• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çikolata Kisti Olup Normal Yolla Gebe Kalan Var Mi Acaba???

Peki o ay kür vs uyguladınızmı?
Yok. Hic bisey yapmadım sadece yumurtlama günlerimde denk getirmiştim Allah nasip etti rahim ağzı iltabi vardı bende fitil kullanıyordum bırakmıştım sonra yani hamile kalabilecegime ihtimal bile vermiyordum o ay. Ama Allah isterse oluyor.. Sonra düşük oldu ama yinede olmuştu Allah'a şükür 🤲🏻

siz kistiniz olmadan kaldınız ozman
hayır vardı kistim solda 7 cm sağda 3 cm bilmiyordum kistim olduğunu keseme bakmak için alttan muayne oluştum doktor söyledi kistiniz var inşallah sıkıntısız olur dedi hiç kafama takmadım ben kisti mutluluktan maşallah bebeğim de bende iyiz şuanda

sizinde varmı çikolata kistiniz
Bn de sağ tarafımda var 2 cm ama bizim esimizde varikosel den dolayı sperm. Problemde olduğu için tup bebeğe gtmk zorunda kaldık doktorum demişti engel teşkil etmiyor şansınızı azaltan tek faktör bu olsa doğal yoldan ugrasirdk. Olurdu ama sperm problemi daha ob planda olduğu iicn bakalım çarşamba transferim. Gerceklesicek inş elim. Boş kalmam

Bn de sağ tarafımda var 2 cm ama bizim esimizde varikosel den dolayı sperm. Problemde olduğu için tup bebeğe gtmk zorunda kaldık doktorum demişti engel teşkil etmiyor şansınızı azaltan tek faktör bu olsa doğal yoldan ugrasirdk. Olurdu ama sperm problemi daha ob planda olduğu iicn bakalım çarşamba transferim. Gerceklesicek inş elim. Boş kalmam
Bu arada dogl yoldan Bi defa kimyasal gebelik olustu

Yok. Hic bisey yapmadım sadece yumurtlama günlerimde denk getirmiştim Allah nasip etti rahim ağzı iltabi vardı bende fitil kullanıyordum bırakmıştım sonra yani hamile kalabilecegime ihtimal bile vermiyordum o ay. Ama Allah isterse oluyor.. Sonra düşük oldu ama yinede olmuştu Allah'a şükür 🤲🏻
Sizin kist ve rahim agzi belirtileriniz nedir acaba benimde sikayetlerim var daha hamile kalmayi düsünmedim ama sikayetlerim var 1 ay sonra rande

Kist belirtileriniz nedir acaba benimde agrilarim oluyor ama bir kac aydir sag yumurtaligimda agri agirlik hissediyorum randevum var 1 ay sonra ama gidip baktirmaya cok korkuyorum

Back