çikolata kisti varken hamile kalanlar?

Benim de iki taraflı 5 ve 6 cm çikolata kisti var 2 yıldır bebek sahibi olmaya çabalıyoruz tüplerim açık burda okuduklarım ümit oldu şimdi bana ama benim eşimde de problem var ama inşallah bende doğal olarak hamile kalabilirim :KK61::KK61:

arkadaşlar bendede solda 7 cm kistim var tüplerim açık bir haftadır ağrım var ve adet arasında kanamalarım var sizdede böyle belirtiler var mı iki doktora gittim hemen aldır dediler bu arada daha öncede 5 cm kistle hamile kalmıştım doğal yolla bir kızım var ama ikincisi olmuyor işte ameliyat olmak istemiyorum ama ağrılarrım çok ve ara kanamalarım var ne yapmam gerektiğini hiç bilmiyorum

Kızlar bendede çikolata kisti var. Bahçelievler medikalparkta önerebileceğiniz bayan Dr varmı

Kızlar benimde 1 oğlum var 8 yaşında 2 yıldır ona kardes istiyorum malesef olmuyor. Önce sebepsiz infertilite dediler. Sonra hormonlar da sıkıntı var dediler şimdide sol yumurtalıkta 28 mm çikolata kisti çıktı başıma. Deliricem artık yaaa ... Rabbim en hayırlısını bilir tabiki de ama insan her adet döneminde ümitlenip yıkılıyor... Oyyy oy

Merhabalar benim de sol yumurtalığımda 5 cm çikolata kisti var. Doktor doğal yollarla hamile kalmayı dene olmazsa ameliyat dedi. Adetin 2. günü yumurta büyütücü ilaç verecek. Çok korkuyorum. Ameliyat olanlar var mı? Ameliyat sonrası hamile kalınabilir mi?

X