- 20 Ekim 2016
- 2.992
- 2.317
- 133
- 37
Benim iki gun once basliyor ,Dana yeni teshis kondu ,onceden kist belirtisi oldugunu bilmiyordum .Benim lekelenmem adetten 5-6 gün önce başlıyor adet olana kadar ara ara devam ediyor. 4cm çikolata kistim var.
ben ilk ameliyatımı olmadan önce her adet döneminden bir hafta önce ağrıdan yataktan çıkamıyordum ve he adet bitişinden bir haftada aynı sıkıntıyı çekiyordum. ilk ameliyat sonrasında 1 yıl kadar bi rahatlama oldu ve sonrasında tekrar yaşadım açık ameliyat olmuştum. 5 yıl öyle yada böyle dayandım evli değildim o zamanlar ve gitmediğim doktor kalmadı sonrasında 2018 mart ayında acile kaldırıldım ameliyat yerim morarmıştı tekrarladığı için doktor dedi tekrar yapmak zorundayız ben korkuyorum çünkü her ameliyat yumurta kalitesinin düşmesi demekti. Mecbur oldum ama ameliyat sonrasında 3 ay zoladex diye bi iğne vuruldum geçici menopoz demişlerdi. sonrasında visanne diye bi hap kulladım 6 ay kullandım 2018 aralık ayında 9 ay sonra ilk kez adet oldum ama ağrılıydı. Sonrasında ağrı devam etti geçen pek birşey olmadı hafifledi sadece. 2019 Haziranda evlendim temmuz 12 hamile olduğu öğrendim ve hala bi tarafta 7 cm bi tarafta 3 cm kistim var malesefMerhabalar, sağlıkla devam etsin inşallah. Ben de ameliyat olucam da ameliyat sonradı süreci merak ediyorum. Ağrı sızı çok oluyor mu? Bir de adet ağrılarınızda azalma oldu mu ameliyatlardam sonra?
Yaaa nasıl sevindim yazdığınıza umut herdaimvar demekki bu kadar büyük kistlerle gebe kalmışsınız çok sağolun cevabınız içinben ilk ameliyatımı olmadan önce her adet döneminden bir hafta önce ağrıdan yataktan çıkamıyordum ve he adet bitişinden bir haftada aynı sıkıntıyı çekiyordum. ilk ameliyat sonrasında 1 yıl kadar bi rahatlama oldu ve sonrasında tekrar yaşadım açık ameliyat olmuştum. 5 yıl öyle yada böyle dayandım evli değildim o zamanlar ve gitmediğim doktor kalmadı sonrasında 2018 mart ayında acile kaldırıldım ameliyat yerim morarmıştı tekrarladığı için doktor dedi tekrar yapmak zorundayız ben korkuyorum çünkü her ameliyat yumurta kalitesinin düşmesi demekti. Mecbur oldum ama ameliyat sonrasında 3 ay zoladex diye bi iğne vuruldum geçici menopoz demişlerdi. sonrasında visanne diye bi hap kulladım 6 ay kullandım 2018 aralık ayında 9 ay sonra ilk kez adet oldum ama ağrılıydı. Sonrasında ağrı devam etti geçen pek birşey olmadı hafifledi sadece. 2019 Haziranda evlendim temmuz 12 hamile olduğu öğrendim ve hala bi tarafta 7 cm bi tarafta 3 cm kistim var malesefama bebeğim sağlıklı bende hiç bir sorunumuz yok çok şükür
Allah bağışlasın bebeğinizi. Peki kist neden tekrarladı, doktorun ameliyatı iyi yapamasından kaynaklı mı? Bnmde 7 cm ve bu ay ankara etlik zübeyde hanımda ameliyat olucam cok korkuyorumKendimi bildim bileli bu kistlerden çok çektim ağrılardan hastanelerden çıkamazdım yumurtalık rezervim düşmesin diye amelyt olmamıştım ama en son çare amelyt oldum kapalı amelyt yapan doktr çok önemli iyi bi doktra amelyt olun amelytta snra kistin tekrarlama olasılığı var benm 6 ve 7 cm iki tane vardı ve yapisikliklar vardı amelytta iki ay sonra kist tekrarladı 1.5 cm oldu ama çok şükür sua n 10 günlük bebeğim var
Tamam mutlaka dikkat edicemİnşallahAmeliyat sonrası verilen ağrı kesiciyi mutlaka düzenli kullanın size tavsiyem bu kendimi iyi hissediyorum diye içmemezlik yapmayın. Ben öyle bir hata yaptım da
Çok şükür evladınıza sağlıkla kavuşmuşsunuz. Ameliyat ağrıya çözüm değil anladığım kadarıyla ama kistle hamile kalınabiliyor olması bize umut verdi.ben ilk ameliyatımı olmadan önce her adet döneminden bir hafta önce ağrıdan yataktan çıkamıyordum ve he adet bitişinden bir haftada aynı sıkıntıyı çekiyordum. ilk ameliyat sonrasında 1 yıl kadar bi rahatlama oldu ve sonrasında tekrar yaşadım açık ameliyat olmuştum. 5 yıl öyle yada böyle dayandım evli değildim o zamanlar ve gitmediğim doktor kalmadı sonrasında 2018 mart ayında acile kaldırıldım ameliyat yerim morarmıştı tekrarladığı için doktor dedi tekrar yapmak zorundayız ben korkuyorum çünkü her ameliyat yumurta kalitesinin düşmesi demekti. Mecbur oldum ama ameliyat sonrasında 3 ay zoladex diye bi iğne vuruldum geçici menopoz demişlerdi. sonrasında visanne diye bi hap kulladım 6 ay kullandım 2018 aralık ayında 9 ay sonra ilk kez adet oldum ama ağrılıydı. Sonrasında ağrı devam etti geçen pek birşey olmadı hafifledi sadece. 2019 Haziranda evlendim temmuz 12 hamile olduğu öğrendim ve hala bi tarafta 7 cm bi tarafta 3 cm kistim var malesefama bebeğim sağlıklı bende hiç bir sorunumuz yok çok şükür
Çok şükür bi kızım olacak Allahım sağlıkla dünyaya gelmesini nasip etsin isteyen herkesede versin ben hiç beklemiyordum ama evlendiğimin ilk ayına hamile kaldım. malesef ameliyat bendeki ağrılara hiç faydası olmadı hamileyken bile adet günlerimde arada bi ağrım oluyor. bu kist sürekli tekrarlayan birşey o yüzden ağrıların geçmesi menopoz dönemine kadar zor gibi birşey. Allah herkese şifa versin inşallahÇok şükür evladınıza sağlıkla kavuşmuşsunuz. Ameliyat ağrıya çözüm değil anladığım kadarıyla ama kistle hamile kalınabiliyor olması bize umut verdi.
Keşke daha fazla faydam olsaydı. ama sabır etmek lazım dua etmek lazım. Allah bian önce şifa versinYaaa nasıl sevindim yazdığınıza umut herdaimvar demekki bu kadar büyük kistlerle gebe kalmışsınız çok sağolun cevabınız için
Amin sagolun Rabbim sizede nasip etsin inşallah . Amelyt çok iyi geçmişti yumurtalık rezervim bile çok az etkilenmisti kapalı amelyt olacaksın demi açık amelyti tavsiy e etmiyorlar çünkü. Bu kist tekrarlayan bir kıstmis benm vücudum tekrarladı ama tekrarlamayanlarda var korkma ben çok korkmuştum öyle böyle geçiyor ilk gün zor sadce sonu güzel olur inşallahAllah bağışlasın bebeğinizi. Peki kist neden tekrarladı, doktorun ameliyatı iyi yapamasından kaynaklı mı? Bnmde 7 cm ve bu ay ankara etlik zübeyde hanımda ameliyat olucam cok korkuyorum
Amin, sağlıkla gelsin inşallah. Allah hepimize de şifa versin, zor bi hastalık.Çok şükür bi kızım olacak Allahım sağlıkla dünyaya gelmesini nasip etsin isteyen herkesede versin ben hiç beklemiyordum ama evlendiğimin ilk ayına hamile kaldım. malesef ameliyat bendeki ağrılara hiç faydası olmadı hamileyken bile adet günlerimde arada bi ağrım oluyor. bu kist sürekli tekrarlayan birşey o yüzden ağrıların geçmesi menopoz dönemine kadar zor gibi birşey. Allah herkese şifa versin inşallah
Aman inşallah öyle bişey yoktur ya... nasıl kaybolmuştu, kaç cm di eski kistinSanırım benimde kistim tekrarladı.Sağ tarafımda keskin ağrılar başladı iki üç gündür.İki sene önce soğan kürü yapıp hamile kalmıştım.Yarın doktoruma gitsem iyi olacak.
Bende merak ettim şuan durumunuzu kaç cnm ile gebe kaldınız? Soğan kürü adet gecikmesi yapmış mıydıSanırım benimde kistim tekrarladı.Sağ tarafımda keskin ağrılar başladı iki üç gündür.İki sene önce soğan kürü yapıp hamile kalmıştım.Yarın doktoruma gitsem iyi olacak.
Amin inşallah ameliyat sonrası tüp bebek de diyorlar denediniz miBebek istiyoruz. Evliliğimin birinci yılı dolar dolmaz doktora gittim. Kist var dedi tedavi ameliyat herşey oldum. Sonrasında 2 aşılama ve başarısız sonuç. Şimdi ise kendi haline bıraktım. 2 buçuk yıllık evliyim. Allah isteyen herkese nasip etsin. Kist bir yandan bebek özlemi bir yandan. Allah yardımcımız olsun.
Amin inşallah ameliyat sonrası tüp bebek de diyorlar denediniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?