- 2 Eylül 2015
- 2.139
- 1.245
- 133
- Konu Sahibi Bu Son Olsun
-
ben 25 günde bi regl oluyorum düzenli 5 ekimde en son regl oldum 30 ekimdede tekrardan regl olmam gerekiyordu ovulasyon testi yapmadım internetten ovulasyon hesaplaması yaptım 17 ekim ile 20 eki arası çıktı o günlerde düzenli birlikterlige dikkat ettim canımBen kalamadım malesef. Bu arada neye göre 30 u batınız. Ovülasyon testimi yaptiniz
Canım hic belli olmaz o. Ben test yaptgmdan biliyrm geçen ay 14.günde yumurtladim buay 15.gün oldu hala yumurtam yok bu demekki bu ay adetim gec gelcek.onu test yapmadan bilemezsn. Internet hesaplarina güvenmeben 25 günde bi regl oluyorum düzenli 5 ekimde en son regl oldum 30 ekimdede tekrardan regl olmam gerekiyordu ovulasyon testi yapmadım internetten ovulasyon hesaplaması yaptım 17 ekim ile 20 eki arası çıktı o günlerde düzenli birlikterlige dikkat ettim canım
hayırlısı artık pazartesi saglıkocagına gidecegim eger olmassam tabiCanım hic belli olmaz o. Ben test yaptgmdan biliyrm geçen ay 14.günde yumurtladim buay 15.gün oldu hala yumurtam yok bu demekki bu ay adetim gec gelcek.onu test yapmadan bilemezsn. Internet hesaplarina güvenme
31 yaşındayım 4cm kist bi geliyor bi gidiyor sürekli durmuyor kist bende dişisi oldugu için tamameen kurtulamıyorum ameliyat demişti doktorun biri başka doktora gittim ameliyata gerek yok dedi kür alınıp tahlil yapıldı zararsız dedi gebelik tavsiye ettig
Insallah olmazsn canım. Kac yasindasin kac cm kist
Çikolata kistleri kalbolup geri gelmez ama başka bi kist varda anlamadilarmi acaba. Tamamen kurtulmak diye bisey yok cikolata kistinde. Ameliyattan snrada tekrarliyo. Adetleriniz yogunmu agrilimi ne gibi belirtileriniz var31 yaşındayım 4cm kist bi geliyor bi gidiyor sürekli durmuyor kist bende dişisi oldugu için tamameen kurtulamıyorum ameliyat demişti doktorun biri başka doktora gittim ameliyata gerek yok dedi kür alınıp tahlil yapıldı zararsız dedi gebelik tavsiye etti
3 ayrı hastanede muayene oldum 3 undede çikolata kisti dediler en son numune ye gittim orda ki doktor bana yasmin verdi 1 ay sonra muayene dedi kullandım bir ay sonra da muayenede kistim kaybolmuş gözün aydın dedi bu süre içerisinde hamile kalmamı önerdi ve 6 ay da bi kist muayenesi dedi 2008 den beri bu kistle ugraşıyorum muayene olurum 6 ayda bi çogu kez de kistimin olmadıgını söyledi doktorlar ben normal adet agrısı yaşıyorum yılda 1 yada 2 kez çok agrım oluyor ozamn da kist geri geldigi zamnlarda denk geliyormuş doktor öyle söylediÇikolata kistleri kalbolup geri gelmez ama başka bi kist varda anlamadilarmi acaba. Tamamen kurtulmak diye bisey yok cikolata kistinde. Ameliyattan snrada tekrarliyo. Adetleriniz yogunmu agrilimi ne gibi belirtileriniz var
2senedir ilk defa böyle bişey duyuyorum benim kistim ne ilacla kücüldü nede kendi kendine. Büyüyüp duruyo herkesn farklı demekki3 ayrı hastanede muayene oldum 3 undede çikolata kisti dediler en son numune ye gittim orda ki doktor bana yasmin verdi 1 ay sonra muayene dedi kullandım bir ay sonra da muayenede kistim kaybolmuş gözün aydın dedi bu süre içerisinde hamile kalmamı önerdi ve 6 ay da bi kist muayenesi dedi 2008 den beri bu kistle ugraşıyorum muayene olurum 6 ayda bi çogu kez de kistimin olmadıgını söyledi doktorlar ben normal adet agrısı yaşıyorum yılda 1 yada 2 kez çok agrım oluyor ozamn da kist geri geldigi zamnlarda denk geliyormuş doktor öyle söyledi
yasmin dogum kontrol hapı küçültüyor hatta yok ediyor sogan kürü de yok edebiliyor bi kaç yakın arkadaşım var gittigim doktorda tanıştık arkadaş olduk onlarda da yasmin ile yok oldu bi dene derim doktor bana şöyle demişti hamile kalman zor çikolata kisti varken ama kist yok oldugunda hamile kal uzun bi süre kistten kurtulursun demişti ilk çocugumda kist gittikten sonra hamile kaldım uzun bi sürede yoktu 5 ay önce 15 gün arayla regl oldum doktora gittim kisti gördü yasmin verdi kullanmadım bebek istiyorum yaşım geçiyor artık eşim çok istiyor bi bebek daha 3 y eşim görevdeydi 2 aydır bebek deniyoruz bu ay inş tutar2senedir ilk defa böyle bişey duyuyorum benim kistim ne ilacla kücüldü nede kendi kendine. Büyüyüp duruyo herkesn farklı demekki
Merak ettim hamilemisiniz acabaçikolata kisti olup normal yolla hamile kalan yokmu arkadaşlar
malesef degilim canımMerak ettim hamilemisiniz acaba
Bendede kist var malesef acik ameliyat oldum 4 cmdi simdi tekrar 1.50 cm oldu kist hamile kalmamiyorum suan
Nezamandan beri deniyosun pekimalesef degilim canım
18 ay olmuş canım 6 ay öncesine kadar oluruna bıraktım hiç bi kür yada ilaç kullanmadım doktorada gitmedim 3 aydır hamile kadın gördükçe ahh çeker oldum bu 6 ayın 1 ay sonrasında eşim 3 ay görev gitti geleli 2 ay oldu 2 aydır çok dikkat ediyorum diyeyimNezamandan beri deniyosun peki
Bana da doktorum yüzde 25 engel dedi henüz 4.ayımızdayız bizde. Bneim de kistim 4 cmMerhaba hanımlar, benımde evlenmeden önce 2013 yılında 3 cm çikolata kistim vardı 2014te evlendim ve 1 sene sonra 2015 sonunda ilk denemede hemen hamile kaldım, Allah kısmet ederse oluyor diye düşünüyorumşimdi 2020 başı gibi ikinci için niyet ettik ama 2019 başında kontrole gitmiştim kistim 4 cm di bu sefer bu kadar şanslı olurmuyum bilmiyorum, sürekli tekrarlayan bi mantarım var rahım agzında yarada var temız çıkmıstı sonucum doktorum dondurmaya gerek yok akıntın cok tekrarlar yine yara dedi, bu mantar sık sık tekrar eder normal dogum yapmıssın dedi, tavsiyem hemen hamıle kal bu sefer sezeryan yaparız kıstıde alırız dedi, bende kıst 4 cm hamıle kalmamda sorun olmaz mı dedim %20 zorlar ama kalırsın dedi, kafam karısık mantar var yara var kist var bu şekilde hamıle kalan var mı, uzun oldu kusura bakmayın ☺
Allah nasip etsin insallah18 ay olmuş canım 6 ay öncesine kadar oluruna bıraktım hiç bi kür yada ilaç kullanmadım doktorada gitmedim 3 aydır hamile kadın gördükçe ahh çeker oldum bu 6 ayın 1 ay sonrasında eşim 3 ay görev gitti geleli 2 ay oldu 2 aydır çok dikkat ediyorum diyeyim
İnşallah hayırlı haberler alırsın canımBana da doktorum yüzde 25 engel dedi henüz 4.ayımızdayız bizde. Bneim de kistim 4 cm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?