Aslında ilaç kullandım 2 seneye yakın süre zarfında , aşılama yaptırdım Haziran’da olmadı . Ama önümüzdeki ay bir doktora gitmem gerekiyor muhakkak .İlaçta almıyorsunz sanırım gidip kontrol ettirin mutlaka büyümesin ona göre bi yol çizin.
Bu kist öyle bi kısır dönküki yani hap içmesen büyüme riski var içince bebek istiyorsn nasıl olacak doktorun biri korunma bebek yap diyor ama olmuyor allah yardımcn olsun canım inşallah tez zamanda hamile kalırsnAslında ilaç kullandım 2 seneye yakın süre zarfında , aşılama yaptırdım Haziran’da olmadı . Ama önümüzdeki ay bir doktora gitmem gerekiyor muhakkak .
İnşallah canım inşallahBu kist öyle bi kısır dönküki yani hap içmesen büyüme riski var içince bebek istiyorsn nasıl olacak doktorun biri korunma bebek yap diyor ama olmuyor allah yardımcn olsun canım inşallah tez zamanda hamile kalırsn
Çok teşekkür ederim mesajınız için , evladlarınız sağlıklı hayırlı ömürlü olsunlar inşallahAmh testi yaptırıp rezervniz hakkında sayısal veri elde edebilirsiniz ameliyat oncesi ve sonrası şeklinde
Ben 2013 te oldum 6 6 7 cm boyutlarında 3 kist laparoskopi ile alındı
2018 de de 2 adet 1 cm lik kist tekrar sezeryan doğumla alındı
Hamilelik tüp bebekle elde edildi fakat öncesinde 6 haftalık bir kimyasal gebeliğim vardı
Ve 1 miyomum 1 polibim de vardı
Hi tablo kötü görünüyor değil mi ama hiç korkmayın biraz rahat olmakta fayda var bizim hastalıkla oğlum 9 aylıkken tekrar doğal yolla hamile kaldım valla bende anlamadım nasip rabbimin hediyesi şu anda 7 aylık hamileyim darısı tüm isteyenlerin başına beni çocuğun olmaz diye korkutan çok oldu bekarken bile bebek bezi reklami gorunce ağlıyordum o derece rabbim ol deyince herşey teferruatmis
Hakkınizda hayırlısı..
Adem elması nasıl bişey acaba o ? Birde nasıl bir karışım sipariş ettiniz , bilgi için ALLAH razı olsunmerhabalar.. öncelikle ne fayda etti emin değilim ama 2 yumurtalığımda da çikolata kisti vardı ve 2 yıldır çocuğum olmuyor. annemler umreye gidip bana adem elması adında bir şey getirdiler. onu kullanmıştım ve internetten bir karışım sipariş etmiştim. cumartesi eşim için doktora gittik bana da baktılar ve sadece 1,5 cm lik bir kistim olduğunu söyledi doktor. normal de birisi 4 cm di.. içimde de bir süphe oluştu acaba bu adam bakamadı mı diye ama gittiğimiz yer de baya iyiydi.. belki sizlere de faydası olur diye paylaşmak istedim.
Dediğim gibi ama bunlar mı fayda etti bilmiyorum :) adem elması koyu mor kabuklu sert bir şey. 1-2 tanesinin kabukları zorla kırdık :) göz kararı tencereye suyu koydum içine kabukları ve içinden çıkan yuvarlak şeyi koydum kaynattım. süzmedim onları da sürahiye koydum her gün bir bardak içtim.Adem elması nasıl bişey acaba o ? Birde nasıl bir karışım sipariş ettiniz , bilgi için ALLAH razı olsun ☺☺
Benim kistimde kaniyor surekli kendi icine. Sanirim bu kanamali olunca gorunusude farkli oluyor siradan cikolata kistindenMerhaba geçmiş olsun, bende 2 sene bu illeti cektikten sonra kistimin sızıntı yapması sonucunda ameliyat olmak zorunda kaldım rezervlerini etklimedi diğer türlü yumurta kalitesini düşüren bı kist zaten bu kanamalı olduğu için kapalı ameliyat oldum bu arada ne yaptıysam geçmedi otlar çaylar kürlet fayda etmedi sadece doğum k hapı durdurdu buyumesini tek taraflı biri 5 biri 3 cm iki tane Kistti ameliyattan sonra ağrım azaldı şükür 2 sene oldu ameliyat olalı sonrasnda tüp bebek yaptrdk bebeğimi kucağıma aldm.tup bebek yaptrma sebebi başka biseydi bu arada ben kist ameliyatini tamamen sağlığm tehlikede olduğu için yaptrm bı arkadaşım bu kistle hamile kalmıştı.
Doktorlar çikolata kisti tanısını nasıl koydular size ca125 yüksek diye mi?Benim kistimde kaniyor surekli kendi icine. Sanirim bu kanamali olunca gorunusude farkli oluyor siradan cikolata kistinden
Evet. Bide mr daDoktorlar çikolata kisti tanısını nasıl koydular size ca125 yüksek diye mi?
Ca125 ne kadar peki sizde? 600civarı bende deEvet. Bide mr da
300 canim. Kistlern boyutu ne. Dr ne diyor. Korkma yukseliyor oyleCa125 ne kadar peki sizde? 600civarı bende de
Merhaba irenbe de Umit hanim var bir arastirin.Maşallahsağlıklı hayırlı ömrü olsun bebeğinizin bende normalde düşünmüyordum ama artık bir seneden fazladır bebek isteği var ve 2 senedir de kistimin olduğunu biliyorum . İzmirdeyim ben bildiğiniz doktor var mı acaba sizin burda
Evet araştırdım ve ona kontrollere başladım bendeMerhaba irenbe de Umit hanim var bir arastirin.
Bana da cikolata kistin var diye ilk doktor oldu kendileri,Dana once 4 negatif tup bebek denemem olmustu ama kimse endometriosis cikolata Kisti laflari etmemisti .Evet araştırdım ve ona kontrollere başladım bende ☺
Bana bir doktor direkt tüp bebek dedi bir merkeze gidin dedi araştırmalar sonucu Ümit hanımı bulduk tahliller sonucunda bişey olmadığını ama muayene etmem lazım dedi adet dönemi muayene gittim tekrardan hsg istedi ondan sonra karar verilecek bakalım inşallahBana da cikolata kistin var diye ilk doktor oldu kendileri,Dana once 4 negatif tup bebek denemem olmustu ama kimse endometriosis cikolata Kisti laflari etmemisti .
Peki size neler dedi ,neler onerdi acaba ?
Hsg Rahim filmi mi oluyordu ?Bana bir doktor direkt tüp bebek dedi bir merkeze gidin dedi araştırmalar sonucu Ümit hanımı bulduk tahliller sonucunda bişey olmadığını ama muayene etmem lazım dedi adet dönemi muayene gittim tekrardan hsg istedi ondan sonra karar verilecek bakalım inşallahşüphelendiği bişeyler var sanırım peki ne olacak dediğimde tüp bebek dedi , size nasıl bir yol çizdi acaba
Evet rahim filmi , hayırlısı olsun hakkınızda inşallah vardır herşeyin hayırlı güzel vaktiHsg Rahim filmi mi oluyordu ?
Ben Merkezde baska doktorun hastasiydim dondurulmuslarim var merkezde .o doktor ayrilinca Umit hanima gectim transfer icin ama cikolata kisti var tekrar toplama yapalim sonra 3ay baskilama yapalim dedi transfer 6 7ay sonraya kaldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?