• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ÇİKOLATA KİSTİ VE ÇÖZÜMLERİ(MİZ)

İlaçta almıyorsunz sanırım gidip kontrol ettirin mutlaka büyümesin ona göre bi yol çizin.
Aslında ilaç kullandım 2 seneye yakın süre zarfında , aşılama yaptırdım Haziran’da olmadı . Ama önümüzdeki ay bir doktora gitmem gerekiyor muhakkak .

Aslında ilaç kullandım 2 seneye yakın süre zarfında , aşılama yaptırdım Haziran’da olmadı . Ama önümüzdeki ay bir doktora gitmem gerekiyor muhakkak .
Bu kist öyle bi kısır dönküki yani hap içmesen büyüme riski var içince bebek istiyorsn nasıl olacak doktorun biri korunma bebek yap diyor ama olmuyor allah yardımcn olsun canım inşallah tez zamanda hamile kalırsn😊🙏

Bu kist öyle bi kısır dönküki yani hap içmesen büyüme riski var içince bebek istiyorsn nasıl olacak doktorun biri korunma bebek yap diyor ama olmuyor allah yardımcn olsun canım inşallah tez zamanda hamile kalırsn😊🙏
İnşallah canım inşallah 😔14 aydır uğraşıyoruz bebek için bakalım nasip hayırlısı inşallah

Amh testi yaptırıp rezervniz hakkında sayısal veri elde edebilirsiniz ameliyat oncesi ve sonrası şeklinde
Ben 2013 te oldum 6 6 7 cm boyutlarında 3 kist laparoskopi ile alındı
2018 de de 2 adet 1 cm lik kist tekrar sezeryan doğumla alındı

Hamilelik tüp bebekle elde edildi fakat öncesinde 6 haftalık bir kimyasal gebeliğim vardı
Ve 1 miyomum 1 polibim de vardı
Hi tablo kötü görünüyor değil mi ama hiç korkmayın biraz rahat olmakta fayda var bizim hastalıkla oğlum 9 aylıkken tekrar doğal yolla hamile kaldım valla bende anlamadım nasip rabbimin hediyesi şu anda 7 aylık hamileyim darısı tüm isteyenlerin başına beni çocuğun olmaz diye korkutan çok oldu bekarken bile bebek bezi reklami gorunce ağlıyordum o derece rabbim ol deyince herşey teferruatmis
Hakkınizda hayırlısı..

Amh testi yaptırıp rezervniz hakkında sayısal veri elde edebilirsiniz ameliyat oncesi ve sonrası şeklinde
Ben 2013 te oldum 6 6 7 cm boyutlarında 3 kist laparoskopi ile alındı
2018 de de 2 adet 1 cm lik kist tekrar sezeryan doğumla alındı

Hamilelik tüp bebekle elde edildi fakat öncesinde 6 haftalık bir kimyasal gebeliğim vardı
Ve 1 miyomum 1 polibim de vardı
Hi tablo kötü görünüyor değil mi ama hiç korkmayın biraz rahat olmakta fayda var bizim hastalıkla oğlum 9 aylıkken tekrar doğal yolla hamile kaldım valla bende anlamadım nasip rabbimin hediyesi şu anda 7 aylık hamileyim darısı tüm isteyenlerin başına beni çocuğun olmaz diye korkutan çok oldu bekarken bile bebek bezi reklami gorunce ağlıyordum o derece rabbim ol deyince herşey teferruatmis
Hakkınizda hayırlısı..
Çok teşekkür ederim mesajınız için , evladlarınız sağlıklı hayırlı ömürlü olsunlar inşallah 🥰 çok sevindim ne güzel haberler oluyor böyle duyunca

merhabalar.. öncelikle ne fayda etti emin değilim ama 2 yumurtalığımda da çikolata kisti vardı ve 2 yıldır çocuğum olmuyor. annemler umreye gidip bana adem elması adında bir şey getirdiler. onu kullanmıştım ve internetten bir karışım sipariş etmiştim. cumartesi eşim için doktora gittik bana da baktılar ve sadece 1,5 cm lik bir kistim olduğunu söyledi doktor. normal de birisi 4 cm di.. içimde de bir süphe oluştu acaba bu adam bakamadı mı diye ama gittiğimiz yer de baya iyiydi.. belki sizlere de faydası olur diye paylaşmak istedim.

merhabalar.. öncelikle ne fayda etti emin değilim ama 2 yumurtalığımda da çikolata kisti vardı ve 2 yıldır çocuğum olmuyor. annemler umreye gidip bana adem elması adında bir şey getirdiler. onu kullanmıştım ve internetten bir karışım sipariş etmiştim. cumartesi eşim için doktora gittik bana da baktılar ve sadece 1,5 cm lik bir kistim olduğunu söyledi doktor. normal de birisi 4 cm di.. içimde de bir süphe oluştu acaba bu adam bakamadı mı diye ama gittiğimiz yer de baya iyiydi.. belki sizlere de faydası olur diye paylaşmak istedim.
Adem elması nasıl bişey acaba o ? Birde nasıl bir karışım sipariş ettiniz , bilgi için ALLAH razı olsun ☺️☺️

Adem elması nasıl bişey acaba o ? Birde nasıl bir karışım sipariş ettiniz , bilgi için ALLAH razı olsun ☺☺
Dediğim gibi ama bunlar mı fayda etti bilmiyorum :) adem elması koyu mor kabuklu sert bir şey. 1-2 tanesinin kabukları zorla kırdık :) göz kararı tencereye suyu koydum içine kabukları ve içinden çıkan yuvarlak şeyi koydum kaynattım. süzmedim onları da sürahiye koydum her gün bir bardak içtim.
instagram da belki denk gelmişsiniz c life ballı bitkisel macun diye. onu çok uzun kullanmadım ama 1-2 hafta anca

Merhaba geçmiş olsun, bende 2 sene bu illeti cektikten sonra kistimin sızıntı yapması sonucunda ameliyat olmak zorunda kaldım rezervlerini etklimedi diğer türlü yumurta kalitesini düşüren bı kist zaten bu kanamalı olduğu için kapalı ameliyat oldum bu arada ne yaptıysam geçmedi otlar çaylar kürlet fayda etmedi sadece doğum k hapı durdurdu buyumesini tek taraflı biri 5 biri 3 cm iki tane Kistti ameliyattan sonra ağrım azaldı şükür 2 sene oldu ameliyat olalı sonrasnda tüp bebek yaptrdk bebeğimi kucağıma aldm.tup bebek yaptrma sebebi başka biseydi bu arada ben kist ameliyatini tamamen sağlığm tehlikede olduğu için yaptrm bı arkadaşım bu kistle hamile kalmıştı.
Benim kistimde kaniyor surekli kendi icine. Sanirim bu kanamali olunca gorunusude farkli oluyor siradan cikolata kistinden

Maşallah 🥰 sağlıklı hayırlı ömrü olsun bebeğinizin 🥰 bende normalde düşünmüyordum ama artık bir seneden fazladır bebek isteği var ve 2 senedir de kistimin olduğunu biliyorum . İzmirdeyim ben bildiğiniz doktor var mı acaba sizin burda
Merhaba irenbe de Umit hanim var bir arastirin.

Evet araştırdım ve ona kontrollere başladım bende ☺
Bana da cikolata kistin var diye ilk doktor oldu kendileri,Dana once 4 negatif tup bebek denemem olmustu ama kimse endometriosis cikolata Kisti laflari etmemisti .
Peki size neler dedi ,neler onerdi acaba ?

Bana da cikolata kistin var diye ilk doktor oldu kendileri,Dana once 4 negatif tup bebek denemem olmustu ama kimse endometriosis cikolata Kisti laflari etmemisti .
Peki size neler dedi ,neler onerdi acaba ?
Bana bir doktor direkt tüp bebek dedi bir merkeze gidin dedi araştırmalar sonucu Ümit hanımı bulduk tahliller sonucunda bişey olmadığını ama muayene etmem lazım dedi adet dönemi muayene gittim tekrardan hsg istedi ondan sonra karar verilecek bakalım inşallah 😔 şüphelendiği bişeyler var sanırım peki ne olacak dediğimde tüp bebek dedi , size nasıl bir yol çizdi acaba

Bana bir doktor direkt tüp bebek dedi bir merkeze gidin dedi araştırmalar sonucu Ümit hanımı bulduk tahliller sonucunda bişey olmadığını ama muayene etmem lazım dedi adet dönemi muayene gittim tekrardan hsg istedi ondan sonra karar verilecek bakalım inşallah 😔 şüphelendiği bişeyler var sanırım peki ne olacak dediğimde tüp bebek dedi , size nasıl bir yol çizdi acaba
Hsg Rahim filmi mi oluyordu ?
Ben Merkezde baska doktorun hastasiydim dondurulmuslarim var merkezde .o doktor ayrilinca Umit hanima gectim transfer icin ama cikolata kisti var tekrar toplama yapalim sonra 3ay baskilama yapalim dedi transfer 6 7ay sonraya kaldi.

Hsg Rahim filmi mi oluyordu ?
Ben Merkezde baska doktorun hastasiydim dondurulmuslarim var merkezde .o doktor ayrilinca Umit hanima gectim transfer icin ama cikolata kisti var tekrar toplama yapalim sonra 3ay baskilama yapalim dedi transfer 6 7ay sonraya kaldi.
Evet rahim filmi , hayırlısı olsun hakkınızda inşallah vardır herşeyin hayırlı güzel vakti 🌺 sonu güzel olacak gibi düşününce 6 ay uzun bir zaman değil 🌺🌺 bakalım bana nasıl bir tedavi uygulayacak

Back