canim bugun ben de bir yola ciktim bakalim; 9 cm cikolata kistim var dr rahim filmi istedi bu hafta içinde cekinecegim ve desolet kullan 21 gun ayrica suresiz olarak decavit vitamin kullan dedi...önümüzdeki ay asilama icin cagirdi gelişmelerden haberdar ederim seni...benim çikolata kistim cok buyuk eger sorun olacak olsa decavit vermezdiKimse yokmuuuu?
canim ben 2 dr a daha gittim tum sonuclarimi ultrasonlarimi alip bunlarin biri samsunda medikalparkta unlu bir dr digeri de izmirde bir uzman dr; medikaldeki dedi ki kistin buyuk ama hormon degerlerin iyi ve daha cok olmamis evleneli, o yüzden 1 seneye kadar bekle olmazsa alternatif yontemler deneriz. izmirdeki de hic degilse 2 ay bekle olmazsa kisti bosaltip asilama denesinler dedi canim. bence sen de vakit kaybetmeden asilama yaptir istersen bu kist bela bisey...Merhaba cnm yazalı çok olmuş ama ne yaptın merak ettim ben kistlerim büyük olduğu zaman tüp bebek yaptırdım olmadı malesf sonra amelyt oldum smdi tekrrlamis kist 1.5 cm aşılama yapalm dedi doktr
Bence senin kistlerinin içi boşaltılp tüp bebek yapılması lazm ama tüplerin açık sanırım oyuzden aşılama diyolar cnm bencede zamn kaybetmeden başla tedaviye dediğin gbi lanet bi kist amelyt oldm gene tekrarladı bende bu ay adet olursam aşılama için gidicem doktora cnm Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah dha çok beklemeyizcanim ben 2 dr a daha gittim tum sonuclarimi ultrasonlarimi alip bunlarin biri samsunda medikalparkta unlu bir dr digeri de izmirde bir uzman dr; medikaldeki dedi ki kistin buyuk ama hormon degerlerin iyi ve daha cok olmamis evleneli, o yüzden 1 seneye kadar bekle olmazsa alternatif yontemler deneriz. izmirdeki de hic degilse 2 ay bekle olmazsa kisti bosaltip asilama denesinler dedi canim. bence sen de vakit kaybetmeden asilama yaptir istersen bu kist bela bisey...
ayrica medikaldeki prof dedi ki bu kistler oyle cok engel degil hamilelige tupler aciksa tabi, yani mesela sigara da en az bu kist kadar kisirlik nedeni ama insanlar iciyor sen kisti unut dedi. bir de hsg cektirdim tuplerim acik cikti o yüzden 1 ay desolet kullanmiycam bakalim bu ay da olmazsa ilac kullanip asilamaya gitcem
insallah canim mutlaka haber ver olur mu hayirli gelismelerle bekliyorum haberini...9 cm benim kist ama sanirim daha yeni evli oldugum icin bekletiyorlarBence senin kistlerinin içi boşaltılp tüp bebek yapılması lazm ama tüplerin açık sanırım oyuzden aşılama diyolar cnm bencede zamn kaybetmeden başla tedaviye dediğin gbi lanet bi kist amelyt oldm gene tekrarladı bende bu ay adet olursam aşılama için gidicem doktora cnm Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah dha çok beklemeyiz
İnşallah cnm haber veririm sen de haber ver mutlaka . bence bekletmemeleri lazm ya cnku bu kist büyüyen bişey ve yumurtaliklara zarar veriyor ama inşallah tedavilerimiz olumlu sonuçlanacakinsallah canim mutlaka haber ver olur mu hayirli gelismelerle bekliyorum haberini...9 cm benim kist ama sanirim daha yeni evli oldugum icin bekletiyorlar
Bugün hastaneden aradılar beni cnm tekrar tüp bebek yapmaya karar vermişler telefonu kapatınca çok ağladım aslnda tedavi olmayı ben istedim ama tekrar aynı şeyleri yaşarım diye korkuyorum ;-(insallah canim mutlaka haber ver olur mu hayirli gelismelerle bekliyorum haberini...9 cm benim kist ama sanirim daha yeni evli oldugum icin bekletiyorlar
Canım benim ya hic uzulme Allah buyuk inşallah hep ayni seyden sinamaz ama sen nerede yaptirmistin tup bebegi? bizim is yerimizde 16 ve 18 yil cocugu olmayan 2 kisi İstanbul'da bahceci fulya varmis orda tup bebek yaptirmis cocuklari oldu imkanin varsa denesen mi?Bugün hastaneden aradılar beni cnm tekrar tüp bebek yapmaya karar vermişler telefonu kapatınca çok ağladım aslnda tedavi olmayı ben istedim ama tekrar aynı şeyleri yaşarım diye korkuyorum ;-(
İnşallah bu sefer mutlu sonla biter cnm ben uludağ ünv gidiyorum dediğin yeri duydum çok iyi biliyorum ama şuan oraya gitcektim maddi durum yok olsaydı dha iyi bi yere giderdim tabi ama Rabbim ol dedikten snra ordada olur inş desolet ne için kullandn cnm duymadım hiç kisti bosaltip tedavi uygulamaları mantıklı cnm imkanın varsa git bencedeCanım benim ya hic uzulme Allah buyuk inşallah hep ayni seyden sinamaz ama sen nerede yaptirmistin tup bebegi? bizim is yerimizde 16 ve 18 yil cocugu olmayan 2 kisi İstanbul'da bahceci fulya varmis orda tup bebek yaptirmis cocuklari oldu imkanin varsa denesen mi?
ben de bu ay da hamile kalamayinca cok üzüldüm ve desoleti kullanip bir ay ve bitince gitcem kistimi bosaltacaklar ama asilama mi tup bebek mi derler bilmiyorumama tup icin bahceciye mi gitsem yaza diye düşünüyorum kararsizim
canim ben de asilama icin 19 mayis Üniversitesi hastanesine gitcem ama tup bebek icin istanbula giderim yaza artik imkanlari zorlayip eger olmazsaİnşallah bu sefer mutlu sonla biter cnm ben uludağ ünv gidiyorum dediğin yeri duydum çok iyi biliyorum ama şuan oraya gitcektim maddi durum yok olsaydı dha iyi bi yere giderdim tabi ama Rabbim ol dedikten snra ordada olur inş desolet ne için kullandn cnm duymadım hiç kisti bosaltip tedavi uygulamaları mantıklı cnm imkanın varsa git bencede
Amin cnm inşallah aşılama tutarda hiç gerek kalmaz ama olmazsa sada yola devam cnm istemekten dua etmekten vazgecmeyelm yeterkicanim ben de asilama icin 19 mayis Üniversitesi hastanesine gitcem ama tup bebek icin istanbula giderim yaza artik imkanlari zorlayip eger olmazsadesolet dogum kontrol hapıymis canim ve hormonlari duzenlemek icin 1 kerelik kullanmaliymisim...
Allahim sana da bana da tum isteyenlere de kolaylikla nasip eder insallah bebeklerimizi saglikla tabi
Benim bi tanıdığım ameliyat olmuştu bu rahatsızlıkta normal hamile kalmak çok mu zor yani olmuyor mu kusura bakmayın pek bilgim yok allah yardimcisi olsun herkesin..
Kesinlikle olmaz diye birşey yokmuş.Yani tüplerde bir sıkıntı yoksa kistin varlığıda çok sıkıntı değilmiş...
Amiinn,neler duyuyor,neler öğreniyoruz.Kadın olmak çok zor gerçekten...
Çok sevindim cnm valla bak iyi bi doktora gidiyorsun herşey yolunda gidiyor laporoskopide iyi geçicek Allahın izniyle inş sonu da güzel bitecek . O aşılama diyen doktorlaRdan çok var malesef Rabbim yardımcımız olsn beni üniversiteden aradılar ilk tüp bebek yaptırdgm yer gene tüp bebek yapcaklar korkyrm gene aynı şeyleri yaşamaktan ama kistim büyümeden tedavi olmam lazmKonuyu açmışım,uzun zaman cevap gelmeyince unutmuşum :)
B bebegim-gel ben Bahçeci fulya'da tüp bebek tedavisine başladım.Dondurulmuş 3 embriyomuz var.Ve şimdi sırada laparoskopi var.Çikolata kistim solda ve tüpe zarar vermiş,şişlik var ve tüpten rahime geçen bir sıvı varmış.Bu sıvıda bebeğin tutunmasını engelliyor,tutunsa da bebeği öldürebiliyormuş.Bu sebepten tüple rahim bağlantısı kesilecek.
Önceki gittiğim doktor,hani aşılama diyen! Bile bile aşılama yapacakmış meğer.Rahim filmi cd sinde belli ama yazılı raporda herşey normal yazıyormuş.Bahçecide ki doktorda çok sinirlendi...
Bende durum bu kısaca...
Çok sevindim cnm valla bak iyi bi doktora gidiyorsun herşey yolunda gidiyor laporoskopide iyi geçicek Allahın izniyle inş sonu da güzel bitecek . O aşılama diyen doktorlaRdan çok var malesef Rabbim yardımcımız olsn beni üniversiteden aradılar ilk tüp bebek yaptırdgm yer gene tüp bebek yapcaklar korkyrm gene aynı şeyleri yaşamaktan ama kistim büyümeden tedavi olmam lazm
Hayr çekmedi ler cnm 1 sene önce yaptırdım snra amelyt oldum kistleri temizlediler ama tekrr solda 1.5 oldu 5 ayda tüplerin açık şuan dedi acaba laporoskopi sırasında açtılar mi tekrr tüp bebek yaptırcam rahim filmi çektirmeme gerek varmikiRahim filmi çektirmiş miydin sen?
Ne zaman yaptırdın tüp bebeği?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?