• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çikolata Kisti Olup Normal Yolla Gebe Kalan Var Mi Acaba???

Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah. Kaç cm di.?
Ben tüp bebeğe başlıcam
Amin.Benim 4 taneydi sağ ve sol yumurtalığımda.İlk öğrendiğimde 2,5-3,5 cm aralığındaydı toplam değil ama hepsi aytı ayrı bu boyutlardaydı.Umudunuzu kaybetmeyin.Kafanıza takıp sorun haline getirmeyin.Hsg çektirdim ben tüplerim açıktı.İnanın kafanıza yakmayı bırakıp başka şeylerle uğraşmaya başladığınız zaman oluyor

Amin.Benim 4 taneydi sağ ve sol yumurtalığımda.İlk öğrendiğimde 2,5-3,5 cm aralığındaydı toplam değil ama hepsi aytı ayrı bu boyutlardaydı.Umudunuzu kaybetmeyin.Kafanıza takıp sorun haline getirmeyin.Hsg çektirdim ben tüplerim açıktı.İnanın kafanıza yakmayı bırakıp başka şeylerle uğraşmaya başladığınız zaman oluyor

Herkes öyle söylüyor. Ama düşünmemek elde değil strese giriyor insan.
Ben de hsg çekildim nisan ayında açıktı tüpler.
Ben de adenomyozis çıktı birde.
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏🙏

Herkes öyle söylüyor. Ama düşünmemek elde değil strese giriyor insan.
Ben de hsg çekildim nisan ayında açıktı tüpler.
Ben de adenomyozis çıktı birde.
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏🙏
Evet bende öyle düşünüyodum insan nasıl bunu düşünmeden hareket eder aklımdan hiç çıkmıyordu.Sonra işe girdim işe girdikten sonra kafam çok dağıldı yumurtlama günümü takip etmedim.Zaten adetimde düzensizdi.Biraz içini ferah tutmaya çalış Allahım herkese hayırlı bir evlat nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın 🙏

Evet bende öyle düşünüyodum insan nasıl bunu düşünmeden hareket eder aklımdan hiç çıkmıyordu.Sonra işe girdim işe girdikten sonra kafam çok dağıldı yumurtlama günümü takip etmedim.Zaten adetimde düzensizdi.Biraz içini ferah tutmaya çalış Allahım herkese hayırlı bir evlat nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın 🙏

inşallah cnm 😘🥰

Bende pazartesi günü boş gebelikten kürtaj oldum. Şimdi hala kanamam var kendimi çok kötü hissediyorum. Allahım en yakın zamanda sağlıklı bebekler nasip etsin hepimize inşaAllah 🤲🏻

Bende pazartesi günü boş gebelikten kürtaj oldum. Şimdi hala kanamam var kendimi çok kötü hissediyorum. Allahım en yakın zamanda sağlıklı bebekler nasip etsin hepimize inşaAllah 🤲🏻

Çok geçmiş olsun. 🥺Umarım çabuk toparlarsın.
Yatıp dinlen fazla ağır iş yapma çabuk geçer kanaman.
Dr bana boş gebelikten sonra boşta olsa doğal yolla gebe kalmak çok iyi demişti. Ama hala bekliyorum olmadı malesef.

2,5 yıllık evliyim. İlk sene korundum. Korunmayı bıraktım 2 ay sonra gebe kaldım ama malesef boş gebelik oldu🥺
Bir daha da gebe kalamadım 🥺
Siz kac denemeden sonra kaldiniz
Benim bir arkadaşım kurtajdan 8 hafta sonra tekrar hamile kadı. Ama işte herkeste aynı olmuyor maalesef:( yarın doktor randevum var inşaAllah başka Bi sıkıntılar çıkmaz çok korkuyorum.

Back