Adet ağrısına benziyor ama benimki çoğunlukla ameliyat yerlerimin yeni dikilmiş gibi ağrımasıydıMerhabalar. Bu ameliyattan önceki , adetten bir hafta önce ve sonra olan ağrılarınız adet olacakmış gibi bir ağrı mıydı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adet ağrısına benziyor ama benimki çoğunlukla ameliyat yerlerimin yeni dikilmiş gibi ağrımasıydıMerhabalar. Bu ameliyattan önceki , adetten bir hafta önce ve sonra olan ağrılarınız adet olacakmış gibi bir ağrı mıydı?
öncelikle hayırlı olsun çok sevindim. allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. peki kaç yaşındasınız ve ne kadar zaman denediniz de oldu ve amh değerinizi de merak ettim.Merhaba ben iki kocaman kist ile hamile kaldım. Her iki yumurtalıkta da vardı. Biri 7 diğeri 4cm. Özel bir şey uygulamadım. Doktorum mucize dedi hatta. Şu an 37 haftalık hamileyim. Ameliyat için acele etmeyin bence. Allah isteyen herkese nasip etsin![]()
29 yaşındayım evlendikten 9 ay sonra hamile kaldım amh değerime baktırmadım hiç.öncelikle hayırlı olsun çok sevindim. allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. peki kaç yaşındasınız ve ne kadar zaman denediniz de oldu ve amh değerinizi de merak ettim.
bende de var adenomyozis, belki yumurta toplandıktan sonra ameliyat olabilir mişim.. Sizinde mi öyle olduMerhaba hanımlar ben 35 yaşındayım. İki senedir tüp bebek yapıyoruz. Rahmimi saran Adenomyozis nedeniyle adet ağrılarım çekilmiyor. Adenomyozis ameliyatı olup sonrasında hamile kalan var mı? Ne kadar sürede hamilelik oldu?
Adet ağrınızda ağrı kesici işe yarıyor mu?Merhaba hanımlar ben 35 yaşındayım. İki senedir tüp bebek yapıyoruz. Rahmimi saran Adenomyozis nedeniyle adet ağrılarım çekilmiyor. Adenomyozis ameliyatı olup sonrasında hamile kalan var mı? Ne kadar sürede hamilelik oldu?
Ne gibi belirtileri varMerhaba hanımlar ben 35 yaşındayım. İki senedir tüp bebek yapıyoruz. Rahmimi saran Adenomyozis nedeniyle adet ağrılarım çekilmiyor. Adenomyozis ameliyatı olup sonrasında hamile kalan var mı? Ne kadar sürede hamilelik oldu?
Merhaba geçmis olsun doktorunuzun adı ne ve hangi sehirde acaba soyler misinizAmin çok sağolun darısı size olsun inşallahbende ilk 3,5cmken öğrendim korunma dedi butun gittiğim doktorlar 7 ay korunmadm sonuç kistler büyüdü en son artk adam gibi bı doktor bulaym dedim Allah razı olsun doktorumdab eşimde dahil bizi resmen aydınlattı önce eşimi doktora yönlendirdi ona baktrdk boşuna korunmayı bırakmssn dedi bana eşimde morfoloji 0 çıktı sonra kistimin kanadıgini o fark etti ki ağrıdan duramıyordum artk sol yumurtalıktan aldı kisti tedavide bile en çok sol da yumurtam oluştu
ama sizinki küçük daha önce tüm herseyinize baktirin evli iseniz esinize kendinize sonra karar verin ameliyata ben önder koç a yaptrdm Ankara'da yaşıyorum.
Ameliyat olmadan iki kez tüp bebek yaptırdım. Biri tuttu ama Köpek ısırması sonrası iğne vurulmak zorunda kaldım. Düşük oldu. İkinci ise çok nadir olan kanamadız düşük oldu. Değerlerim yüksekti. Ama düşmüş. Çok farklı şeyler yaşadım.bende de var adenomyozis, belki yumurta toplandıktan sonra ameliyat olabilir mişim.. Sizinde mi öyle oldu
Bir kaç tane alınca evet kesiyor. Ama ağrı kesici dozu her seferinde biraz daha artıyor. Kan değerim çok düşüyor.Adet ağrınızda ağrı kesici işe yarıyor mu?
Adet kanamam çok uzun. Aşırı ağrılı. Kan değerim düşük. Sık adet görüyorum.Ne gibi belirtileri var
Nerde ameliyat oldunuz? Doktorunuz kim? Benimde 6,5 ve 7 olduğu İçin kapalı ameliyat yapmadı dr.Kendimi bildim bileli bu kistlerden çok çektim ağrılardan hastanelerden çıkamazdım yumurtalık rezervim düşmesin diye amelyt olmamıştım ama en son çare amelyt oldum kapalı amelyt yapan doktr çok önemli iyi bi doktra amelyt olun amelytta snra kistin tekrarlama olasılığı var benm 6 ve 7 cm iki tane vardı ve yapisikliklar vardı amelytta iki ay sonra kist tekrarladı 1.5 cm oldu ama çok şükür sua n 10 günlük bebeğim var
Nerde ameliyat oldunuz? Açık mı kapalı mı ameliyat?merhaba,
ben 18 eylülde ameliyat oldum. dr um 1 yıl doğal yolla gebelik için süre verdi. ekim sonuna kadar korunacağız, sonrasında korunmasız ilişki başlayacak, dr um bu şekilde olmasını istedi.
aynı benAdet kanamam çok uzun. Aşırı ağrılı. Kan değerim düşük. Sık adet görüyorum.
Büyüklüğü ile alakası yok bence. benim ablamın 11 cm kisti için Devlet hastanesinde kistin büyük açık yapacağız demiştiler. Araştırıp özelde bi doktora gitti kapalı ameliyat yaptı doktoru , tamamen temizlendi çok şükür tekrarlamadı da. bence doktorun tecrübesiyle alakalı.Nerde ameliyat oldunuz? Doktorunuz kim? Benimde 6,5 ve 7 olduğu İçin kapalı ameliyat yapmadı dr.
Hangi ilde ve dr adı nedir?Büyüklüğü ile alakası yok bence. benim ablamın 11 cm kisti için Devlet hastanesinde kistin büyük açık yapacağız demiştiler. Araştırıp özelde bi doktora gitti kapalı ameliyat yaptı doktoru , tamamen temizlendi çok şükür tekrarlamadı da. bence doktorun tecrübesiyle alakalı.
adanada ameliyat oldum, kapalı ameliyat, laparoskopi ve histereskopi oldum.Nerde ameliyat oldunuz? Açık mı kapalı mı ameliyat?
Mjimda yazıyorMerhaba geçmis olsun doktorunuzun adı ne ve hangi sehirde acaba soyler misiniz
Doktor çok iyi değil demekki yada uğraşmamak için kapalı olmaz demiş bence ben bursada uludağ univestesinde oldum doktrm prf gürkan uncuNerde ameliyat oldunuz? Doktorunuz kim? Benimde 6,5 ve 7 olduğu İçin kapalı ameliyat yapmadı dr.
MERHABALAR BAYA OLMUS SIZ YAZALI BENIMDE SOLDA 6 CM SAĞDA IKI TANE YAPIŞIK 5 CM KIST VAR COK AGRIMM OLUYOR VISANNE KULLANMAYINCA SIZDE AGRI OLMUYOR MUYDUMerhaba ben iki kocaman kist ile hamile kaldım. Her iki yumurtalıkta da vardı. Biri 7 diğeri 4cm. Özel bir şey uygulamadım. Doktorum mucize dedi hatta. Şu an 37 haftalık hamileyim. Ameliyat için acele etmeyin bence. Allah isteyen herkese nasip etsin![]()