durumunuzu kaç cnm ile gebe kaldınız? Soğan kürü adet gecikmesi yapmış mıydı

Bende kist ameliyetı oldum, Fakat kist yumurtalığıma yapışık olduğu için içini temizlediler alınamadı. Hala bu kistten çekiyorum. Ameliyattan sonra ağrılarım azalmıştı, fakat 1 yıla yaklaştı ağrılarım eskiye döndü sanırım kistim yine büyüyor. Artık doktora da gitmiyorum. Yoruldum.

Bebek istiyoruz. Evliliğimin birinci yılı dolar dolmaz doktora gittim. Kist var dedi tedavi ameliyat herşey oldum. Sonrasında 2 aşılama ve başarısız sonuç. Şimdi ise kendi haline bıraktım. 2 buçuk yıllık evliyim. Allah isteyen herkese nasip etsin. Kist bir yandan bebek özlemi bir yandan. Allah yardımcımız olsun.

Amin inşallah ameliyat sonrası tüp bebek de diyorlar denediniz mi

Merhaba bayanlar
Bende de cikolata kisti varmis boyutu kucuk ama benim heray yogun adet kanamam,agrilarim asiri olmasa da ,bagirsak problemlerim oluyor ve en buyuk sikinti 7 yildir hic gebe kalamadim be 4 negatif tup denemem oldu. Endometriosis tanisi eylulde kondu ve bende arastirmaya basladim endometriosis icin ne yapabilirim ne kullanabilirim ,arastirmalar sonucu Nac,resveratrol, dim plus ,arada calsiyum, omepa kullanmaya basladim 1aydir kullaniyorum ve hayatimda ilk defa adetim az agrili kanamam cok az pihtisiz (cok pihtili olurdu)bugun 3.gunum mesela hic gelmedi desem yeri . 1 ayda bukadar etki eder mi ben de saskinim ama ilk defa bukadar rahat adet donemi geciriyorum. Sizler de arastirin lutfen

Adet ağrısı olan arkadaşlara civanperçemi ve aslanpençesi öneriyorum yani benm agrimi azaltmıştı araştırın derim ama adet olmadan 1 hafta önce içmeye başlamalı ve duzenli icilmeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…