AminBenim de baya büyük ameliyat diyen doktor da var ama bende korkuyorum umarım tez zamanda sağlıklı bebeklerimiz olur

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AminBenim de baya büyük ameliyat diyen doktor da var ama bende korkuyorum umarım tez zamanda sağlıklı bebeklerimiz olur
Anladım. İnşallah en yakın zamanda bebeğinize kavuşursunuz.Üçten fazla doktora gittim hepsi aynı şeyi söylediler. Visanne diye bir ilaç var sadece endometriyozis için kullanılıyor bu ilaç kisti küçültüyor eş zamanlı doğum kontrolüde sağlıyor. Bu ilacı üç yıl önce kullandım kist çok küçüldü ama ilaçtan sonra daha fazla büyüdü. Şimdi çocuk istediğimiz için bu ilacı kullanmak istemiyorum. Bir kez aşılama denedim olmadı tüp bebek deneyeceğiz
Eğer kist tek yumurtalıktaysa ve amh değeriniz iyiyse ameliyattan korkmayın. Ama doktorun bu konudaki tecrübesi de çok önemli. Doktorunuza güveniyorsanız olun bence ameliyatı.Benim de baya büyük ameliyat diyen doktor da var ama bende korkuyorum umarım tez zamanda sağlıklı bebeklerimiz olur
inş cnm, allah sağlık versin.Süper çabuk toparlanmışsın maşallahİnşallah ben de öyle olurum
kesinlikle amh yüksek olması dr tecrübesi çok önemli,benim de amh 3,59 olduğu için, bir de rahimde perde olduğu için ekstra olarak , o yüzden ameliyat yaptı. ama 2 küsürlere amh düşeceğini söyledi ve yeterli dedi bebek için de.Eğer kist tek yumurtalıktaysa ve amh değeriniz iyiyse ameliyattan korkmayın. Ama doktorun bu konudaki tecrübesi de çok önemli. Doktorunuza güveniyorsanız olun bence ameliyatı.
Benim doktorum da aynı görüşte, amh yeterli olmasa zaten ameliyat demezdim dedi. Bende de rahimde polip var, o da alınacak.kesinlikle amh yüksek olması dr tecrübesi çok önemli,benim de amh 3,59 olduğu için, bir de rahimde perde olduğu için ekstra olarak , o yüzden ameliyat yaptı. ama 2 küsürlere amh düşeceğini söyledi ve yeterli dedi bebek için de.
Amin Allah isteyen herkese nasip etsinAnladım. İnşallah en yakın zamanda bebeğinize kavuşursunuz.
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN,ALLAH SIHHAT VERSİNBenim doktorum da aynı görüşte, amh yeterli olmasa zaten ameliyat demezdim dedi. Bende de rahimde polip var, o da alınacak.
Ameliyattan kaç ay sonra hamile kaldım acabaKendimi bildim bileli bu kistlerden çok çektim ağrılardan hastanelerden çıkamazdım yumurtalık rezervim düşmesin diye amelyt olmamıştım ama en son çare amelyt oldum kapalı amelyt yapan doktr çok önemli iyi bi doktra amelyt olun amelytta snra kistin tekrarlama olasılığı var benm 6 ve 7 cm iki tane vardı ve yapisikliklar vardı amelytta iki ay sonra kist tekrarladı 1.5 cm oldu ama çok şükür sua n 10 günlük bebeğim var
Amelytta 6 ay sonra hamile kaldm ama kalbi durmuştu kürtaj oldum 2 ay snra kendiliğinden hamile kaldmAmeliyattan kaç ay sonra hamile kaldım acaba
Ozaman kistin 1.50 cm miydi bende açık ameliyat oldum 2 ay sonra bende de 1.50 cm kist tekrar oluştu.Doktor tüplerin ve yumurtalıkların iyi dedi 4 ay denememi istedi o yüzden sizden bilgi alayım dedimAmelytta 6 ay sonra hamile kaldm ama kalbi durmuştu kürtaj oldum 2 ay snra kendiliğinden hamile kaldm
Evet 1.5 cm di inşllah sende en kısa zamanda hamile kalırsın benm iki kaybim var olmucak sandım ama Allahtan ümit kesilmezOzaman kistin 1.50 cm miydi bende açık ameliyat oldum 2 ay sonra bende de 1.50 cm kist tekrar oluştu.Doktor tüplerin ve yumurtalıkların iyi dedi 4 ay denememi istedi o yüzden sizden bilgi alayım dedim![]()
Bende cok karamsarim ya kafamdan atamiyorum hayirlisi insallahEvet 1.5 cm di inşllah sende en kısa zamanda hamile kalırsın benm iki kaybim var olmucak sandım ama Allahtan ümit kesilmez
Bende hep olcakmi diye düşünürdüm çok takardım kafama ama ne yaparsan yap Rabbim zmanini yazmıştır cnm hayırlısı ile olur insallahBende cok karamsarim ya kafamdan atamiyorum hayirlisi insallah
Ben kist varken tüp bebek yaptrdim cnm ilki tutmadı ikinci tuttu kalbi durmuştu malesfBu kist varken tup bebek yapildiginda ya da trasferden once kistin ici bisaltildiginda olumlu sonuclar olur mu acaba
Merhaba ,sizde de mi cikolata kisti vardi?nasil hamile kaldiniz peki?Bende hep olcakmi diye düşünürdüm çok takardım kafama ama ne yaparsan yap Rabbim zmanini yazmıştır cnm hayırlısı ile olur insallah
Aynen bende oyleyim hakkimizda hayirlisi olur insallahBende hep olcakmi diye düşünürdüm çok takardım kafama ama ne yaparsan yap Rabbim zmanini yazmıştır cnm hayırlısı ile olur insallah
Evt her iki yumurtaliklarimda vardı iki kere tüp bebek yaptırdım ilki tutmadı ikinci tuttu kalbi durdu snra amelyt oldum snra kendiliğinden hamile kaldm onunda kalbi durdu kurtajdan iki ay snra tekrar hamile kaldm şuan 2 aylık cnmMerhaba ,sizde de mi cikolata kisti vardi?nasil hamile kaldiniz peki?
Gozunuz aydin, darisi bizlere insallahEvt her iki yumurtaliklarimda vardı iki kere tüp bebek yaptırdım ilki tutmadı ikinci tuttu kalbi durdu snra amelyt oldum snra kendiliğinden hamile kaldm onunda kalbi durdu kurtajdan iki ay snra tekrar hamile kaldm şuan 2 aylık cnm