• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ÇİKOLATA KİSTİ VE ÇÖZÜMLERİ(MİZ)

Kistler baskılanmdan iğnelere başlayıp yumurta toplandığında yumurta kalitesi düşüyor mu acaba kistler yüzünden

Nezaman sonra hamile kalabildin acaba paylaşırmısın lütfen 🙏
Merhaba ben bu ameliyatları olduğumda evli değildim. son ameliyatımdan 1 yıl sonra evlendim 15 haziran 2019 da evlendim 12 temmuzda hamile olduğumu öğrendim hiç bir tedavi uygulamadım sadece ameliyattan sonra 9 ay boyunca iğne ilaçla menopoza girdim düğüne 6 ay varken adet oldum tekrar 6 ay düzenli oldu adetim ve hemen hamile kaldım tamamen mucize ve Allahın isteği

Merhaba ben bu ameliyatları olduğumda evli değildim. son ameliyatımdan 1 yıl sonra evlendim 15 haziran 2019 da evlendim 12 temmuzda hamile olduğumu öğrendim hiç bir tedavi uygulamadım sadece ameliyattan sonra 9 ay boyunca iğne ilaçla menopoza girdim düğüne 6 ay varken adet oldum tekrar 6 ay düzenli oldu adetim ve hemen hamile kaldım tamamen mucize ve Allahın isteği
[/QUOT

Allah analı babalı büyütür inş🙏Darısı olmayanlara inşallah

Aman inşallah öyle bişey yoktur ya... nasıl kaybolmuştu, kaç cm di eski kistin
5,8 cm di nerdeyse ameliyatlık olmuştum soğan kürüyle 1,5 cm e indi sonra hamile kaldım ve yok oldu doktorların paylaşımların da 2 sene sonra tekrarlama ihtimali var yazmışlardı umarım yoktur

Ne kadar sure kullandınız 1.5 ay oldu ben baslayalı yumurtlsmadan adete kadar ara kanama oldu pembe acık renkli
1 ay 15 gün 10ngün değişk zmnlı farklı otlar kullandım buna soğan suyuda dahil. Kanama yaptı açık pembe renk bazende koyu kahve

Merhaba, ben de yıllardır çikolata kisti var sol yumurtalık ta. Tabi ben 4 yıldır haberdarim varligindan. 3 yıldır evliyim. Ilk gittiğim doktor beni aydınlatmadıgi için sağolsun ilk yıl korunduk. 2 yıldır deniyoruz ama olmuyor. Bu surec icinde 1 kez kist olan yumurtalik apse yapti 1 hafta hastamede yattim. 6 ay sonra patladi ve kanamam oldu ameliyata girmekten son anda kurtuldum.bunlarin sonunda yapisiklik olmus sol tupte sanirim ama emin degiliz. 2 kez aşılama yaptırdım olmadi. Hala deniyoruz ama olmuyor :( çok ağrılı geçiyor adetlerim... 2 yıldır her ay acaba oldu mi bu sefer diye düşünüp sonra sancılanıp adet olmak artik beni çok yıpratmaya başladı.. bebek istediğimiz için herhangi bir ilaçta kullanmıyorum.. ama olmuyor olmuyor.. neden :KK43:

Merhaba bayanlar
Bende de cikolata kisti varmis boyutu kucuk ama benim heray yogun adet kanamam,agrilarim asiri olmasa da ,bagirsak problemlerim oluyor ve en buyuk sikinti 7 yildir hic gebe kalamadim be 4 negatif tup denemem oldu. Endometriosis tanisi eylulde kondu ve bende arastirmaya basladim endometriosis icin ne yapabilirim ne kullanabilirim ,arastirmalar sonucu Nac,resveratrol, dim plus ,arada calsiyum, omepa kullanmaya basladim 1aydir kullaniyorum ve hayatimda ilk defa adetim az agrili kanamam cok az pihtisiz (cok pihtili olurdu)bugun 3.gunum mesela hic gelmedi desem yeri . 1 ayda bukadar etki eder mi ben de saskinim ama ilk defa bukadar rahat adet donemi geciriyorum. Sizler de arastirin lutfen
Tam olarak neler kullandınız ne sıklıkla

Back