- Konu Sahibi kirmizisilgi
-
- #1.961
Merhaba gökdeniz inan bende belimin altına yastık koydum, soğan suyu denedim, incir kürünü 2 gün yapabildim bıraktım, ısı takibine yeni başladım her ay acabamı diyorum ama olmuyor malesef 35 yaşındayım kafamı takmayayım diyorum ama çok da beceremiyorum sanırım buda çok bebek istemekten kaynaklanıyor kilo etki edermi bilmiyorum ama ben 2 yılda çok kilo aldım ve veremedim malesef umarım bende sizler gibi bir gün hamile kaldığımı yazarım hayırlısıyla :Saruboceq:
karafesleğen canım senin kistin kaç cm ne gibi aşamalardan geçtin ben sol tarafta 3,5 doktor 1 yıl dene dedi olmadı yakında gidecem umudum tükeniyor yavaş yavaş ama kendime söz verdim yılmayacak Allah herşeyden önce cansağlığı versin inşallah bizde yazacaz artık hamileyiz diye dört gözle o günün gelmesini bekliyorum :CüvCüv: a.s
Günaydın, karafesleğen bak temizlenmiş en azından tüplerin açık bende ne var ne yok ben onuda bilmiyorum rahim filmi çekilmedi belki benimde yapışıktır, bu çikolata kistinde bazıları aşılama önermiyorlar nedeni bilmiyorum ama direkt tüp bebek diyorlar inan doktora gitmekten bıktım bu ay çok az reglim oldu sol kasığım çok ağrıyor ama cesaret edipte gidemiyorum çünkü hissediyorum büyüdü sürenin dolmasını bekliyorum birde önceden kisti baskılasın diye 1 yıla yakın doğum kontrol hapı kullandım o da gebe kalmayı zorlaştırır diyorlar işte böyle canımcım bende beklemekten bunaldım inşallah hakkımızda hayırlısı olur tüp bebek yaptıracaksanda umarım ilk seferde tutar güzel haberlerini duyarız opuyorumnanaktan
ARKADAŞLAR MORALİNİZİ HİÇ BOZMAYIN VE LÜTFEN OKUYUN..!!!,
9 ay önce çikolata kistinden amelyat oldum..Moralinizi bozmayın die anlatıyorum..SOL OVER 15 CM SAĞ OVER 5 CM Sol yumurtalığım alındı..5 aylık da evliyim..doktor biri benim kafam kadar diğeri de bir portakal büyüklüğünde idi dedi yani açık oldum zaten başka çare de yoktu..Şimdi hamd olsun dikkat eder isem iyiyim sakın üşütmeyin belinize ayaklarınıza dikkat edin emi
Canım çok geçmiş olsun gerçekten çok büyüklermiş sende kendine dikkat et a.s.İnşallah seninde bir an evvel bebişin olur :ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?