• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ÇİKOLATA KİSTİ VE ÇÖZÜMLERİ(MİZ)

Üçten fazla doktora gittim hepsi aynı şeyi söylediler. Visanne diye bir ilaç var sadece endometriyozis için kullanılıyor bu ilaç kisti küçültüyor eş zamanlı doğum kontrolüde sağlıyor. Bu ilacı üç yıl önce kullandım kist çok küçüldü ama ilaçtan sonra daha fazla büyüdü. Şimdi çocuk istediğimiz için bu ilacı kullanmak istemiyorum. Bir kez aşılama denedim olmadı tüp bebek deneyeceğiz
Anladım. İnşallah en yakın zamanda bebeğinize kavuşursunuz.

Benim de baya büyük ameliyat diyen doktor da var ama bende korkuyorum umarım tez zamanda sağlıklı bebeklerimiz olur
Eğer kist tek yumurtalıktaysa ve amh değeriniz iyiyse ameliyattan korkmayın. Ama doktorun bu konudaki tecrübesi de çok önemli. Doktorunuza güveniyorsanız olun bence ameliyatı.

Eğer kist tek yumurtalıktaysa ve amh değeriniz iyiyse ameliyattan korkmayın. Ama doktorun bu konudaki tecrübesi de çok önemli. Doktorunuza güveniyorsanız olun bence ameliyatı.
kesinlikle amh yüksek olması dr tecrübesi çok önemli,benim de amh 3,59 olduğu için, bir de rahimde perde olduğu için ekstra olarak , o yüzden ameliyat yaptı. ama 2 küsürlere amh düşeceğini söyledi ve yeterli dedi bebek için de.

kesinlikle amh yüksek olması dr tecrübesi çok önemli,benim de amh 3,59 olduğu için, bir de rahimde perde olduğu için ekstra olarak , o yüzden ameliyat yaptı. ama 2 küsürlere amh düşeceğini söyledi ve yeterli dedi bebek için de.
Benim doktorum da aynı görüşte, amh yeterli olmasa zaten ameliyat demezdim dedi. Bende de rahimde polip var, o da alınacak.

Kendimi bildim bileli bu kistlerden çok çektim ağrılardan hastanelerden çıkamazdım yumurtalık rezervim düşmesin diye amelyt olmamıştım ama en son çare amelyt oldum kapalı amelyt yapan doktr çok önemli iyi bi doktra amelyt olun amelytta snra kistin tekrarlama olasılığı var benm 6 ve 7 cm iki tane vardı ve yapisikliklar vardı amelytta iki ay sonra kist tekrarladı 1.5 cm oldu ama çok şükür sua n 10 günlük bebeğim var
Ameliyattan kaç ay sonra hamile kaldım acaba

Amelytta 6 ay sonra hamile kaldm ama kalbi durmuştu kürtaj oldum 2 ay snra kendiliğinden hamile kaldm
Ozaman kistin 1.50 cm miydi bende açık ameliyat oldum 2 ay sonra bende de 1.50 cm kist tekrar oluştu.Doktor tüplerin ve yumurtalıkların iyi dedi 4 ay denememi istedi o yüzden sizden bilgi alayım dedim😊

Ozaman kistin 1.50 cm miydi bende açık ameliyat oldum 2 ay sonra bende de 1.50 cm kist tekrar oluştu.Doktor tüplerin ve yumurtalıkların iyi dedi 4 ay denememi istedi o yüzden sizden bilgi alayım dedim😊
Evet 1.5 cm di inşllah sende en kısa zamanda hamile kalırsın benm iki kaybim var olmucak sandım ama Allahtan ümit kesilmez

Bu kist varken tup bebek yapildiginda ya da trasferden once kistin ici bisaltildiginda olumlu sonuclar olur mu acaba

Merhaba ,sizde de mi cikolata kisti vardi?nasil hamile kaldiniz peki?
Evt her iki yumurtaliklarimda vardı iki kere tüp bebek yaptırdım ilki tutmadı ikinci tuttu kalbi durdu snra amelyt oldum snra kendiliğinden hamile kaldm onunda kalbi durdu kurtajdan iki ay snra tekrar hamile kaldm şuan 2 aylık cnm

Evt her iki yumurtaliklarimda vardı iki kere tüp bebek yaptırdım ilki tutmadı ikinci tuttu kalbi durdu snra amelyt oldum snra kendiliğinden hamile kaldm onunda kalbi durdu kurtajdan iki ay snra tekrar hamile kaldm şuan 2 aylık cnm
Gozunuz aydin, darisi bizlere insallah

Back