Çikolata Kisti Olup Normal Yolla Gebe Kalan Var Mi Acaba???

Doktor fobim olurstu nette yazilanlari okumaktan duyduklarimdan peki adetleriniz düzenlimiydi

Duzenliydi ama sizde üzül. Eyin bnve tek sorun Kist olsun cozuknicek bisey dgl çoğunun oluyor kendiliğinden o kistın yeri önemli rahimde filan olduğu zaman yerlesemiyor bebek yumurtalıkta ikisinde de varsa yine sknti olabikir ama herkeste ola. Şeyler bunlar doğumla birlikte patlıyor kayboluyor coğunun

InsALLAH dediginiz gibi olur bende tuhaf olani sag yumurtaligim agriginda cok fazla hissediyorum tas kesiliyor gibi skisiyor gibi kimsede oluyormu bu bide son iki aydir adet degil ama az kanamali akintim oldu 2 defa her iki adetin araliginda

sizinki büyük şans gerçekten:)şuan kistleriniz ne alemde peki
ben de 2 kez ameliyat oldum ve 7 cm sol 3 cm sağ da kistlerimde hamile kaldım çok şükür rabbime
Gerçekten çok büyük şans oldu.
Ben kist ile ilgili hiçbir tedavi ya da ameliyat olmadım. İlaç bile kullanmadım. Üstelik bir de 5 sene boyunca korundum.
Kistim çok hızlı büyüyordu. 9 ayda 4 cm büyüdü ve 7 cm e kadar ulaştı nerdeyse.
Doktorum hamile kalmaya çalış kisti eriten gebelik hormonudur dedi.
Bende zaten bebek istemeye başlamıştım. Korunmayı bıraktığımız ilk denemede nasip oldu. Bende hala şaşkınım.
Şuan ne alemdeler bilmiyorum ama git gide küçülecekmiş ve yok olacakmış.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin

InsALLAH dediginiz gibi olur bende tuhaf olani sag yumurtaligim agriginda cok fazla hissediyorum tas kesiliyor gibi skisiyor gibi kimsede oluyormu bu bide son iki aydir adet degil ama az kanamali akintim oldu 2 defa her iki adetin araliginda
Çikolata kisti dediğimiz şey dışarıya akamayan adet kanı yumurtalıkta Kist oluşturuyor içindeki beklemiş kan kahverengi dönüşüyor çikolata kıvam ve renginde olduğu için bu sevimli ismi o sevimsiz kiste vermişler yani ağrılı adet gören biriyseniz kistini in de ağrı ara kanama yapması normal blki. Kuculuyordur

Kist belirtileriniz neydi acaba sizin?

Olabilir sogan kürü yapiyorum eskiden öyle ara kanamalarim olmazdi son 2 ay öyle oldu bide sicaga karsi ürtikerim var kendimi sicak tutamiyorum enfeksiyondanda süphelniyorum .. adet sancilarim evet cok agrili oluyor ilk iki gün ikinci gün bazen azaliyor rahatsiz etmiyor ama ilk gün illa bir agri kesici atiyorum yetiyor bazen

Bide kahverengi dediniz dogrudur adetimden önce uzun zamandir kahverengi basliyor sonra kanli adetim oluyor

Şu bi gerçek Rabbim ol derse önüne hiç Bişi geçemiyor. Çok şükür fazla aratmamış. darısı bizlerin ve tüm isteyen herkesin başına inşallah
Ben de adenomyozis de var sanırım o extra zorlaştırıyor..

sizin yaşınız kaçtı?birde adenomyozis ultrasanda belli oluyormu

sizin yaşınız kaçtı?birde adenomyozis ultrasanda belli oluyormu

29 yaşındayım.
Evet uzman bi dr anlıyor.
ama ben kaç dr a gittim hiç biri anlamadı ne çikolata kistini ne de adenomyozis i. Beni boşuna oyaladılar hamile kalabilirsin doğal yoldan engel Bişi yok die. Çikolata kisti zaten yumurta rezervini azaltıyor zamanla yarışmak gibi. İşin De uzman birini bulmak çok önemli bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…