- 18 Kasım 2015
- 13.551
- 17.023
- 298
- 35
- Konu Sahibi Bu Son Olsun
-
Tüm isteyenler alır inş cnmİnşallah hayırlı haberler alırsın canım☺
mantar için fitil vermedimi yada krem çikolata kisti ile hamile kalanlar var bendede 4 cmMerhaba hanımlar, benımde evlenmeden önce 2013 yılında 3 cm çikolata kistim vardı 2014te evlendim ve 1 sene sonra 2015 sonunda ilk denemede hemen hamile kaldım, Allah kısmet ederse oluyor diye düşünüyorumşimdi 2020 başı gibi ikinci için niyet ettik ama 2019 başında kontrole gitmiştim kistim 4 cm di bu sefer bu kadar şanslı olurmuyum bilmiyorum, sürekli tekrarlayan bi mantarım var rahım agzında yarada var temız çıkmıstı sonucum doktorum dondurmaya gerek yok akıntın cok tekrarlar yine yara dedi, bu mantar sık sık tekrar eder normal dogum yapmıssın dedi, tavsiyem hemen hamıle kal bu sefer sezeryan yaparız kıstıde alırız dedi, bende kıst 4 cm hamıle kalmamda sorun olmaz mı dedim %20 zorlar ama kalırsın dedi, kafam karısık mantar var yara var kist var bu şekilde hamıle kalan var mı, uzun oldu kusura bakmayın ☺
inşallah canım cümlemize isteyen herkese versin rabbimAllah nasip etsin insallah
test sonucun ne çıktı canımÇikolata kistim var sol kasıkta 5 cm.
Bugün test yapacağım bakalım
Pozitif çıkarsa yaşamış olduğum belirtileri paylaşırım.
verdi kullandım iyi oluyor gibi sonra yine tekrarlıyor, bende zaten öyle bi aşırı kaşıntı vs de olmuyor sadece idrar yolu enfeksiyonu gibi oluyor sık idarara cıkma idrar yollarında ağrı vs gecıyor yada hafifliyor diyeyim sonra yine tekrar edebiliyor.mantar için fitil vermedimi yada krem çikolata kisti ile hamile kalanlar var bendede 4 cm
inşallah canım cümlemize isteyen herkese versin rabbim
test sonucun ne çıktı canım
yaa çok güzel tebrik ederim hemde ilk denemede
Amin canım benimyaa çok güzel tebrik ederim hemde ilk denemedebenimde sağ da var 4cm zorlanırım diye korkuyorum ama şuan sizi görünce umutlandım, ilk denemede hemde Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin, Hayırlı olsun☺
Canım çikolata kistiinin belirtileri neydi sendeBana da doktorum yüzde 25 engel dedi henüz 4.ayımızdayız bizde. Bneim de kistim 4 cm
Bende bacaklarımda inanılmaz ağrı var sanki gün boyu spor yapmışımda hamlamısım gibi halsizlik çok oluyorCanım çikolata kistiinin belirtileri neydi sende
Belirtilerini yazar misin canim ader öncesi nasildin
Sizde çikolata kisti mi var, adetleriniz yoğun mu oluyor başka ne belirtiler varBende bacaklarımda inanılmaz ağrı var sanki gün boyu spor yapmışımda hamlamısım gibi halsizlik çok oluyor
Ağrılı adet görüyorum cnm bide ilk zamanlar kahverengi gelirdi önce akıntı sonra kırmızıya dönerdi Bi yıldır falan direk kırmızı geliyoCanım çikolata kistiinin belirtileri neydi sende
çok sevindim darısı bizlerin başına inşallah canım
ya aynısı bende de var tüm gün spor yapmısım gibi bacakta agrı özellıkle kıstın olduğu tarafta ki bacakta sızlama belde hafif hafif ağrı oluyor, bir şey daha sormak istiyorum depresyon ve kronık yorgunlukta yapıyormus bunlarda var mı? Bende yogun kanama yok mesela 3 gün sürüyor reglm 29 yasındayım, birde aşırı sancım olmuyor sadece senede 1 veya 2 defa gaz şişkinlikle beraber şiddetli ağrım oluyor oda dediğim gibi 1 veya 2 kez senede, herkes de farklı galıbaBende bacaklarımda inanılmaz ağrı var sanki gün boyu spor yapmışımda hamlamısım gibi halsizlik çok oluyor
Denemeye başlamadık beklediğimiz iş ile ilgili bi durumumuz var netleşmesini bekliyoruz taşınma söz konusu olabilir diye ama korkuyorum doktorum ilk bebeğime hemen hamıle kaldıgımı duyunca sasırdı normalde zor olur, düşük riskin cok olur vs deyince panikledim, denememe rağmen zor olacagına şartlanmış gibiyim. Sizi tekrar tebrik ederim inşallah vakti gelince bu güzel haberi bizlerde alırızAmin canım benim
Evet kuzum ne kadardır deniyorsunuz bilmiyorum ama içini ferah tut Allah ol deyince oluveriyor. Hcg değerim de 193.3 çıktı bugün.
ya aynısı bende de var tüm gün spor yapmısım gibi bacakta agrı özellıkle kıstın olduğu tarafta ki bacakta sızlama belde hafif hafif ağrı oluyor, bir şey daha sormak istiyorum depresyon ve kronık yorgunlukta yapıyormus bunlarda var mı? Bende yogun kanama yok mesela 3 gün sürüyor reglm 29 yasındayım, birde aşırı sancım olmuyor sadece senede 1 veya 2 defa gaz şişkinlikle beraber şiddetli ağrım oluyor oda dediğim gibi 1 veya 2 kez senede, herkes de farklı galıba
çikolata kistinin belirtileri aynı benim gibi sinir ve 4-5 gün kahverengi akıntı falan aynı şişkinlikte öyle, umarım güzel haberi alırsınsinir halinde bas agrisi var benimde ilk 3 gun normal 4 ve 5 gun kahveyle karisik kangibi az az gelip bitiyor agrim genelde bas ve karin agrisi oluyor fena sinir yapiyor bacaklarm agriyor yaklisik 1 hafta once gogusler sisiyor hastalik sinyalo veriyor ha bide karinda adet Oncesi sislik oluyor sanirim bu normal herkadinda var bu ay sadece bacal agrisi belirtisi var ve adetime 4 gun var acaba dedirtti bana ins vardir biseyler
Insallah canimçikolata kistinin belirtileri aynı benim gibi sinir ve 4-5 gün kahverengi akıntı falan aynı şişkinlikte öyle, umarım güzel haberi alırsın☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?