- Konu Sahibi Toprak6560
Ben kaldım.Şu an 8 haftalık hamileyimNormal yolla gebe kalan var mıdır acaba arkadaşlar ???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kaldım.Şu an 8 haftalık hamileyimNormal yolla gebe kalan var mıdır acaba arkadaşlar ???
Ben kaldım.Şu an 8 haftalık hamileyim
Amin.Benim 4 taneydi sağ ve sol yumurtalığımda.İlk öğrendiğimde 2,5-3,5 cm aralığındaydı toplam değil ama hepsi aytı ayrı bu boyutlardaydı.Umudunuzu kaybetmeyin.Kafanıza takıp sorun haline getirmeyin.Hsg çektirdim ben tüplerim açıktı.İnanın kafanıza yakmayı bırakıp başka şeylerle uğraşmaya başladığınız zaman oluyorAllah kucağına almayı nasip etsin inşallah. Kaç cm di.?
Ben tüp bebeğe başlıcam
Amin.Benim 4 taneydi sağ ve sol yumurtalığımda.İlk öğrendiğimde 2,5-3,5 cm aralığındaydı toplam değil ama hepsi aytı ayrı bu boyutlardaydı.Umudunuzu kaybetmeyin.Kafanıza takıp sorun haline getirmeyin.Hsg çektirdim ben tüplerim açıktı.İnanın kafanıza yakmayı bırakıp başka şeylerle uğraşmaya başladığınız zaman oluyor
ben kalmıştım hiç bi ilaç yada tedavi olmadan normal yolla kalmıştımNormal yolla gebe kalan var mıdır acaba arkadaşlar ???
nasıl bir tedavi uygulayacak doktorun. kaç cm ile başlıyorsunBen de kalamıyorum
Tüp bebeğe başlıyoruz artık inşallah tutar Allah ın izniyle![]()
Evet bende öyle düşünüyodum insan nasıl bunu düşünmeden hareket eder aklımdan hiç çıkmıyordu.Sonra işe girdim işe girdikten sonra kafam çok dağıldı yumurtlama günümü takip etmedim.Zaten adetimde düzensizdi.Biraz içini ferah tutmaya çalış Allahım herkese hayırlı bir evlat nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasınHerkes öyle söylüyor. Ama düşünmemek elde değil strese giriyor insan.
Ben de hsg çekildim nisan ayında açıktı tüpler.
Ben de adenomyozis çıktı birde.
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah![]()
Evet bende öyle düşünüyodum insan nasıl bunu düşünmeden hareket eder aklımdan hiç çıkmıyordu.Sonra işe girdim işe girdikten sonra kafam çok dağıldı yumurtlama günümü takip etmedim.Zaten adetimde düzensizdi.Biraz içini ferah tutmaya çalış Allahım herkese hayırlı bir evlat nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın![]()
nasıl bir tedavi uygulayacak doktorun. kaç cm ile başlıyorsun
inşallah güzel sonuçlanır. En azında tek yumurtalğın sağlam :). Ne kadar zaman denedinÖn görüşme yaptık daha.
4,5 cm benim. Kan tahlilleri yaptırdım. Bi kaç evrak istediler onları hazırlayıp gideceğim pazartesi tekrar.
inşallah güzel sonuçlanır. En azında tek yumurtalğın sağlam :). Ne kadar zaman denedin
Bende pazartesi günü boş gebelikten kürtaj oldum. Şimdi hala kanamam var kendimi çok kötü hissediyorum. Allahım en yakın zamanda sağlıklı bebekler nasip etsin hepimize inşaAllah![]()
Siz kac denemeden sonra kaldinizBende pazartesi günü boş gebelikten kürtaj oldum. Şimdi hala kanamam var kendimi çok kötü hissediyorum. Allahım en yakın zamanda sağlıklı bebekler nasip etsin hepimize inşaAllah![]()
2,5 yıllık evliyim. İlk sene korundum. Korunmayı bıraktım 2 ay sonra gebe kaldım ama malesef boş gebelik oldu
Bir daha da gebe kalamadım![]()
Bende pazartesi günü boş gebelikten kürtaj oldum. Şimdi hala kanamam var kendimi çok kötü hissediyorum. Allahım en yakın zamanda sağlıklı bebekler nasip etsin hepimize inşaAllah![]()
Benim bir arkadaşım kurtajdan 8 hafta sonra tekrar hamile kadı. Ama işte herkeste aynı olmuyor maalesefSiz kac denemeden sonra kaldiniz
Benim bir arkadaşım kurtajdan 8 hafta sonra tekrar hamile kadı. Ama işte herkeste aynı olmuyor maalesefyarın doktor randevum var inşaAllah başka Bi sıkıntılar çıkmaz çok korkuyorum.
Hadi hayırlısı İnsaAllahyarın benim de var kontrol![]()
Korunmayı bıraktıktan 5-6 ay sonraSiz kac denemeden sonra kaldiniz