- 26 Aralık 2016
- 1.653
- 512
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nezaman sonra hamile kalabildin acaba paylaşırmısın lütfenMerhaba ben çikolata kistinden 2 kez ameliyat oldum birini 7 yıl önce birini de 2 yıl önce ve şuan 19+5 günlük hamileyim
Merhaba ben bu ameliyatları olduğumda evli değildim. son ameliyatımdan 1 yıl sonra evlendim 15 haziran 2019 da evlendim 12 temmuzda hamile olduğumu öğrendim hiç bir tedavi uygulamadım sadece ameliyattan sonra 9 ay boyunca iğne ilaçla menopoza girdim düğüne 6 ay varken adet oldum tekrar 6 ay düzenli oldu adetim ve hemen hamile kaldım tamamen mucize ve Allahın isteğiNezaman sonra hamile kalabildin acaba paylaşırmısın lütfen![]()
Merhaba ben bu ameliyatları olduğumda evli değildim. son ameliyatımdan 1 yıl sonra evlendim 15 haziran 2019 da evlendim 12 temmuzda hamile olduğumu öğrendim hiç bir tedavi uygulamadım sadece ameliyattan sonra 9 ay boyunca iğne ilaçla menopoza girdim düğüne 6 ay varken adet oldum tekrar 6 ay düzenli oldu adetim ve hemen hamile kaldım tamamen mucize ve Allahın isteği
[/QUOT
Allah analı babalı büyütür inşDarısı olmayanlara inşallah
1,5 cm ile hamile kalmıştım hayır adet gecikmesi yapmadı ben deBende merak ettim şuan durumunuzu kaç cnm ile gebe kaldınız? Soğan kürü adet gecikmesi yapmış mıydı
5,8 cm di nerdeyse ameliyatlık olmuştum soğan kürüyle 1,5 cm e indi sonra hamile kaldım ve yok oldu doktorların paylaşımların da 2 sene sonra tekrarlama ihtimali var yazmışlardı umarım yokturAman inşallah öyle bişey yoktur ya... nasıl kaybolmuştu, kaç cm di eski kistin
Bnmde perde ve 2 tane çikolata kisti dendi. Ameliyat olmam lazım. Siz nerde oldunuz ameliyat acaba2 tane Çikolata kisti ve rahimde perde vardı, lapatoskopi oldum.
merhaba, Adana'da yaşıyorum. dr um Bülent HAYDARDEDEOĞLU. özel muayenehanesi var ancak Medline Hastanesinde operasyon yapıldı. siz hangi şehirdesiniz?Bnmde perde ve 2 tane çikolata kisti dendi. Ameliyat olmam lazım. Siz nerde oldunuz ameliyat acaba
Ankaradayım benmerhaba, Adana'da yaşıyorum. dr um Bülent HAYDARDEDEOĞLU. özel muayenehanesi var ancak Medline Hastanesinde operasyon yapıldı. siz hangi şehirdesiniz?
Bu bitkiler adet dısı kanama yaptı brndeAdet ağrısı olan arkadaşlara civanperçemi ve aslanpençesi öneriyorum yani benm agrimi azaltmıştı araştırın derim ama adet olmadan 1 hafta önce içmeye başlamalı ve duzenli icilmeli
Bende de yapıyorBu bitkiler adet dısı kanama yaptı brnde
Ne kadar sure kullandınız 1.5 ay oldu ben baslayalı yumurtlsmadan adete kadar ara kanama oldu pembe acık renkliBende de yapıyor
1 ay 15 gün 10ngün değişk zmnlı farklı otlar kullandım buna soğan suyuda dahil. Kanama yaptı açık pembe renk bazende koyu kahveNe kadar sure kullandınız 1.5 ay oldu ben baslayalı yumurtlsmadan adete kadar ara kanama oldu pembe acık renkli
Hmm adet söktürücü özelliği olduğundan belki yapmıştır benm aşırı agrım olduğundan kanamada yapsa içerdim genedeBu bitkiler adet dısı kanama yaptı brnde
Belkide içerde kalan eski kanı temizliyodur cnku bu kist dışarı atılamayan kanlardan oluşuyor ya1 ay 15 gün 10ngün değişk zmnlı farklı otlar kullandım buna soğan suyuda dahil. Kanama yaptı açık pembe renk bazende koyu kahve
Tam olarak neler kullandınız ne sıklıklaMerhaba bayanlar
Bende de cikolata kisti varmis boyutu kucuk ama benim heray yogun adet kanamam,agrilarim asiri olmasa da ,bagirsak problemlerim oluyor ve en buyuk sikinti 7 yildir hic gebe kalamadim be 4 negatif tup denemem oldu. Endometriosis tanisi eylulde kondu ve bende arastirmaya basladim endometriosis icin ne yapabilirim ne kullanabilirim ,arastirmalar sonucu Nac,resveratrol, dim plus ,arada calsiyum, omepa kullanmaya basladim 1aydir kullaniyorum ve hayatimda ilk defa adetim az agrili kanamam cok az pihtisiz (cok pihtili olurdu)bugun 3.gunum mesela hic gelmedi desem yeri . 1 ayda bukadar etki eder mi ben de saskinim ama ilk defa bukadar rahat adet donemi geciriyorum. Sizler de arastirin lutfen
Bende kist yüzünden hamile kalamıyorum 3 yıldır evliyim.. bana da dua et lütfenAmin inşallah hergün buraya giriyorum ve isteyen herkese dua ediyorum.
Sizin durumunuz nasil.yapisiklik vs varmiBende kist yüzünden hamile kalamıyorum 3 yıldır evliyim.. bana da dua et lütfen![]()