• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ÇİKOLATA KİSTİ VE ÇÖZÜMLERİ(MİZ)

Sebebi bilinmeden mi tüp bebek denediniz acaba?
6yildir sebepsiz deniyordu Simdi endometriosis cikolata kisti 16mm dendi.daha once var miydi, yeni mi oldu hicbir fikrim yok doktor degistirince ortaya Cikti ,daha onceki tedavilerimi 3 farkli here 3farkli doktor yapti hicbiri bible birsey dememisti.

6yildir sebepsiz deniyordu Simdi endometriosis cikolata kisti 16mm dendi.daha once var miydi, yeni mi oldu hicbir fikrim yok doktor degistirince ortaya Cikti ,daha onceki tedavilerimi 3 farkli here 3farkli doktor yapti hicbiri bible birsey dememisti.
Ama kistiniz küçük gibi ve genelde 3,5altı engel değil denilebiliyor. Umarım tez zamanda Bebişlerimiz olur

Rahim filmi çektirdiniz mi peki?
Evet bir kere ,iki defada histereskopi cektirdim tabii bunker 2014 2018 arasi oldu ozmn bana birsey soylenmedi herseyim temizdi .simdi endometriosis deniyor .bilemiyorum Benim neyim var 😂 bunca yil herseyim temizken boyle birsey ile karsilasinca inanmak zor oluyor

Evet bir kere ,iki defada histereskopi cektirdim tabii bunker 2014 2018 arasi oldu ozmn bana birsey soylenmedi herseyim temizdi .simdi endometriosis deniyor .bilemiyorum Benim neyim var 😂 bunca yil herseyim temizken boyle birsey ile karsilasinca inanmak zor oluyor
İnanın bende ilk öğrenince şok oldum.

Normal muayeneye gittim orada öğrendim ve hemen ameliyat denildi. Özel hastaneye gitmiştim ancak ameliyatın riskleride çok tabiki
Benim gittigim doktor rezervi azaltiyor diye onermiyor smeliyat ,eger yumurtaniz varsa once toplama yaptin iki uc kez ,embryo olusturun sonra ameliyat olun.

Merhabalar
Bana doktor 4cm çikolata kisti var dedi ama CA125 değerim yüksek değil,normal değerlerde. Benim gibi olan var mı?
Benimde kucuk bir deger ama ca125 normaldi.yalniz su var endometriosis denilen sey yillarca var olup kendini belli etmezmis oyuzden ultrasonda kan tahlillerinde cikmamasi cok normal dedi doktor.

Böyle de olabiliyor yani anladım ☺
Bir tanidigim university yillarinda cikolata kistinden ameliyat oluyor 10 yil once simdi tup bebek yaptirdi ameliyati yapan doktora,doktor suan kist gorunmuyor bu olmadigi tekrarlamadigi anlamina gelmez demis.

merhaba,
ben 18 eylülde ameliyat oldum. dr um 1 yıl doğal yolla gebelik için süre verdi. ekim sonuna kadar korunacağız, sonrasında korunmasız ilişki başlayacak, dr um bu şekilde olmasını istedi.
Merhaba
Laporokopi mi yapıldı? Ameliyat sonrası işe ne zaman dönülüyor acaba?

Merhaba
Laporokopi mi yapıldı? Ameliyat sonrası işe ne zaman dönülüyor acaba?
laparoskopi ve histeroskopi oldum.hem kistler alındı hem de rahimdeki perde alındı. çarşamba ameliyat oldum, perşembe eve cıktım, pazartesi günü de işe başladım. ama ağır kaldırmıyorum hala, dikkat ediyorum. 18 eylülde ameliyat olmuştum ama ev işlerimi falan yapıyorum ,şu an bir sorun yok.

Back