Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nolur bakın kimse yardım etmedi nette sadece Sogan var Baska bsıy yok muAllah şifa versin canım
Bitkisel tedavisi var bildiğim kadarıyla, senin için araştırırım, alternatif tıp ile ilgilenen arkadaşlarım var sorarım İnşallah da doktor ilaç yazmadı mı?
Hayıt tohumu iyidir, hatta hayıt suyu al adet bitiminden başla 15 gün boyunca kullan. Çok etkili, hacamat ge sülük de çok etkilidir.Nolur bakın kimse yardım etmedi nette sadece Sogan var Baska bsıy yok mu
Merhabalar bende bir süredir bu rahatsızlıktan dolayı çeşitli tedavilere baş vurdum ama daha etkisi oldumu bilmiyorum öncelikle sabır isyiyor tedavi hemen herşey olmuyor ben hacamat taraması ve sülük koydurdum rahmime son bir seansın kaldı onuda yaptırınca doktora gideceğim bakalım ne kadar etkili oldu veya olmadı ozaman öğreneceğim inşaallah rabbim hepimize şifa verirKızlar doktorum dedıkı tek tarafında cıkolata kıstı var bıtkısle tedavisi var mı basına gelen ve hayırla bu sıkıntıdan kurtulan lutfen destek olun
Hacamat ve sülük neden etkili ki çikolata kistine özellikle acaba ya bende sastım kaldım napcam bilmiyorum canım cok sıkıldıMerhabalar bende bir süredir bu rahatsızlıktan dolayı çeşitli tedavilere baş vurdum ama daha etkisi oldumu bilmiyorum öncelikle sabır isyiyor tedavi hemen herşey olmuyor ben hacamat taraması ve sülük koydurdum rahmime son bir seansın kaldı onuda yaptırınca doktora gideceğim bakalım ne kadar etkili oldu veya olmadı ozaman öğreneceğim inşaallah rabbim hepimize şifa verir
Benimde vardı sol yumurtaligimda hatta bazen 6 cm olmuştu çok şükür geçti.dogan kürü yaptım etkisi oldmustur moaakak bide kafada bitirdim unuttum gittim bı ara doktor baktı kist yok olmuş dedi.yani panik yapma canım hicc soğan kürü yap hiç aksatmadan düzenli tüket sonuç alirsinKızlar doktorum dedıkı tek tarafında cıkolata kıstı var bıtkısle tedavisi var mı basına gelen ve hayırla bu sıkıntıdan kurtulan lutfen destek olun
Benimde sag tarafta var doktoruö yumurtalık goremedı kıstımden dolayı hatta cok uzuldumBenimde vardı sol yumurtaligimda hatta bazen 6 cm olmuştu çok şükür geçti.dogan kürü yaptım etkisi oldmustur moaakak bide kafada bitirdim unuttum gittim bı ara doktor baktı kist yok olmuş dedi.yani panik yapma canım hicc soğan kürü yap hiç aksatmadan düzenli tüket sonuç alirsin
Bildiğim kadarıyla sülük 110emzim salgiliyor intihap varsa onu yok ediyor kistin ya küçülmesine yada yok olmasına sebep oluyor diye biliyorum inşaallah şifa olur soğan kürü ben yaptım ama benim midemde sorun olduğu için bırakmak zorunda kaldım sizinde midenizde bir sorun yoksa yapın varsa onermiyorlarHacamat ve sülük neden etkili ki çikolata kistine özellikle acaba ya bende sastım kaldım napcam bilmiyorum canım cok sıkıldı
Bende de sağ tarafta var dogan kuru yaptım kuculttu ama tekrar gecen ay Dr gıttım buyumüs. Tabı ben bebekte istıyorum olmuyorBenimde sag tarafta var doktoruö yumurtalık goremedı kıstımden dolayı hatta cok uzuldum
Soganı sabah aksam kaynatıp ıcınce gectı mı cidden
Aşırı kanama ve ağrılı oluyor cinsel birlikte ağrı adet düzensizliğiNe gibi belirtileri olmuştu
Canım soğan suyu kürü dene.bendede basit kist vardı. Çok araştırdım. İbrahim Saraçoğlu in bı videosunu gördüm soğanı kaynatıp içiyorsun o yok ediyormuş. Bende denicektim tam. Basit olduğundan kendiliğinden gecmisKızlar doktorum dedıkı tek tarafında cıkolata kıstı var bıtkısle tedavisi var mı basına gelen ve hayırla bu sıkıntıdan kurtulan lutfen destek olun
Peki nasıl gecer var mı bılgınızÇikolata kisti sogan kürüyle gecmiyor ama. Ben denedim