- Konu Sahibi Toprak6560
-
Peki o ay kür vs uyguladınızmı?Korunmayı bıraktıktan 5-6 ay sonra
Benm 3 cm.hsg cekilmedim.amh degerimide bilmiyorum.henuz yasim 25
[/QUOTE tam. Olarak. Nerede kıstım rahim de mi yumurtalıkfa mi tek Bi tarafta mi boyutu nedir yumurta rezervini etkilemiş mi bu etkenler onmlk
Yok. Hic bisey yapmadım sadece yumurtlama günlerimde denk getirmiştim Allah nasip etti rahim ağzı iltabi vardı bende fitil kullanıyordum bırakmıştım sonra yani hamile kalabilecegime ihtimal bile vermiyordum o ay. Ama Allah isterse oluyor.. Sonra düşük oldu ama yinede olmuştu Allah'a şükürPeki o ay kür vs uyguladınızmı?
Siz kac ay sonra hamile kaldinizmerhaba benimde kistlerim var ve hamileyim şuan 27 haftalık
Sag yumurtaligimda.bana agri vs yapmiyor.rahmim temiz
Var benNormal yolla gebe kalan var mıdır acaba arkadaşlar ???
sizinki büyük şans gerçekten:)şuan kistleriniz ne alemde pekiVar ben
6. 3 cm çikolata kisti ile ilk denemede gebe kaldım
Yani doktorlar engel. Dgl ama. Şansı azaltıyor. Deselerde çoğu kişi. Kalıyor cnk sol yumurtaligin da var rahimde değilse ciddi bir engel teşkil etmiyor birden fazla kisti olanlar bile doğal. Yoldan kaliyorrSag yumurtaligimda.bana agri vs yapmiyor.rahmim temiz
ben ameliyatımı evlenmeden 1 yıl önce olmuştum evlendikten sonra ilk birlikteliğimde hamile kaldımSiz kac ay sonra hamile kaldiniz
ben ameliyatımı evlenmeden 1 yıl önce olmuştum evlendikten sonra ilk birlikteliğimde hamile kaldım
siz kistiniz olmadan kaldınız ozmanben ameliyatımı evlenmeden 1 yıl önce olmuştum evlendikten sonra ilk birlikteliğimde hamile kaldım
ben de 2 kez ameliyat oldum ve 7 cm sol 3 cm sağ da kistlerimde hamile kaldım çok şükür rabbimeVar ben
6. 3 cm çikolata kisti ile ilk denemede gebe kaldım
sizinde varmı çikolata kistinizYani doktorlar engel. Dgl ama. Şansı azaltıyor. Deselerde çoğu kişi. Kalıyor cnk sol yumurtaligin da var rahimde değilse ciddi bir engel teşkil etmiyor birden fazla kisti olanlar bile doğal. Yoldan kaliyorr
hayır vardı kistim solda 7 cm sağda 3 cm bilmiyordum kistim olduğunu keseme bakmak için alttan muayne oluştum doktor söyledi kistiniz var inşallah sıkıntısız olur dedi hiç kafama takmadım ben kisti mutluluktan maşallah bebeğim de bende iyiz şuandasiz kistiniz olmadan kaldınız ozman
Bn de sağ tarafımda var 2 cm ama bizim esimizde varikosel den dolayı sperm. Problemde olduğu için tup bebeğe gtmk zorunda kaldık doktorum demişti engel teşkil etmiyor şansınızı azaltan tek faktör bu olsa doğal yoldan ugrasirdk. Olurdu ama sperm problemi daha ob planda olduğu iicn bakalım çarşamba transferim. Gerceklesicek inş elim. Boş kalmamsizinde varmı çikolata kistiniz
Bu arada dogl yoldan Bi defa kimyasal gebelik olustuBn de sağ tarafımda var 2 cm ama bizim esimizde varikosel den dolayı sperm. Problemde olduğu için tup bebeğe gtmk zorunda kaldık doktorum demişti engel teşkil etmiyor şansınızı azaltan tek faktör bu olsa doğal yoldan ugrasirdk. Olurdu ama sperm problemi daha ob planda olduğu iicn bakalım çarşamba transferim. Gerceklesicek inş elim. Boş kalmam
Sizin kist ve rahim agzi belirtileriniz nedir acaba benimde sikayetlerim var daha hamile kalmayi düsünmedim ama sikayetlerim var 1 ay sonra randeYok. Hic bisey yapmadım sadece yumurtlama günlerimde denk getirmiştim Allah nasip etti rahim ağzı iltabi vardı bende fitil kullanıyordum bırakmıştım sonra yani hamile kalabilecegime ihtimal bile vermiyordum o ay. Ama Allah isterse oluyor.. Sonra düşük oldu ama yinede olmuştu Allah'a şükür
Kist belirtileriniz nedir acaba benimde agrilarim oluyor ama bir kac aydir sag yumurtaligimda agri agirlik hissediyorum randevum var 1 ay sonra ama gidip baktirmaya cok korkuyorumBn de sağ tarafımda var 2 cm ama bizim esimizde varikosel den dolayı sperm. Problemde olduğu için tup bebeğe gtmk zorunda kaldık doktorum demişti engel teşkil etmiyor şansınızı azaltan tek faktör bu olsa doğal yoldan ugrasirdk. Olurdu ama sperm problemi daha ob planda olduğu iicn bakalım çarşamba transferim. Gerceklesicek inş elim. Boş kalmam
Bnm hiçbir belirti yoktu tamamen çocuk gttgimde tesadüfen ogrendikKist belirtileriniz nedir acaba benimde agrilarim oluyor ama bir kac aydir sag yumurtaligimda agri agirlik hissediyorum randevum var 1 ay sonra ama gidip baktirmaya cok korkuyorum
Doktor fobim olurstu nette yazilanlari okumaktan duyduklarimdan peki adetleriniz düzenlimiydiBnm hiçbir belirti yoktu tamamen çocuk gttgimde tesadüfen ogrendik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?